Atomic Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 + Našao devojku svog života, srećniji sam nego ikad + Napokon izlazim iz države nakon 5 godina čamotinje, pa makar i na par dana. - Nisam još završio faks jer sam govedo. - Gomila random zdravstvenih problema. Samo nek ovako nastavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 -cigare -raskinuo sa lav of maj lajf, ne moz se nastavi dalje, probo kurvama klinka se klinkom izbija al ne ide -nervirao se dosta -fakultet odlicno napreduje, minus jer se i dalje ne pronalazim u istom i mislim da cu biti rob svog posla -pretvorio se u pravog dlakavog medjeda sve u svemu sranje godina, jebla mater svoOoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted December 28, 2014 Popular Post Report Share Posted December 28, 2014 topic je sranje dok Coka ne ostavi njegov sažetak godine ja čekam Cokin post, ostalo ne čitam kod mene, od pluseva, dobio stipendiju za MBA, krenuo da vežbam konačno i redovno, kul šljaka, od minusa ništa spec, manje blejao nego ranije, i nigde konkretno nisam putovao, sve u svemu, ok godina+ završio MBA, nisam nijedan ispit okinuo ili tako nešto, čak možda budem i djak generacije, saznaću u januaru kad nam je dodela diploma+ šljaka odlična, krenuo da radim neke nove stvari, finasijski stojim nikad bolje, postao lead na dva projekta+ putovao dosta, ako ne računamo HR, Sloveniju i Bugarsku kao okolinu, onda Amsterdam, Hamburg, Stokholm, Toronto/Otava/New Brunswick, Denver/Dallas/Chicago/SF, Sankt Peterburg, Beč, London. Samo u junu nisam nigde išao, a u toku nekih meseci, kao npr Novembar, putovao sam i po 4 puta+ nastavak na prethodni plus za putovanje, zaokružio sam svoj trougao sa gledanjem tekmi po Evropi (Liverpul 2011, Dortmund 2012, Zenit 2014). Naravno, kakav sam baksuz, Zenit je obe tekme te nedelje izgubio (i CL i Ruska liga )+ postavio veoma lepu osnovu za privatni biznis, koji će, ako da bog, da krene punom parom u 2015+ nakon otkrivene bolesti i kako doktori kažu ozbiljnih problema sa štitnom žlezdom, terapija je konačno krajem decembra počela da daje rezultate. Takodje, uprkos svim ovim putovanjima, uspeo sam da se ustalim sa treninzima i to mi ide kako treba+ na emotivnom planu sve ok, mada i dalje ne planiram da se ženim i sl+ šveca dobila bolji posao, kompletno se osamostalila što je meni jedna briga manje+ solidno se blejalo, i napolju i ovde, mada uvek može bolje - zdravlje. Otkrili su mi da mi štitna žlezda jedva funkcioniše, moram da se naviknem da pijem lekove do kraja života, i da jednom mesečno vadim krv i na 3 do 6 meseci idem na ultrazvuk da vide da li je možda potrebno zbog potencijalnog tumora odstraniti štitnu žlezdu. Cela ova situacija mi je solidno ubila imuni sistem, pa sam bio dvaput bolestan na bukvalno po 15 dana sa običnim gripom- i dalje nisam siguran da li da idem ili da ostanem u Srbiji, jer nemam pojma šta hoću, a prilika ima stalno- nisam se posvetio toj privatnoj šljaci u potpunosti koliko sam hteo u svemu, vrhunska godina, sledeća ako se ponovi kao i ova, biće do jaja 10 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 (edited) Stokholm A nisi se javio... kud ti dadoh plus pre detaljnog citanja :D Edited December 28, 2014 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted December 28, 2014 Popular Post Report Share Posted December 28, 2014 - placam kes kredit naredne 2 godine - nisam sebi kupio nista, sem SSD-a, u proteklih godinu dana - ne vidjam se dovoljno sa ljudima jer mi ne ostaje puno slobodnog vremena pa sve moram da planiram - potpuno vise nemam zivaca za bilo koje random ljude - izgubio sam strpljenje za saobracaj, kako za bezobraznu marvu tako i za nesposobne osobe oba pola - ne vidim kako u realnom svetu neko moze da ima kesa za redovno koriscenje automobila a da nije dobio kola na poklon ili neku drugu olaksicu + uzeo jos jedan sertifikat + izgurao da me jebu 6 dana nedeljno za 25k mesecno + dobio posao koji sam zeleo + da nije bilo nekih ljudi da me podrze u toj promeni i dalje bi me jebali crnci i cigani + poceo da zivim sa devojkom, bez mesecne kirije + nasao seriju vrednu gledanja (SOA o) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Sasvim moguce najbolja godina ikada. + Zdravlje do jaja, nisam se ni jednom razboleo cele godine + Trcao redovno jedno 7 meseci, solidno oslabio + Manicno gledanje serija mi vise nije toliko zanimljivo, odgledam mozda epizodu necega dnevno + Bio na Tajlandu (i Kambodzi) mesec dana, proveo se kao car, najboljih mesec dana mog zivota + Prvi put otisao na Exit + Cale osposobio kolibu na reci za bleje, 3-4 puta isao na rostilj sa drustvom + Pokupio neko napusteno stene sa ulice, cuvao ga nedelju dana dok ga nisam udomio, lepo imati zivotinju (makar i na kratko) + Procitao onoliko knjiga koliko sam planirao - Potrosio previse para na Tajlandu i Exitu, evo tek proslog meseca pokrio sve minuse - Fax i dalje nezavrsen (mada trebalo bi do juna kraj) - Treba mi nov komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 A nisi se javio... kud ti dadoh plus pre detaljnog citanja :Dbio sam dan i po, i to tim privatnim poslom, isprozivalo me pored tebe i još jedno deset ljudi kojima se nisam javio :)sad me kili podseti, da, sabio sam i neke sertifikate, to zaboravih :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted December 28, 2014 Popular Post Report Share Posted December 28, 2014 - proveo vecinu godine brinuci se da ne izgubim sljaku - pizdeo na sranja koja serviraju ljudima u vestima - pizdeo sto se primecuje da ima sve vise ljudi na ulici, plasio se da ne ostanem na istoj - pizdeo sto drzavu boli kurac da pomognu istima, kao sto nisu pomogli ni ljudima koji su pogodjeni nepogodama +- skapirao da overthinkujem + usrala me duplo bolja sljaka + putovao po balkanima i amerikama + zaljubio se do usiju u osobu sa kojom zivim nepunih godinu dana + smanjio alkohol 5 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 + batalio dotu profesionalno, planiram skroz da prestanem + obzirom na pocetak godine i trenutno stanje, vrlo zadovoljan u poslovnom smislu + bio na moru + bilo je dosta bleje + povratio neka stara poznanstva / upoznao nove ljude + obrisao fejs + treniram vec par meseci redovno i osecam se odlicno + macki zarasla noga dobro + porodicu zdravlje sluzi lepo + sestric me mnogo zgotivio, a i ja njega :) +- bez stalne sljake, freelance i dalje (sto nekad i nije lose, al' ta nestabilnost mi trenutno smeta) - raskinuo sa ribom u vrlo ozbiljnoj vezi - imao zdravstvenih problema - nisam ostvario neke licne planove Sve u svemu, poslovno solidna godina, kada se pogleda kako je izgledao pocetak, a licno nista posebna. 1 1 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted December 31, 2014 Popular Post Report Share Posted December 31, 2014 Ove godine bukvalno nista nisam hteo da pisem, ali zbog Pere i vas svih cu ipak i ove! Najposranija godina u celom mom zivotu, ne znam da li sam ikada vise propatio u jednog godini koliko u ovoj... Koliko je prosla bila dobra tako mi se ova usrala u usta da mi vrati za sve dobro od prosle. Godine pre prosle sad skupljam u spoiler, sramota me vise i da ih gledam koliko su u stvari one dobre bile Quote Exile, on 31 December 2010 - 17:12, said: Evo i ja sumiram sve, svega cega se setim... + Nova godina u Amsterdamu totalna pobeda bila o/ + apsolvirao sam na faxu + gomilu dobrih gedzeta + bio na moru + odlichna i uspeshna sezona na planini, ceo plan i program odradjen + jos uvek sam sa istom devojkom i super mi je + vrteo sam solidno puno, s obzirom da toga sve manje ima + nadogradio komp + sigrao se ko nezdrav, i bash mi lepo :D + dobro zezanje na partijima + fino zaradio, moglo je bolje ali ne treba biti nezahvalan - samo dve knjige sam procitao za celu godinu - slabo sam trenirao za sebe, nadam se poboljshanju Generalno dobra godina, tako da sam zavodoljan, za divno cudo! U narednoj se nadam barem duplo bolje da bude sve :)) 'Exile', on 31 Dec 2011 - 03:35, said: Jebote gledam sebe sta sam pisao pre tacno godinu dana i ne mogu da verujem koliko je ta godina u stvari bila dobra naspram ove. Shodno tome kako je posrana bila godina prvo cu da nabrojim najvaznije minuse - Dao sam JEDAN jebeni ispit za godinu dana, HOROR - Sezona je bila govno zivo, nista nisam zaradio kako treba, jedva sam se izvukao iz minusa - Sve pare i koje sam zaradio sam odmah sjebao cim sam dosao kuci - Nisam bio na moru, nisam bio nigde - Nisam isao na planinu od marta, sto je za mene uzasno - Nije bilo nikakvog posla, sve je bilo golemo sranje. - Familija mi je u depresiji totalnoj, svaki dan slusam kukanje kako nemamo para i kako cemo da propadnemo - Matorci postali nesnosni - Zajebali me mnogi ljudi, video pravu stranu nekih za koje sam mislio da su dobri i tako te standardne socijalne price - Opet nisam citao knjige.. - Auto mi se raspada, nemam nista normalno da vozim sto nece da se pokvari na prvom semaforu. + Postao sam stric o/ + Igrao se bas bas puno, posledica nemanja posla + Trenirao skoro 9 meseci aktivno, and still going + Smrshao + Prco ! + Vrhunske zurke pravio, vrteo poprilicno i to je makar lepo bilo To bi bilo to koliko mogu da se setim. U sledecoj godini se samo nadam da cu diplomirati i naci stalan posao. Nek se ova godina nosi u picku materinu. Exile, on 31 Dec 2012 - 18:58, said: By popular demand, evo i mog csb posta! Quote-ovao sam predhodne dve godine, jebo mater, sve je gore i gore :( Prvo minusi naravno, ima ih uvek 3x vise - Ocelavio sam :( - Nervirao se uzasno, a obicno nisam takav - Nisam dao ni JEDAN ispit na faxu za poslednjih godinu dana, HOROR - Sezona skijanja nije ni bilo, radio sam jednu nedelju samo za kikiriki novce - Batalio sport i skijanje uopste kao profesiju - Nista nisam zaradio valjano i sve sto jesam odmah sam sjebo - Nisam bio na moru, nisam bio nigde - Nisam isao na planinu od februara, sto je za mene uzasno - Nije bilo nikakvog posla, sve je bilo golemo sranje. - Familija mi je u depresiji totalnoj, svaki dan slusam kukanje kako nemamo para i kako cemo da propadnemo - Matorci postali nesnosni - Opet nisam citao knjige.. - Auto mi se raspada, nemam nista normalno da vozim sto nece da se pokvari na prvom semaforu. - Nisam trenirao onako kako sam hteo i planirao - Svadjao se sa devojkom cesto, sve su iste kmij - Zdravlje u totalnom kurcu - Sve sam matoriji :c A sad dobre, koliko god da se setim da ih ima + Promenio profesiju o/ + Polozio ccna o/ + Nasao finu devojku + Prco ! + Vrhunske partije pravio ! + Radio na exitu ! + Trenirao ! + Apgrejdovao komp ! + Sigro se ko lud! Za narednu godinu samo zelim da se zaposlim u novoj struci, da polozim makar dva CCNP ispita i neki na faxu, da se zaljubim do usiju, i da partijam jos vise ! САМО РЕЈВ ПОЗ Pera zahteva da sumiram mnogo ranije, iako je tradicija tek 31.12., ali posto kontam da nece nista bitno da se desi do tada (nadam se), moram da poslusam direktora! Opet quote-ujem prethodne godine, da bi mogao da vidim sta sam uradio u poslednjih par Ono sto sam sebi pozeleo prosle godine za ovu sam uglavnom i ostvario, NEVEROVATNO I kako to vec ide idu prvo minusi: - Ocelavio sam jos vise (celav sam pa sta) - Nervirao se uzasno, izgleda da jesam takav - Ona "fina" devojka koju sam spominjao ispala da je kurvetina koja me varala mesecima sa pajserom koji diluje travu, ssi kmij - Dao sam samo DVA ispita na faxu za poslednjih godinu dana, HOROR - Nisam diplomirao - Nisam dao ni jedan jedini ispit iz CCNP-a, HOROR - Sezona skijanja opet u kurcu, skijao sam mozda ukupno 3 nedelje preko cele sezone i to za kikiriki pare - Sve sto sam tada zaradio brzo sam sjebo - Nisam bio na moru, nisam bio nigde - Familija mi je u depresiji totalnoj, cale i keva su na lekovima i bez penzije pa ih izdrzavamo burazer i ja, izgubili smo farmu i imanje na sudu, kuca nam je pod sudskim procesom, izgubicemo i to vrlo uskoro - Matorci su zbog toga postali nesnosni, depresivni i tuzni, brinem se za njihovo zdravlje - Opet nisam citao knjige.. - Prestao sam da treniram par meseci cak, posledica zaposlenja i neorganizovanosti - Zdravlje u totalnom kurcu, vucaram se vec mesecima po doktorima zbog nekih zdravstvenih problema, i koliko vidim jos cu - Sve sam matoriji :c - Ugojio se :c - Zbog posla izgubio pola socijalnog zivota - Nisam poceo jos da ucim kako treba A sad prvi put da mogu da kazem da su plusevi odlicni ove godine: + Nasao sam vrhunski posao u novoj struci, IDEMO + Kupio kola, IDEMO + Kupio novi fon, novi tablet, IDEMO + Polozio dva teska ispita na faksu! + Vrhunske partije pravio! + Vrteo na exitu! + Vrteo u Makedoniji! + Bio na Love Festu! + Apgrejdovao komp, sad je azdaja! + Prco! + Sigro se ne ko lud, ali vrlo solidno jedno vreme! + Nasao finu devojku, nadam se da sledece godine necu pricati za nju isto sto sam sad za ovu prethodnu! + Iskristalisalo se ko su pravi prijatelji i drugari a ko ne! U sledecoj godini sebi zelim: - CCNP - JNCIP - Da steknem madjarsko drzavljanstvo - Da diplomiram konacno - Da idem na more - Da idem na skijanje za sebe - Da prcam jos vise - Da partijam ko nezdrav - Da se manje nerviram - Da obezbedim matorce da zive normalno negde - Da mi bratanica progovori Sve u svemu ovo moze da se okarakterise kao najbolja godina do sada za mene. Sta sam sve prosle godien sebi zacrtao/pozeleo recimo da sam 70% ispunio, ali moglo je naravno i bolje. Mada gledajuci prethodne dve-tri, ovo je vrhunski! САМО РЕЈВ ПОЗ CSB JEEEAAA Minusi iz ove, ne znam odakle poceti, ne znam ni da li sve da napisem... - Zdravlje, zbog porodicnih problema odrazilo se svo nerviranje na zdravlje i ode u kurac maksimalno - Operacija, bolnice, srecom sve je okej proslo, samo da ne prolazim nikad vise kroz to opet - Nisam dao ni jedan jedini ispit, nisam nista dao od CCNP ispita, pretuzno - Za malo da ostanem na ulici bez krova nad glavom - Da bih spasao krov nad glavom, digao kredit - Proveo 3 meseca zivota boreci se sa drzavom, sudovima i advokatima u najvecem stresu, agoniji i ne znanju sta je ovo i gde se nalazim zbog svega toga - Roditelji u totalnoj agoniji, lekovima, i raspadu sistema - Raskinuo sa ribom za koju sam mislio da ce mi biti super jos dugo - Ne treniram skoro nista, nesto malo krenuo i batalio ubrzo - Posao mi unistio socijalni zivot - Ne citam knjige vise uopste - Kad god sam imao slobonog vremena, od te neke depre sam samo bukvalno blejao u plafon umesto da se relaksiram - Nista ali apsolutno nista nisam ispunio od onoga sto sam na pocetku godine zacrtao - Nisam se odselio od mojih, i sada je to tek nemoguce zbog svega - Batalio ucenje madjarskog To je ukratko, da ne pisem jos sad 200 zalopojki, sve u svemu, ne daj boze nikome na svetu da se tako beznadezno osecate Ali, uprkos svim sranjima, uspeo sam da odradim puno stvari, putovao i izlazio dosta da ne bih poludeo, tako da cak ima i pluseva tu: + Spasao kucu, i zbog toga sam prvi put u zivotu ponosan na sebe sto sam uspeo to da uradim + Sabijam na poslu, svasta novo sam naucio prakticno, sve ce to da bude od koristi + Sony PS4 o/ + Nova graficka o/ + Leto: Exit, Ohrid, Slovenija, Italija, Hrvatska, Love Fest + Amsterdam Dance event jebena pobeda o/ + Puno gigova, ove godine sam vrteo bas dosta, radio sa strancima, ostvario kontakte, postajem zapazenije ime na nasoj sceni + Poceo da pravim muziku o/ + Prvo izdanje uskoro o/ + Sigrao sam se solidno koliko sam mogao svega i svacega Za 2015. planiram ulavnom ono za ovu sto sam imao, sa malim dodatcima, ovog puta da ostvarim to: - Da postanem konacno CCNP - CCNA Voice - Neki juniper cert ako moze - Da probam da sabijem madjarski - Da se osamostalim - Da imam 3x vise gigova - Da imam odlicna izdanja - Da prcam jos vise - Da bratanica progovori - Da skijam ko car - I sto je najvaznije, da budem zdrav Ako i pola ovoga ostvarim, sve ostalo ce doci na mesto Drz'te se drugovi, jebanje nam tek sledi CAMO PEJB CAMO CSB 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 BRAVO COKO!!!inače i ja ove godine konačno planiram da završim CCNP Sec, ostala su mi još dva komada, red je da se nateram 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 coka sabijac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 minus, minus, minus Ovo je uspešna godina prosečnog sredovečnog srbina :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Sve će biti u redu, Coko! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 + Izdominirao na svim poljima + Kupio gajbu, preselio se + Dosta, ali ne dovoljno, putovanja + - previše igram igrice - radio previše, pogotovo maj - septembar. - previše pijem, gojim se od piva - prestao da igram fudbal i basket - generalno lenj za social life - od "tu i tamo cigare uz pice", presao na "popodnevne pljuge uz komp i pivo" Generalno odlicna godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted December 31, 2014 Popular Post Report Share Posted December 31, 2014 što se tiče moje godine: + završio faks+ nisam upisao master+ kupio auto+ bio na par kul putovanja+ smršao 9kg+ mnogo više blejim sa društvom i preko nedelje i vikendom - nisam položio nijedan sertifikat koji sam planirao- skenjao sam nogu koja me još uvek muči za posao bi trebalo da stavim jedan ogroman plus ali neću da ureknem, još sam na probnom radu :) plan za 2014 je da ispolažem sve što sam zamislio i da se lepo nagruvam u profesionalnom smislu.+ bio na par kul putovanja+ još više smršao+ i dalje blejim sa društvom i preko nedelje i vikendom+ na poslovnom planu sve ide kako treba, plus krenuo da se sertifikujem i još me ponekad ukenja neki freelance poslić pa kad se sve to skupi imam trip da iz dana u dan sve više napredujem+- noga smara dosta manje ali smaraza minus ne bih stavio ništa konkretno.plan za 2015. je da nastavim još jače na poslovnom planu i da se odvojim od matoraca. 5 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 ovaj fazon doco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=optrHmPnXUY Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 + Obrenovac. + Nominovana za najboljeg radnika orl klinike za 2014. god (od strane lekara i glavne sestre, nakon samo dve godine rada na klinici. Ceka se samo odobrenje od nadleznih da li ce biti sa novcanom nagradom ili samo pohvala.). + More. + Upoznala dosta ljudi. + Sredila laptop (i cekirala jos jednu stavku da mogu sama da uradim). + Pocela da radim honorar (Poslepodnevni pregledi u vma. Dodatni izvor prihoda) - Zdravlje Za sledecu godinu: * da se prijavim za mirovnu misiju (vojska salje svoj sanitet). * da konacno odvedem Bozu na kolace. SNG! :* 2 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Ush bila je burna godina... + sredio sve sto se tice faksa i napredovanja na akademskom planu, imam otvoreno mesto za doktorat gde god zelim + napredovao u firmi postao glavni menadzer(mrzim tu rec) + podigao kevinu kancelariju kako bi izdavali prostor u drugom delu + zaradio dosta kesa i potrosio ga na roditelje, porodicu, prijatelje i ostale + upoznao gomilu ljudi i iz te gomile nasao par ljudi sa kojima cu ostati zauvek u kontaktu + sklopio gomilu dobrih poslova + poceo da zivim samostalno i da se krecem po Evropi iz jednog grada u drugi i za sada mi je super (kao sto neko rece samacki zivot je car) + sabio nemacki kako dolikuje + poceo da ucim francuski + naucio dosta zivotnih lekcija i mentalno sazreo + putovao dosta ali opet nedovoljno + konacno spojio vise od 3 meseca u teretani - otac mi je ponovo bio bolestan od raka ali to je sada, da kucnem u drvo, sredjeno - potrosio gomilu kesa na gluposti - nemam jasan plan gde cu biti u narednih godinu dana - nisam bio nigde ni na letovanju ni na zimovanju kako dolikuje jer nisam imao vremena Iako nemam puno minusa i godina je bila manje-vise ok u sledecoj godini bih zeleo da: * nadjem mesto gde cu da ostanem duze od 6 meseci (da mogu da bar opremim stan kako zelim) * pocnem da zivim sa zenom svog zivota * krenem da radim u struci kao pravnik * organizujem neko lepo egzoticno letovanje * kupim auto * naucim jos po koji jezik Od zelja od prosle godine na zalost nisam ostvario nista. Bilo je previse posla i jebade sa akademskom karijerom da jednostavno nisam uspeo da se odvojim od bilo cega. Dakle prvo plus: + Uspeo sam da uradim mnogo sta na poslovnom planu i postao partner u firmi + Usavrsio Nemacki jezik + Ni jednom se nisam razboleo :D + Master u Nemackoj je usao u tri najbolja u klasi + Putovao dosta ali nije neki plus jer je razlog bio poslovne prirode + Otvorio kancelariju u Beogradu koja sad krece sa radom + Procitao dosta knjiga + Radio interesantna istrazivanja - Majka ima neke zdravstvene probleme opet al nadam se da ce to da prodje ok - Trazenje profesora za doktorat ne ide bas kako sam zamislio iako sam nasao par ljudi da me prime oni nemaju trenutno resursa tako da moram da trazim dalje To je od prilike to sto se tice minusa zelje ostaju iste sa dodatkom upisivanja doktorata. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 (edited) Samo da vam kažem da sam viđao Coku relativno često i ništa se na njemu nije primećivalo da mu je najgora godina u životu, BRAVO COKO, LEVEL UP! Edited January 6, 2015 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Odlična genetika, šta reći! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 A sta da idem i da kukam okolo da mi je tesko, koga boli kurac za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 * da konacno odvedem Bozu na kolace. ko je boza ?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 A sta da idem i da kukam okolo da mi je tesko, koga boli kurac za to http://cikajovazmaj.iz.rs/dobar-drug.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts