Sa1Nt Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 znam na sta si mislio :) moja poenta je da je igra popularna i zasluzuje svoje mesto na ovom forumu pa nek je igra i desetina igracha od onoga sto su objavili (a nije ni blizu tako mala cifra da se ne lazemo) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 mesto na forumu se ne dovodi u pitanje, pa imamo igre sa znatno manje igrača koje imaju deo na forumu. nigger je trenutno jedini koji ima nešto protiv toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk! Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 On 8/8/2016 at 5:07 PM, fatboy said: upravo to. blizzard fanovi je se nece secati za 6 meseci.... pogotovo ako Blizzard najavi HIRES remake prvog Starcraft-a ili tako nesto slicno... A i ano ne najavi to, opet ce izgustirati tu FPS sramotu i zaboraviti na nju vrlo brzo. :) FPS sramota. Simpaticno. Quote Prelazim igre isključivo sa jednim žetonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 igrao jedno 5-6 sati, igra je do jaja, samo ne znam koliko ce me drzati, ali fuck it, kupicu je :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 sad ces da vidis koliko moze biti frustrirajuc competative, al ne brini nije gore od dote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 imam iza sebe mnogo csgo-a i dote, i've seen it all Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 On 8/9/2016 at 7:22 PM, Sa1Nt said: znam na sta si mislio :) moja poenta je da je igra popularna i zasluzuje svoje mesto na ovom forumu pa nek je igra i desetina igracha od onoga sto su objavili (a nije ni blizu tako mala cifra da se ne lazemo) :D Brate Blizzard i FPS u istoj rechenici? Cmon nigguh :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 13 hours ago, fatboy said: Brate Blizzard i FPS u istoj rechenici? Cmon nigguh :) odlepio si :) hejtujes radi hejta a nisam siguran ni da si probao OW :) u svakom slucaju, nista losije od TF2 a po meni je sasvim zadovoljavajuca igra dok se ne pojavi nesto bolje (a to nesto bolje cekamo od q3) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Brate nemam 15 dina, probao igrao satima...... ali jbg ja cu uvek radije Q3, UT i sl. fps competitive naslove radije da igram, ako me razumesh.... tehnicki je OW ozbiljan vajb, ali meni nekako nema esenciju, lako isparljivo deluje.... al dobro, tko sam ja da sudim :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 1 hour ago, fatboy said: Brate nemam 15 dina, probao igrao satima...... ali jbg ja cu uvek radije Q3, UT i sl. fps competitive naslove radije da igram, ako me razumesh.... tehnicki je OW ozbiljan vajb, ali meni nekako nema esenciju, lako isparljivo deluje.... al dobro, tko sam ja da sudim :) ja mogu da razumem sve što si napisao i slažem se u određenoj možda i većoj meri, ali sam daleko od tog ada igra nije popularna ili da će lako da je zaborave. Trenutno nema dobre konkurencije. TF2 je meni bolja igra ali su je sami upropastili - pa mi smo je čak igrali i sa benchom i kim god, ali kad je ne igraš mesec dana više ne možeš da se vratiš, gore je nego kad propustiš nekoliko heroja u nekom MOBA naslovu. DOOM je fejlovao mega u MP svetu, Quake će realno biti (čak i ako bude ok) više 1na1 - što je ok. Ne vidim ko će da ponudi neku dobru alternativu, možda ako se Cliff istripuje pa Lawbreakers ne bude sranje. Naravno tu je i rimejk UTa koji može biti korektan jer rade baš ono što ljudi traže - samo tehničko unapređenje dobro poznatog koncepta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 UT remake je sjajan obzirom na okolnosti u kojima se radi, cekamo finalnu verziju. Facing Worlds 4ever :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Bilo bi lepo ako bi neko mogao otvoriti topic za pocetnike sa youtube tutorialim koje vredi pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 6 hours ago, TRBA said: Bilo bi lepo ako bi neko mogao otvoriti topic za pocetnike sa youtube tutorialim koje vredi pogledati. Biće sređeno. Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 (edited) Evo i da se ja umešam. James Harding i 2GD studio su prepoznali ciljnu grupu Overwatcha, što realno nije bilo teško. Vakuum za hardcore skillshootere će biti popunjen njihovim super hardcore old school takmicarskim naslovom Diabotical koji privodi svoj kickstarter kraju. On je odustao od svih ostalih esports avantura, i po svemu sudeći će da preuzme podizanje Diaboticala (i Battlerite) na nivo pravog esporta. U renesansi timskih pucacina, koja se neminovno desava, (pre toga renesansa svemirskih letelica, a pre toga mekova), svi žele deo kolača, čiji veliki deo nije uzeo Valve sa TF2, jer imaju dva gigantska esports naslova (CSGO i Dota2). Blizzardu je u esportsu trebao FPS naslov, logično je bilo da kroz novi žanr za njih povuku i novu generaciju blizz fanova. 2GD studio prepoznaje momenat, i uz pomoć veterana Quake scene pravi Diabotical, koji će znajući njegov potencijal kao esports ličnosti imati veliki uspeh. Overwatch će opstati, zato što je trenutno najveći timski shooter. TF2 pro scena je prešla na Overwatch, jer su tu pare. Cak i WOW arena igraci su presli, jer su igrali za kikiriki. Battleborn je propao, a Paladins ce opstati dok god se HiRez drzi ustaljenog sablona koji je patentirao sa Smite. Imas pare - igras Overwatch, nemas pare - igras Paladins. Edited August 13, 2016 by Velijah Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 e da, imam neki i5, gtx750ti, 8gb rama, teram na 1600x900 140+ fps-a, da li je vredno apgrejdovati nesto, jer mi se igra na 1080, ali mi je tada fps oko 100, a zbog 144hz me to smara? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20748474858#post-1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 hm, zanimljivo, baš me interesuje direktan uticaj na partije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 gotova sez :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Realna prica! Inace... mislim da ono sto je na PTR je bas preterani nerf za genjija. Ajde ulti, to je ok..... melee> dash combo nerf je sranje... .al brate double jump je bas hevi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 (edited) Gameplay sa nove mape sa Gamescoma. Ispalo je malo choppy jer je snimano preko nove funkcije ingame recording. Edited August 22, 2016 by 3LANCER Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Dostupna je na PTR :) Lepo izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 A da ne pričamo da smo je igrali na GamesComu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Dark Souls referenca :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts