Get Adobe Flash player

Velijah

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Velijah

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 • Birthday 09/08/1976

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://pitchwise.wordpress.com
 • Skype
  Velijah
 • Twitter
  @Velijah

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,795 profile views
 1. Ladno niste naveli KlanRUR kao esport organizaciju....strašno.
 2. Velijah

  Altered Carbon

  @f4ts0 Glavi glumac je nagruvan, zato sto je telo koje nosi vojnog kvaliteta, tj budzeno, tako da je sasvim ok. Tako je u knjizi (koja je izvikana). Inače, sviđa mi se kako je Netfilx nanjušio da je pravi momenat za cyberpunk seriju. Tokom narednih nekoliko godina ta tema će se masovno eksploatisati jer je to nova in tema. Ono što je pre nekoliko godna bila fantasy tema, pa sf sada je cyberpunk. Blade Runner nastavak je dao zeleno svetlo a sa startne pozicije na semaforu su krenuli Altered Carbon serija i Cyberpunk 2020 igra Project REDa. GiTS ameri-treš ne pominjem.
 3. Velijah

  Kompanija Mad Catz ponovo posluje

  ali za sada nema novi arkadnih kontrolera.
 4. Velijah

  DreamHack Winter 2017

  Za milenijalce koji zive sa roditeljima, a veci deo su svetske igracke populacije, Quake ne postoji, niti ce taj tip igara ikada postojati.
 5. Velijah

  Dota2 – kraj prelaznog roka

  Snaga timova je ravnomernija sada, cini mi se. Uz nove mehanike u 7.00 verziji, mislim da ce ova 2017 biti sjajna za pracenje Dota turnira.
 6. Velijah

  DOTA 2 - slobodna diskusija

  Kod mene sve ok. Svi prijatelji igraju. Protivnik pikuje MK, mi ga oderemo. Mi pikujemo MK, mi ih oderemo. Ranked - nikad laksi plusevi. Lagana Dota.
 7. Velijah

  DOTA 2 turnir na Games.con-u (26 novembar)

  Mail je otišao za sve ekipe za sve dodatne informacije, najbrze odgovore cete dobiti na Dota2 kanalu KlanRUR discord servera.
 8. Velijah

  DOTA 2 turnir na Games.con-u (26 novembar)

  Evo formata i timova: https://www.toornament.com/tournaments/5835797b140ba03f668b462d/information Uskoro stiže i mail za sve timove sa servisnim detaljima oko turnira.
 9. Velijah

  DOTA 2 turnir na Games.con-u (26 novembar)

  Oprema postoji. Ako bas zelis svoj mis ili tastaturu, trebalo bi da bude plug&play bez potrebe za instaliranjem dodatnih drajvera.
 10. Nemoj kriviti drugare sto igraju superiorniji proizvod.
 11. Velijah

  DOTA 2 turnir na Games.con-u (26 novembar)

  @Prc Mozes slobodno da trazis saigraca ovde za turnir, a mozes da otvoris i novu temu povodom toga ako bas zelis.
 12. Od 25. do 27. novembra u hali 2 beogradskog Sajma biće održana velika manifestacija Games.con. KlanRUR će u okviru manifestacije na svom štandu u nedelju 27. novembra održati shuffle Counter Strike: Global Offensive turnir. PRIJAVLJIVANJE Prijavljivanje za turnir traje od 21. Oktobra do 24. Novembra 2016 godine. Kotizacija iznosi 300 dinara po osobi. Na licu mesta će shuffle metodom biti napravljene ekipe Prijavljivanje na turnir se obavlja putem uplaćivanja kotizacje na račun Pored uplate, popunite Google formu sa imenom i potrebnim podacima i kontaktima: https://goo.gl/forms/H59KpedLQmi5g0GI2 VAŽNO: Kotizacija za turnir se računa i kao trodnevna karta za Games.con festival, tako da nema potrebe za kupovinom posebnih karata za ulaz na festival Kako popuniti uplatnicu: Ime i prezime: Vaše ime i prezime iz prijave Svrha uplate: CS:GO turnir, ime i prezime Primalac: Magic Sparrow, Beograd Broj računa: 160-458299-57 Google Formular: https://goo.gl/forms/H59KpedLQmi5g0GI2 PRAVILA Igraće se standardne CS:GO takmičarske mape. Potrebno je imati validan Steam nalog. Potrebno je imati nalog na KlanRUR forumu za potrebe komunikacije oko turnira. FORMAT Format će biti 5vs5 shuffle. Format će naknadno biti izabran na osnovnu broja prijavljenih igrača NAGRADNI FOND ASUS je obezbedio vredne robne nagrade za tri najbolje plasirane ekipe. 1. mesto - 5 x ASUS Cerberus tastatura 2. mesto - 5 x ASUS Cerberus slušalice 3. mesto - 5 x ASUS Cerberus miš + custom Republic of Gamers podloga INFORMACIJE Sva pitanja vezano za ovaj turnir možete postaviti u okviru teme na našem forumu, putem naše Facebook strane ili na redakcija@klanrur.rs
 13. Velijah

  Novi indikatori izazvali žučne rasprave

  Ostaviću ovo ovde....
 14. Mislim da Istok nema ispod 30 godina. :D
 15. Velijah

  Novi indikatori izazvali žučne rasprave

  Trebao sam i @mohr da dodam u misljenja Dota2 personalitija. :D Ipak, jedan je @mohr .