Jump to content

Kupujem tablet


killYg0r

Recommended Posts

Napadoste coveka zato sto ga niste razumeli da ne uzima goclever :)

 

Inace mislim da se ti jeftini tableti maltene svi podjednako kvare, Goclever sam imao jedan prilike da koristim i ono krs je, ali je i kostao fazon 6k dinara, s tim da ne mogu da tvrdim kakav je kvalitet glede kvarova jer je slucajno ostavljen na krovu kola. Nije otporan na udarce :) S druge strane drugar uzeo Prestigio pre oko godinu dana, vise je proveo u servisu nego kod njega, prvo ekran, pa ploca, pa je opet bilo nesto riknulo pa je trazio pare nazad i za te pare uzeo neki Lenovo i zadovoljan je. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ni oni Tesla tableti ne izgledaju lose na papiru a vidim da se prodaju po 6-7k po oglasima.

Inace taj Asusov fonepad je simpatican, lepo radi ali nema costume ROM-ova i ima dosta jebade sa Root-ovanjem( mada ako je za kevu onda to nije ni bitno).

infidel

Link to comment
Share on other sites

pa za ~5-6k dinara rade posao. Le

 

Koji posao rade? Smrde, seckaju i ne odgovaraju na dodir? Ne vidi se nista na ekranu? Da li shvataš-shvatate da postoji neko minimalno iskustvo i kvalitet koji je jedan proizvod potrebno da ima da bi se moglo reci da rai posao? Ja podrazumevam da ti pod "radi posao" ne misliš da uzmeš nekom ili da neko kupi tablet samo da bi eto rekao imam tablet i nakon prvih dana mučenja da okači sliku na fb ili otvori kurir app, baci tablet na policu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

pa nije okršaj, ako dođe i kaže kako ima baš goclever i radi mu jadno i smrdi i sve što je naveo, rekao bih mu da opere ruke i malo bolje održava higijenu tehnike, a da mu je možda zapao neki feleričan i da traži zamenu. Opet, ako je video tablet samo na internetima, kao i cenu i time procenio da ako nije skup, znači da na njemu ne radi ništa kako treba, onda bolje da ćuti.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

tMRAGqn.jpg

Ne mogu da sedam za komp da bih napravio verziju u kojoj tebi marmen pravi napitak od limuntusa, tako da evo ti plus.

Valjda nisam razocarao izabiranjem N7-ice!

You chose wisely, my good man.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...