daniiL Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 jos 2 utakmice u basketu da pokrademo,pa prelazimo na hokej.Polako ali sigurno gasimo avangardu. 2 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Ovaj put fer suđenje i naravno pobeda. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 ae Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 sto ne igra marjanovic,jel povredjen ? (naravno,oborio me jer ga ja idiot igram u plusu a on ne moze da kupi kos,doduse,mislio sam da milutinov nece igrati...) akojon,dzenkins i macvan,lagani plusevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Zasluzena pobeda, mnogo konfuzna igra i jedne i druge ekipe snasao se tu bolje Partizan svakako i realno zasluzio i tu malu srecu na kraju(srecu da je Blazic mombril). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 AJMO BRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 Nisam gledao...jel moguce da je Bobi dao 2 poena? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 6 poena u dve utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 E, a sad se dve utakmice igraju u pravoj atmosferi Pionira. Bozo Djumic resava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 (edited) Auguste Couder - Ranjeni vitez (2015.) Đani sa bratijom moli se za Milutinova i upućuje čuvene franjevačke kletve za dvopolnog Ćokijevog konjušara. https://www.youtube.com/watch?v=cgx8oz3ufbk Edited April 15, 2015 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 prvo tristasezdestehiljadadvanaest smrti slovenackom izrodu zbog onog retardiranog prolaza na kraju a drugo, ja ne mogu i ne zelim da poverujem da se izgubi skok posle slobodnih bacanje gde NEMA JEBENOG PROTIVNICKOG IGRACA ZA SKOK posle bacanja... JEBENO! iznervirao sam se, ono bas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 Lik je bas teska ljiga, mesavina Bajka i Rudija Fernandeza. :D https://www.youtube.com/watch?v=AIVDcOSCiko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 al bajko nije gnjida? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Daleko od toga da je Blazic gnjida, lik ima jako skromno kosarkasko znanje, ali bukvalno igra na srce i lozenje. A ta prica o namernoj povredi Milutinova je toliko smesna i odvratna, da mozete svi zajedno sa Vujosevicem da polizete Stanku rch. Sto se tice poslednjeg ulaza, jebi ga, nalozio se majmun, nije procenio koliko je Milutinov blizu, a naravno da ce ovaj odigrati cvrsto odbranu u poslednjih 15sec utakmice, pa makar po cenu faula, ali eto ispalo je najbolje po Partizan. Radonjic mora da promeni nacin rotacije, odnosno da natera Partizan da brani Marjanovica, a ne da se on plasi Macvana na centru i ubacuje Cirbesa po 20-25min, dok nam mvp jebene Evrolige ne igra. Juce sam rekao da ce ovo biti utakmica na jednu loptu i ko god da pobedi, da ce proci dalje. Partizanu ce doci navijaci u punom broju i zaista mislim da je mala sansa da mozemo da vratimo brejk. Tri smrti navijacima Zvezde, njihovim usranim i izmisljenim principima, jebali ih bojkoti i ostala govna, kad je najvaznije, da se sumira cela sezona i obezbedi Evroliga, njih nema. Pa i treba da nas karaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 Bratac ocigledno je da ga je namerno udario austrijski konjusar kada je izvalio da je popio bananu i da ne moze do lopte. (probao da izbije loptu, a saka mu je metar od nje, how yes no) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 (edited) ajde molim te prokomentarisi pavlovicev potez na 45s do kraja kada je onemogucio lazica da istrci kontru? sta kazes za taj potez govnogorskog maloumnog ploda incesta? obracam se lizru Edited April 16, 2015 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 Prvu sam gledao Vitjo, drugu nisam. Blazic je udario Milutinova u 1. ok? Pavlovicev potez je seljacki, u rangu Pizona protiv Tbilisija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 (edited) Konstatovaću ono što je jedan veliki grobarski gospodin rekao - ima pravde što je Milutinov lupio bananu Blažiču, ne zato što ga je povredio, nego zato što mu nije pružio ruku posle toga. Što se tiče uvek realnih grobara koji obitavaju ovim prostorima, sa svojim izjavama o sudijskoj krađi i namernoj povredi Blažiča, jebo vas Dule bolesnik. Edited April 16, 2015 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 DULE BOLESNIK! JEBO VAS DULE BOLESNIK! DULE BOLEEESNIK! JEBO VAS DULE BOLESNIK! Mislim vas, ne nas. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Dobro je da se nije igralo u Zelezniku xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 18, 2015 Author Report Share Posted April 18, 2015 Bice jako teska utakmica i verujem da ko god da dobije najverovatnije uzima seriju. Ocekujem da Bobi odigra mnogo bolje(pogotovo ako za svako gradjenje ispod kosa sviraju faul nasim centrima, kako bi to zelele komsije, a da nama Tepic i dalje bude jedini izvodjac bacanja na utakmici, i da se Milutinovu za svaku blokadu svira silazna putanja ) Bitno je samo da se ne pravi svadbarska atmosfera i da se navija za Partizan a ne protiv Blazica i ti slicni tripovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uR0mV9HlF2UOvde imaš tačno 13 situacija, 2 koša, i dve lične Milutinova. Od ovoga što nije sudjeno, moglo je barem još definitivna 3-4 faula. Mi nismo izgubili zbog ovoga, izgubili smo jer smo se izretardirali u utakmici ko zna koliko puta, ali je sramotno kad vidim vas pametne grobarčiće koji se ložite da je Milutinov ovo rešio, i da jedino Dule u Evropi zna kako se čuva Bobi. Jer u EL, da smo mi domaćini, sudilo bi se većina ovih situacija kao faul nad Bobijem.I ne, nije me mrzelo da pogledam klip još jednom kako bih ti napisao post, jer jedva čekam koji ćeš biser sad da prospeš. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 pokradeni ste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Bice jako teska utakmica i verujem da ko god da dobije najverovatnije uzima seriju. Ocekujem da Bobi odigra mnogo bolje(pogotovo ako za svako gradjenje ispod kosa sviraju faul nasim centrima, kako bi to zelele komsije, a da nama Tepic i dalje bude jedini izvodjac bacanja na utakmici, i da se Milutinovu za svaku blokadu svira silazna putanja ) Bitno je samo da se ne pravi svadbarska atmosfera i da se navija za Partizan a ne protiv Blazica i ti slicni tripovi. gradjenje ispod kosa?!? broj bacanja?!? ma jok... nemoguce je da ne trolujes... necu da se pecam na ovakve stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Ma kakvo trolovanje ljudi su mrtvi ozbiljni :DJa sam odustao od bilo kakve rasprave kad mi je ortak napisao ovo: "kakva kosarkaski nepismena bagra..nista od ovoga nije faul" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts