Corey Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Јел велика уштеда узети тв преко КП за 40к? Тј, питање је да ли су ти модели у том ценовном рангу, код нас доста скупљи, или се разлика осети при већим цифрама?Ако је неко узимао преко КП, и зна неког поузданог и поштеног продавца проследите на пп инфо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Pa recimo u Tehnomaniji za 40k dinara uzmes Elin/Vox 42", za 39k (320e) uzmes preko KP recimo LG 42LB5500 koji je u Tehnomaniji 52k. Tako da, da, isplati se :) Jedino ako ne nadjes neku bas mega akciju negde ili ti je bitno nesto na rate/cekove i sl, ali je opet pitanje koliko ti se to isplati. Ja nisam uzimao tv preko njih, ali sam od jednog iz NS uzimao 3d naocare i super zadovoljan uslugom doneo mi sutradan sve na adresu ali sam zaboravio kako se zove. Ako nista gledaj opise prodavaca po KP, mada su uglavnom svi pozitivni. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 sta je KP koji moj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 kupujemprodajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 sta je KP koji moj Komunisticka partija! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Moze li neko da mi preporuci tv za 60-70k,ali kod Madzara?Ako se posmatra u Tehnomaniji,moze da bude i do 80-85k.Treba mi za dnevnu,jedno 3m razdaljine maksimalno,dakle 42 inca ili malo veci. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 mislim da je 3m malo za 42", a za tv mozda nesto ovako http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/panasonic-3d-televizor-led-lcd-tx-42as650e.html Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Nije malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 moj pik je LG 47LB671v, malkice preko 70k kod madjara, mada od pre neki dan u Tehnomaniji su uveli 5 godina garancije na 47" + naspram 2 godine kod madjara sto dodatno unosi dilemu :P mada kod nas je isti model 100k skoro. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Nije nikako. Ja sad da gledam da uzimam tv bih gledao vecu dijagonalu a da ima sto manje funkcija poput "smart", "3d" i slicno. Jedini je problem sto tesko tih vecih ima bez toga, recimo kod Madjara ima Samsung UE-48H6200 za 540 evra. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 A sto bi neko uzimao Samsung od madjara kad za garanciju moraš da šalješ tv nazad tom liku dok sa lgjem dobiješ internacionalnu garanciju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Мислим да је фора што је понуда за Самсунг много боља . Један од разлога јесте што је у Мађарској фабрика Самсунга :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 sta je lgjem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 eldzijem sto si glup kili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 (edited) Problem kod proizvodjaca monitora je taj sto stavljaju smart funkcije zajedno sa dobrim panelima tako da i ako neces njihov sugavi smart moras da ga uzmes da bi imao visok kvalitet slike. Od lg mogu da preporucim 575 seriju. Opet ne mozes da izbegnes smart ali sa ovom serijom mozes da izbegnes da platis za 3d. Malo je starija serija, 2011-2012? godina, ima osnovne smart funkcije i odlican ekran i od svih full hd smartova je jedan od jeftnijih . Razlika u kvalitetu slike izmedju njega i nekoj samsunga ili LGa od 900e je zanemarljiva kada se uzme u obzir razlika u ceni. Jedino sto mu fali 3D. Ne dobijas naravno njihovu kamericu za video pozive i neke druge dzidzabidze tipa smart remote koje oni cene po 100e i po meni su bacanje para. 575 su jeftini kod madjara cini mi se da je 42" bio 45k Edited December 17, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Ima tu samo mali problem kako ce da nadje dve godine star televizor kod Madjara :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Мислим да је фора што је понуда за Самсунг много боља . Један од разлога јесте што је у Мађарској фабрика Самсунга :) I dalje ne vidim razlog. Ono što sam ja gledao ima i LG za svaku varijantu Samsunga i to je još jeftiniji za sličnu dijagonalu / hercazu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Gde mogu da realizujem tu internacionalnu garanciju za LG i kako? Nekako mi utopijski deluje da nazovem recimo ovlasceni servis ili dealership LG u Srbiji sa garancijom iz Segedina i zahtevam drugi tv ili opravku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 I dalje ne vidim razlog. Ono što sam ja gledao ima i LG za svaku varijantu Samsunga i to je još jeftiniji za sličnu dijagonalu / hercazu. Кад сам ја куповао пре 2 године понуда ЛЏ је била мршава у односу на Самсунг . Могуће да се променило у међувремену. Можда пре није могла да се оствари међународна гаранција у Србији за ЛЏ а сада може :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Gde mogu da realizujem tu internacionalnu garanciju za LG i kako? Nekako mi utopijski deluje da nazovem recimo ovlasceni servis ili dealership LG u Srbiji sa garancijom iz Segedina i zahtevam drugi tv ili opravku :) U bilo kom ovlašćenom LG servisu odneses garanciju i oni to naplate od LG-a, nema nikakve utopije. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Dakle,isto mi se 'vata ako se odlucim za LG da ga uzmem ovde ili kod madzara,hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Кад сам ја куповао пре 2 године понуда ЛЏ је била мршава у односу на Самсунг . Могуће да се променило у међувремену. Можда пре није могла да се оствари међународна гаранција у Србији за ЛЏ а сада може :) Ja sam pre jedno godinu dana prvi put uzeo da gledam kako se krecu cene i gledao sam modele kod ovog lika http://zeljkoilic.blogspot.com/ I za tu dijagonalu koju hocu kod njega ima ovo za lg 47LB650V - 560€ Full HD, LED, 3D, Smart, WiFi, GK, USB Movie, HDMI, 500Hz 47LB671V - 630€ Full HD, LED, 3D, Smart, WiFi, GK, USB Movie, HDMI, 700Hz I ovo za samsung 48H6200 - 550€ Full HD, LED, 3D, Smart, WiFi, GK, USB Movie, HDMI, 200Hz 48H6400 - 630€ Full HD, LED, 3D, Smart, WiFi, GK, USB Movie, HDMI, 400Hz Tako da su skoro jednaki, osim sto za samsung rizikujes sa garancijom, a sa lg-jem ne. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Racunaj da su ovo madjarske cene, ovi televizori kod nas kostaju fazon 90k Recimo ovaj prvi lg od 560e je kod nas 89.999 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 (edited) Dakle,isto mi se 'vata ako se odlucim za LG da ga uzmem ovde ili kod madzara,hvala! osim sto ti se ne vata isto... jeftinije ti je od madjara Edited December 17, 2014 by SunshineFML` Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 jebote koliko su pale cene za 3 god, pre koliko sam ja uzeo tv Ja sam dao 1000e za 40" al pre 7-8 godina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts