togFU Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) Band Type:Rubber Nikad neću ovo razumeti, sat koji košta dva miliona maraka sa GUMENOM narukvicom, nije ovo jedini slučaj... pa za te pare narukvica treba da bude od kože bizona ili tako neke ugrožene vrste. Edited July 21, 2014 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 21, 2014 Author Report Share Posted July 21, 2014 Band Type:Rubber Nikad neću ovo razumeti, sat koji košta dva miliona maraka sa GUMENOM narukvicom, nije ovo jedini slučaj... pa za te pare narukvica treba da bude od kože bizona ili tako neke ugrožene vrste. Razumi deo gde ta narukvica kosta $50 dok sama masina kosa 1.5mil.. mozda ti sad bude jednostavnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 to je u zbiru milion petsto hiljada pedeset, a ne dva miliona 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 :DDDDD Razumi deo gde ta narukvica kosta $50 dok sama masina kosa 1.5mil.. mozda ti sad bude jednostavnije Ok, ali i dalje ne razumem zašto? To je kao kad bi kupio aston martina ali bez kožnih sedišta i serva. Zapravo nije ni to idealno poređenje, jer neko može da kupi spartanskog astona zbog motora i uživanja u vožnji, kod časovnika je ta "vožnja" tačno šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) raspitaj se prvo da li ziljavuse uopste znaju za ovu marku - moze da bude losa investicija u tom slucaju! ovo sam i ja htela da kazem :D dzabe ti kad se splavarke ne razumeju u satove :D jedino ako si hteo kopiju roleksa Edited July 21, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 :DDDDD Ok, ali i dalje ne razumem zašto? To je kao kad bi kupio aston martina ali bez kožnih sedišta i serva. Zapravo nije ni to idealno poređenje, jer neko može da kupi spartanskog astona zbog motora i uživanja u vožnji, kod časovnika je ta "vožnja" tačno šta? Lepe kozne narukvice se koriste za "picanerske" satove, kao sto su filip patek, ademar pigue, rolex itd. Znaci satovi koje nosis uz pingvin odelo ili na svecani prijem. Vecina drugih satova ima metalne ili gumene narukvice jer se jednosvatno slaze sa ostatkom dizajna sata ili je pak potreba ukoliko je sat vise predvidjen za avanturisticko koriscenje. Voznja kod ovakvih satova je kvalitet njegove masine, odnosno vrhunska izrada koja ti daje garanciju da ce sat imati maximalno 1sek zakasnjenja na 10god aktivnog koriscenja. Da taj sat koji se u 90% slucajeva navija nosenjem(automatik) i da neces imati problema sa tom masinom prakticno ceo zivot. Satovi su u danasnje vreme vise stvar prestiza ili jednostavno za zaljubljenike u njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Kopija ne mora nuzno da znaci da neko hoce da se ne znam kako kurci. Tipa ja bih voleo da nabavim i kopiju ovoga: Meni se jako svidja izgled. Takodje ne verujem da cu u skorije vreme da kupujem satove od preko 20k evra tako da ono :) 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 do 20k ti je ok da kupiš a? 3 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted July 22, 2014 Popular Post Report Share Posted July 22, 2014 pa dobro, kad pomaže našima mora i da se časti :DD::D::::D::DD 4 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 jao dei preruzan je sat:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 dei postao hipster lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Pa to nije postao, to je oduvek. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 ali cinjenica je da je sat sjajan, Ne znam za sta, ali je sjajan! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 za privlacenje muskaraca koji vole da budu potcinjeni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Ne hejtujem nikog, samo sam se setio ovog teksta pa rekoh da podelim :) http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/10976473/Why-Ive-never-understood-the-appeal-of-a-posh-watch.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 stisnuo je spejs na kraju, verovatno :D::DDhttp://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/10976473/Why-Ive-never-understood-the-appeal-of-a-posh-watch.html Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 Ovaj tekst me podseca na Apple -vs- Samsung fanboy internet fight. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Mene podseća na ono kad žene koje ugrade silikone krenu da racionalizuju to što su uradile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300106366833515.1073741989.180480158796137&type=3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 jebeš ti sve kada "replika", tj. falš kopija košta 150€ :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 I nije bas tako. Replica bi trebala da kosta oko 500-600 evra, da je napravljena u istoj fabrici gde i original i da su je pravili isti ljudi. Fazon je, navodono, da su replike izradjene od drugih materijala. To bi navodno tako trebalo da bude. Replika i fake nisu isto. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) tom logikom bi tu repliku mogao da kupi isto gde i "ful original", a ne na nekoj nasumičnoj fejsbuk strani. Tako da mi ovde pričamo o kopijama i falševima, kao što je već neko istaknuo. Edited July 22, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Slazem se 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300106366833515.1073741989.180480158796137&type=3 ove mora da je feno učio da stavljaju watermark. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Kakve bre replike koje se prave u istoj fabrici i koštaju manje jer su od drugih materijala Pišete gluposti. Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts