Litt Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 pa valjda se sumnja sve dok se ne dokaže? uostalom, moglo je da bude samoubistvo, nakon čega je naišao ciga i ukrao pištolj (ako isti nije pronađen u kolima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 pa bas zbog toga sto covek moze sam sebi da raznese glavu, ne znam kakve logike ima da povezujes ranu na glavi iskljucivo sa ubistvom "obzirom da vatreno oruzje kojim je metak ispaljen jos uvek nije pronadjeno, policija sumnja da je mladic ubijen" Policijski timovi su na terenu i vrše uviđaj posle koga će se pouzdano znati uzrok smrti uzrok smrti kapiram da mozemo da konstatujemo i preko foruma, koji sam Poaro Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 možda ga je ubio lekar tako što je zaboravio makaze u stomaku nakon vađenja slepog creva, pa ga je izneo napolje u pucao mu u glavu da izgleda kao ubistvo vatrenim oružjem, al će na obdukciji naći makaze i šta ćeš onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 a jeste sad, vozi alfu i ide kod lekara na okretnici autobusa u Nis... i pritom ovaj ne izvadi makaze pre nego sto ga rokne u glavu! koji skubi du scenario Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Stanija i Filip polomili krevet Njihove žalopojke za intimnijom atmosferom, koje su se sastojale od mnoštva „joj, ne diraj me“ i „uf, jedva čekam da izađemo“ ostale su u sećanju gledalaca. No, svemu dođe kraj, pa i njihovom čekanju, a krajnji rezultat je - polomljen krevet. Stanija Dobrojević i Filip Panajotović kupuju novi krevet jer im se stari zbog prekomernog korišćenja polomio. Takva situacija naterala je starletu i manekena da se daju u potragu za novim ležajem. - Staniju je počela da boli kičma, pa smo rešili da promenimo krevet i kupimo udobniji - rekao nam je Filip, koji sa Stanijom živi od trenutka kada se „Farma“ završila. Paparaco „Blica“ slikao je golupčiće tokom šetnje u gradu, dok razgledaju ponudu bračnih kreveta sve vreme se ljubeći. Am šokd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 nije je dobro privezao, pa se obadala mnogo... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) pa da, sad će još i nove pločice da ga natera da kupe. Edited November 27, 2013 by prota_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ako je olupao pločice jebući je, ja ću da mu ih platim. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 interesantno, nije njuz ali je vezano za njuz - http://www.b92.net/info/moj_ugao/index.php?yyyy=2013&nav_category=166&nav_id=782848 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Wut?! http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/423723/Parking-servis-skida-novac-sa-racuna-gradjana Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 i to sve u okviru zakona. Vidim paliće se skupština opet. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Au jebote, mi izgleda idemo vise ka 1984. nego ka Brave new world scenariju:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 70-90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2013/11/28/prodao-testis-kako-bi-kupio-nissan-370z Prodao testis kako bi kupio Nissan 370Z Ne znamo šta je čudnije u ovoj priči – to što je čovek prodao vitalni deo svoje muževnosti za automobil, ili to što ga je prodao za Nissan 370Z. Da se razumemo, nemamo apsolutno ništa protiv ovog modela, ali u zamenu za testis tražili bi ipak neki mnogo skuplji model – npr. Nissan GT-R. Tog mišljenja nije Amerikanac Mark Parisi, koji je u CBS-ovoj emisiji The Doctors ponosno izjavio da će 35.000 dolara, koliko je dobio za „malo korišćeni“ testis, iskoristiti kako bi kupio 370Z. Osim što je nekima možda dao ideju kako da dođu do svog auta o kome maštaju, sada svi znamo da nam među nogama visi 70.000 dolara. Izvor: Novavozila.ba Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 džukci lutalice: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234932432 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 bolje ikad no nikad :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Otiso Mandela http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=12&dd=05&nav_category=78&nav_id=785874 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 mrzi me da tražim, gde je njuz momenat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 ja koji redovno mašim na ovaj topik pa se vadim sam u fazonu da ovo nije za ovaj topik :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted December 5, 2013 Popular Post Report Share Posted December 5, 2013 Jel postoji druga tema za vesti? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 hahahahah, ovo me podsetilo na ovaj legendarni post ja postujem samo francusko-belgijsku skolu, dakle bluberi, hermeticka garazha, marsupilami, gasha jer imaju definitivno najprefinjenije stilizovan crtez (npr radovi Moebijusa).sa druge strane, Imam najgore moguce misljenje o super-heroj stripovima Marvela i DC Comics-a, i po pitanju radnje (ako imate preko 15 godina) i po pitanju stila crteza. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts