Jump to content

Njuz (nije njuz)

Recommended Posts

Па било би нешто омг да је тај Бибер неки нациста нпр, овако је мање битно, тужно или шокантно од тога што сам ја управо прдно. Тај лик је постао меме за себе и сад сви скачу да се лезбејишу кад год он нешто одвали, а фала богу, није претерано паметан, па одваљује прилично често... Само кад видим оне ''некад смо слушали лед цепелин'' лезбејштине, оћу да бацим три пегле... А и ово је део тога. 

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

sto je ovo njuz? Mislim jeste malo nerealno al je u sustini legitimna ideja.

Pa pazi, malo je realno glupo da to donosi Skupstina grada Kraljeva. Mislim po tom pitanju bi trebalo da se oglasi RRA, Ministarstvo kulture i informisanja, narodni poslanici u Skupstini. Ovi nit sta pametno mogu da urade po pitanju emitovanja rijalitija, nit imaju zasto bi se time bavili. Meni je njuz samo s tog aspekta, mislim jednako mi je retardirano kao da su doneli rezoluciju da treba da se ukine glad u Svetu. Da li treba? Naravno da treba? Da li oni imaju ikakve veze s tim? Ne...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ja ne znam kakva je "tezina" deklaracije ali sama rec mi govori da je to "objavljivanje necega" i oni u tom pisaniju pozivaju sve opstine agencije kurce i slicne da se bune protiv toga.

Nisu oni doneli nikakav "zakon" protiv toga, te ne znam odakle ti te paralele i takav stav. Oni samo pozivaju na angazovanje sve koji su voljni protiv toga.

Mozda da si procitao ja ne bi morao da pisem ovo ali jbg.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ja ne znam kakva je "tezina" deklaracije ali sama rec mi govori da je to "objavljivanje necega" i oni u tom pisaniju pozivaju sve opstine agencije kurce i slicne da se bune protiv toga.

Nisu oni doneli nikakav "zakon" protiv toga, te ne znam odakle ti te paralele i takav stav. Oni samo pozivaju na angazovanje sve koji su voljni protiv toga.

Mozda da si procitao ja ne bi morao da pisem ovo ali jbg.

Poenta moje price je bilo da to ima veze s njima koliko i glad u Svetu, jeste generalno problem, ali nije da ce oni bas nekom deklaracijom da je rese, pa samim tim nema neke specijalne potrebe da je donose, mnogo bi bili korisniji da su pricali o asfaltiranju ulica u Kraljevu. Pritom bi mozda bilo najlogicnije da gradonacelnik nazove svog stranackog kolegu Ministra kulture koji za to zapravo jeste nadlezan...

Heghlu'meH QaQ jajvam

To je deklaracija kojom pozivaju sve kojima je stalo i one koji o tome odlucuju da se bave tom temom. Oni kao javno telo mogu da izraze svoje misljenje po pitanju stvari kao sto su zaglupljivanje nacije.

Mene u tom tekstu vise smara sto su morali da kenjaju kako se promovisu NEHRISCANSKE VREDNOSTI, kao da bez tih gluposti nije dovoljno lose.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Zw, a što pišeš "svet" velikim slovom? Možda sam ja propustio negde nešto, ali vidim dva puta pišeš glad u Svetu, pa jel misliš na glad u redakciji tabloida Svet ili sam ja prespavao neki čas iz srpskog? :)) Al' ovo me sad baš zanima, ne glumim gramatičkog nacistu! :)