Debeli Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 izgleda pre. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 6 hours ago, millanče said: Iskreno, koliko misliš da mi je ostalo pre nego što počnem da gotivim i delim opskurne filmocve i viceve? Ako na keca znaš ko je Lin Shaye - ne više od 3 meseca! 4 hours ago, voodoo_ said: Ček, je l to pre ili posle Kosova? stig'o appstore za srbiju, možda ipak posle! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 On 5/25/2020 at 9:28 PM, Dule_smor said: ahaha, kakvi retardi, a mi smo jos gori :c https://iskra.co/region/hrvati-i-nemci-mogu-srbi-ne-crna-gora-otvara-granice-1-juna-ali-ne-i-za-bih-i-srbiju/?fbclid=IwAR2KXIcw3QNXHrTTpKQf1MC05go4J3C7LXnkDzOND7aqAH7aRBIo9JJFx1Q Izgleda da ova druga grupa studenata sa besplatnim letom za bg ipak neće stići 🙂 "Монтенегро ерлајнсу" суспендовано право слетања на аеродром у Београду Директорат цивилног ваздухопловства Србије обавестио је "Монтенегро ерлајнс" да се суспендује право слетања авиона црногорске националне авио-компаније на београдски аеродром "Никола Тесла", саопштио је "Монтенегро ерлајнс". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 27, 2020 Report Share Posted May 27, 2020 Ovo za ukidanje dozvole Montenegro Airlines je legitimni potez reciprociteta - T6 je pokrio detaljnije: https://tangosix.rs/2020/27/05/novi-sukob-srbije-i-crne-gore-ima-ipak-vazduhoplovnu-pozadinu-i-opravdanje/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 13 hours ago, Jose Jimenez said: Ovo za ukidanje dozvole Montenegro Airlines je legitimni potez reciprociteta - T6 je pokrio detaljnije: https://tangosix.rs/2020/27/05/novi-sukob-srbije-i-crne-gore-ima-ipak-vazduhoplovnu-pozadinu-i-opravdanje/ Pročitao sam ovo, ima smisla. Za razliku od onoga što je AV pričao kako broje ljude na ulazu u avion i šta je već lupao, kao da inače to ne rade sad po protokolu a i u suštini ne može da dođe do takvog scenarija. Ceo taj cirkus je smešan, ali gledajući odnose snaga i to kako i kad lete, sa komercijalne strane je opravdano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Телевизијске станице Фокс, Си-Би-Ес и многе друге, емитовале су у програму 8 минута и 46 секунди програма само са црним екраном на коме је писало „Не могу да дишем“. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 pomračila im se slika. ehehehe... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 1 hour ago, Debeli said: pomračila im se slika. ehehehe... jedva čekam neko da uvede 24h crno i onda pravda to neredima ali i dalje naplaćuje usluge :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 (edited) pomračiće im se slika jer će redakciju da strelja antiteroristička jedinica FBI. sad je klizavo, jer Veliki Donald zaista komanduje jednim od najvećih bezbednosnih aparata na planeti. ako svoje neprijatelje proglasi teroristima, prelazi se Rubikon i SAD tonu u oružane sukobe, u kojima Tramp pobeđuje jer je na moćnoj poziciji. Edited June 2, 2020 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 On 6/2/2020 at 12:51 PM, Lucky said: „Не могу да дишем“. Dajte nam ovo tokom predizborne kampanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 On 6/2/2020 at 3:21 PM, Debeli said: pomračiće im se slika jer će redakciju da strelja antiteroristička jedinica FBI. sad je klizavo, jer Veliki Donald zaista komanduje jednim od najvećih bezbednosnih aparata na planeti. ako svoje neprijatelje proglasi teroristima, prelazi se Rubikon i SAD tonu u oružane sukobe, u kojima Tramp pobeđuje jer je na moćnoj poziciji. zar nisu to već uradili? ili možda misliš na neke druge neprijatelje? 🙂 Pratite u Vestima Prve od 18h: Siniša Mali upoznao Sinišu Malog Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali danas je imao priliku da upozna - Sinišu Malog. Ministar je upoznao svog imenjaka iz sela Kucura u Vojvodini. Nakon što su uspostavili kontakt putem društvenih mreža, ministar ga je pozvao da mu bude gost u Beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 unutrašnji neprijatelji Lale, unutrašnji neprijatelji... vidim prespavao se kurs... c-c-c... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 15 hours ago, Debeli said: unutrašnji neprijatelji Lale, unutrašnji neprijatelji... vidim prespavao se kurs... c-c-c... pa ja na te i mislim, zato i pitam zar nisu već proglasili teroristima? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 nisu još. javljam kad proglase, imaćemo DAS KRISTALLNACHT u Beogradu to veče. OJ DONALDE DAJ NAM ZNAK DA POČNE DA JEDE MRAK!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 13 minutes ago, Debeli said: nisu još. javljam kad proglase, imaćemo DAS KRISTALLNACHT u Beogradu to veče. OJ DONALDE DAJ NAM ZNAK DA POČNE DA JEDE MRAK!!!!!!! ah ja sam ondaK pogrešno vest protumačio. ništa, javi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Srbija i Kina potpisale memorandum o saradnji u istraživanju svemira http://rs.n1info.com/SciTech/a606961/Srbija-i-Kina-potpisale-memorandum-o-saradnji-u-istrazivanju-svemira.html Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 ako potpišemo i sa Rusima, Ameri će morati s nama. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 On 6/6/2020 at 3:22 AM, Debeli said: ako potpišemo i sa Rusima, Ameri će morati s nama. oni su međusobno potpisali 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 "Nema svrhe dalje ograničavati ljude, mislim da bi sada bilo i nemoguće, to je moje lično mišljenje. Mislim da bi bila pobuna ako ponovo krenemo da zaključavamo ljude. Ljudi su mentalno prošli kroz ovu epidemiju, većina ljudi. Vidite vesti, sad se dešavaju ubistva kao u dobra stara vremena. Ubistva, nasilje, sad će početi pljačke banaka. Vraćamo se u normalu. Ljudi neće više da slušaju o tome, to je normalan mehanizam", rekao je Nestorović. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 13 minutes ago, Lucky said: "Nema svrhe dalje ograničavati ljude, mislim da bi sada bilo i nemoguće, to je moje lično mišljenje. Mislim da bi bila pobuna ako ponovo krenemo da zaključavamo ljude. Ljudi su mentalno prošli kroz ovu epidemiju, većina ljudi. Vidite vesti, sad se dešavaju ubistva kao u dobra stara vremena. Ubistva, nasilje, sad će početi pljačke banaka. Vraćamo se u normalu. Ljudi neće više da slušaju o tome, to je normalan mehanizam", rekao je Nestorović. Bio do turističke agencije da uzmem vaučer, i nađem se usred razgovora o koroni. "Ne znam šta će biti", reče starija gospođa koja je isto došla po vaučer. "Ali navijam za Nestorovića - on je rekao da je ovo gotovo" "Nestorović je meni spasao život" odgovara momak koji radi tu. "Ja sam astmatičar. On zna šta priča." Ljudi jesu mentalno rakrstili sa epidomijom, ali isključivo jer im je dat izbor kog od 3 paradirana stručnjaka na TV mogu da slušaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 i ja navijam za Nestorovića. ali pljačke banaka. čovek je megacar. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 hahaha jbt dokle ovo ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 bolji su Mitrovićevi i Marićevi rijalitiji, i to za nekoliko klasa. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts