mohr Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 krece game,na runi smo,mid sam,ruski am mi uzima runu,napisem mu,okay,i'll lose on purpose this later,mocam im po faci jedno 20-25 min i odem afk u sred gejma i pustim da nas zavrse,nikad ne pobedi za rusku gamad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 krece game,na runi smo,mid sam,ruski am mi uzima runu,napisem mu,okay,i'll lose on purpose this later,mocam im po faci jedno 20-25 min i odem afk u sred gejma i pustim da nas zavrse,nikad ne pobedi za rusku gamad !pa ovaj mohr je sve ono što drugi mrze kod ljudi u doti! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 pa pazi,uzeo mi je runu,ima kompletan free farm,niko ga nije video skoro pola sata i on na sve to mantu uzima tek u 27 min,svaki iole normalan am bi dobio taj game sa ili bez mene,jos neki kao twitch lik lol,pobedjivati za takve likove je gore nego izgubiti...doom jungle za 30 min ima dagger,i pored svega toga game je bio ez jer je wr isuvise broken i plus sam imao slardara u timu,uvek bih uradio isto i ne kajem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 pa pazi,uzeo mi je runu,ima kompletan free farm,niko ga nije video skoro pola sata i on na sve to mantu uzima tek u 27 min,svaki iole normalan am bi dobio taj game sa ili bez mene,jos neki kao twitch lik lol,pobedjivati za takve likove je gore nego izgubiti...doom jungle za 30 min ima dagger,i pored svega toga game je bio ez jer je wr isuvise broken i plus sam imao slardara u timu,uvek bih uradio isto i ne kajem sesamo hrabro, izdrži do pobede! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 meh,verovatno je cisto gubljenje vremena ali ne vidim kako drugacije da dopres do brainless nacije i kako drugacije da ih naucis pravilima igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 pa pazi,uzeo mi je runu,ima kompletan free farm,niko ga nije video skoro pola sata i on na sve to mantu uzima tek u 27 min,svaki iole normalan am bi dobio taj game sa ili bez mene,jos neki kao twitch lik lol,pobedjivati za takve likove je gore nego izgubiti...doom jungle za 30 min ima dagger,i pored svega toga game je bio ez jer je wr isuvise broken i plus sam imao slardara u timu,uvek bih uradio isto i ne kajem seprije pola godine bih te ishejtovao strasno za ovakve stvari, sto zapravo i jesam uradio za onaj mec sa es-om:D, ali sad sam u potpunosti on-board za ovo sto radis, sto i ja sve cesce radim, ne znam jesam li vec izrantovao za gejm od pre 2-3 sedmice u nekom od prethodnim postova(mrzi me da provjeravam), isao sam gyro safelane sa omnijem, nyx vs nas, prva 3-4 wavea omni stoji iza mene bukvalno nikakvu funkciju ne vrsi, al ono puca mi ja ovog sam dominiram ionako imam tipa 12/12 ili 16/14 lh/deny, uglavnom kripa ne masam a njegove 90% deny, savrseno kontrolisem lejn, i samo odjednom omni pise i'll pull, ide lik i naravno pula na nenastakovani small camp, iz cega proizilazi da sada imam double wave koji pusa na nyxa, napisem mu 'pls don't do that anymore', naredni wave lik radi istu stvar:D, odem afk do kraja gejma, ginem na ancientsima. ni najmanje mi nije zao poraza, bukvalno dodjes do toga da ti incesti ogade nacisto ovu igricu i da ces radije gubiti gejm nego ga dobijati za moroncine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Pa ne zna lik da single pull pushuje lane, objasni mu, reci mu da ne puluje. Najlakshe otici afk zbog jednog pula, jesi lud chovek shta radish? Mohr i ti tripujete da ste Burning, vratite se na zemlju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Mene zanima sta omni treba da uradi nyxu koji ima 3 hp rega pasivno, 5 armora koji su vec 7 ako uzme pms i moze da se sprda sa sporim autoattackerom kao omni xD Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 (edited) Pa ne zna lik da single pull pushuje lane, objasni mu, reci mu da ne puluje. napisem mu 'pls don't do that anymore', naredni wave lik radi istu stvarSa tim sto je tacna recenica u gejmu bila, 'now nyx gets two waves of almost full xp and farm, pls dont do that anymore'. Ne znam sta jos mogu da mu kazem u toku partije a da pri tome i igram, mozda da mu linkujem youtube tutorial za pullanje.Dalje, partija je ranked 5k, on ima 5.2, znaci nije nonranked normal skill. Ne postoji sansa na svijetu da je dosao samostalno do te brojke(kol'ko god da kazemo da je system retardiran) a da ne zna da pulla, znaci dvije su mogucnosti, ili me namjerno/svjesno jebe u mozak sa tim pullom da bi on mogao da ubije 3 kripa u small campu, ili je kupio account i stvarno ne zna kako se pulla. U oba slucaja degenerik zasluzuje da izgubi.Daleko od toga da sam Burning, masas poentu. Edited January 25, 2016 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 bitch pls,gustav magnusson himself :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Mene zanima sta omni treba da uradi nyxu koji ima 3 hp rega pasivno, 5 armora koji su vec 7 ako uzme pms i moze da se sprda sa sporim autoattackerom kao omni xDda ga udara pesnicom u glavu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 valjda cukom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 (edited) lel Edited January 28, 2016 by Jogi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 i ja sam trazio ali to ti izgleda oni salju nakon tipa 10 gejmova ili kad vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 3 pise,inace,5.5 k mmr spectre,crko majci,kupljen acc milion posto ili bustovan od strane nekog drugara,da je passive bot igrao na njoj,easiest game of my life... https://www.dotabuff.com/matches/2109905364 conduct summary > show summary ispod slicice nekog itema i levela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 crko majci bugarin koji uzima mid i inva q/w i gine vs zeusa 24/7 a prvi item pravi midas,deca mu obolela odma po rodjenju ako ih ikada bude imao,sve mu jebem bugarsko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Road to 5k mmr is hard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 dobro je, makar ne ispadate iz mečeva! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Nisam ja popio nijedan ban ili mute, nego me reportovali sto sam masovno igrao dagon fjuriona i bh-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 2 turcina u pt,rus i lik iz kirgistana,i za takve treba pobedim ? ocu boli me kurac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 (edited) ono kad dobijes 4 lika u timu koji zajedno da se spoje,ispao bi autisticni covek...sa 4 passive bota imao bi izglednije sanse da iznesem...https://www.dotabuff.com/matches/2112551696 Edited January 29, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 A single abandon will not put you into low priority. Crko majci taj iz valvea cija je ovo ideja,zakasnio da dodgujem retarde danas,em popio -25,em dobio 5 low prio gejma a gejm ga naravno nema nigde...naravno sistem ne radi kako treba jer je ovo moj prvi abandon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Mozda se misli single abandon sam po sebi nece, ako imas jos par reporta uz to onda vjerovatno hoce? Ja nikad nisam dobio lp za jedan abandon. Uzgred jesu li se jos kome skinuli lp bez razloga? 2-3 sedmice igram na smurfa jer me mrzi da skidam 5 low prio na mainu, sad evo ulazim nemam nijedan gejm u lp:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 verovatno ti se skinulo zbog ovog novog sistema,inace,prvi game u low prio i goddam iz HR-a mi u timu,dobar sistem,koliko li samo envy igra lp kad cepa pubove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Mislis neki novi sistem za lp postoji ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts