zyllion Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Nije uopste sistem los, stavlja jedno 90% ljudi upravo tamo gdje treba da budu, sad sto ego vecine nije sposoban da se cope sa tim, to je druga stvar.ma stavim ja valveu kurac i gde izmislise ovaj mmr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) Haha, pa i ja se slazem. Sistem kao sistem, u smislu da relativno tacno rangira igrace, radi ok e sad sto citav koncept mmra lose utice na ljude pa se ponasaju kao kreteni... zbog toga def treba ukinuti. Edited January 6, 2016 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 poprilicno sam siguran da je lik bio sarkastican kad je rekao da je sve kako treba :D,ovih dana igram malo i cs go,odnosno 2 partije po danu i mm je naravno takodje ocaj,jedino sto je mnogo lakse napraviti ace nego rampage :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 (edited) Nije uopste sistem los, stavlja jedno 90% ljudi upravo tamo gdje treba da budu, sad sto ego vecine nije sposoban da se cope sa tim, to je druga stvar.edit fail :u redu je da neko ima solo 5k rating a team od 3k ? U redu je da kad ljudi u istoj partiji gube/dobijaju mmr bezobira na licni rating? Po meni nema nikakve logike da neko sa 6k dobije/gubi isti rating kao neko sa 5k to je jednostavno glupo recimo da se radi o 5k average partiji Edited January 7, 2016 by BaklivaX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 (edited) /edit Edited January 8, 2016 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 verovatno misli da postoji disproporcija izmedju solo i party mmr ? i da 6k lik ako igra na 5k avg treba da izgubi vise poena jer igra "low" game ? tako je otprilike u csgo ako igras vs likova sa slabijim rankom i izgubis 1 partiju ode rank dok ako izgubis 3 vs likova koji su tvoj rank ili rank vise ostaje ti rank do sledeceg pusenja makar je to tako bilo pre 1 god dok sam palio csgo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Onda sam skroz pogresno shvatio ovo prvo sto je rekao:D, ali opet ne vidim sta je tu problem? Imas 5k solo jer se na solo mnogo vise trudis, a party imas 3k jer vjerovatno igras sa nekim pajtasima koji ne znaju da hodaju, ne trude se, ni ti se ne trudis toliko. A ovo da 6k treba da izgubi vise mmra jer igra partiju protiv slabijih protivnika, sta znam meni je ok da ne izgubi jer je on u neku ruku 'hendikepiran' jer i u svom timu ima slabije igrace a dota nije kanter gdje ti mozes izrushati sam i ejsovati protivnicku ekipu ako si toliko bolji, nego mnogo vise zavisis od ekipe. Sustina, mislim da 6k kada igra 5k ili cak 4k game nema nikakvu prednost zbog tog svog mmra jer protiv sebe ima isto tako jednog 6k igraca ili 5 igraca gdje je svako veci mmr od njegovih igraca, u svakom slucaju je izbalansirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Dota cash budjava liga od pre 10 godina>>>ELO sistem dote 2, nuff said. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Nisam se lepo izjasnio, smarao sam retard duma po sumi, ali da na to sam mislio. Pocevsi od calibrating ne znam, mmr feels like shit. Meni je eto glupo da neko sa tolikom razlikom u ratingu gubi/dobija mmr. A ta disproporcija po meni ne bi smela biti tolika...Isto tako kao sto aceujes likove u CS tako ces otici mid i prevrnuti partiju ako odudaras po skillu. Ne mora biti 5/6k igrac u protivnickoj ekipi kada se gleda prosecan mmr. Mada opet igrica nije napravljena da bi mi lakse isfarmovali mmr tako da sve je ok samo mi se ne svidja bas sistem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Sistem je daleko od savrsenog, ali iz perspektive stavljanja igraca u njihove skill brackete, mislim da odradjuje dobar posao, kol'ko je to uopste moguce dobro odraditi. Znam mali milion ljudi zale se na svoj mmr, misle da su mnogo bolji a kad udjem da igram sa njima skontam da im je i to sto imaju poklon. Moze taj 6k otici mid, i recimo vs njega je 5k koji zbog balansa ima jos 2 supporta koji su 5k i koji mu maksimalno pomazu mid dok ovaj 6k ima 2 supporta 4k koji ne znaju strane svijeta. Tesko da ce onda stompati. Banalizujem malo but you get the point. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Pa dobro ja smatram da sam manje vise na svom mmr, mada sam vec imao npr 4.3k a smatram se da sam se mnogo improve. Medjutim ja sam u medjuvremenu posle 6.83 pao sa 4.3k na 3.3k doduse jesam tilt ali kasnije kada sam odlucio da vratim rating nazad potrajalo je bas dugo. Sa tim da sam se dosta improve ali opet sve to gledam kao na neki nebitan faktor i da imam 7k opet mi dodje isti kurac jednostavno nebitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 rus,albanac,mongolijanac ili mongolac i arab/taliban u timu,ma nisam besan uopste...samo bih napravio novi drustveni poredak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Ustanovio si svakome od njih nacionalnost a:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 rus,albanac,mongolijanac ili mongolac i arab/taliban u timu,ma nisam besan uopste...samo bih napravio novi drustveni poredakda li si razmišljao o poslu u svetskoj diplomatiji ili tako nešto, kad već tako dobro poznaješ sve narode? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Ustanovio si svakome od njih nacionalnost a:Dnaravno da sam morao da proverim koja govna supportam...da je raniji sistem mm-a,dodge bi ih 100 % ali sad steam profile ne mogu toliko brzo da overim :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 5 gejma dobijem sa ljudima koje mozes jednostavno pozeliti ( ono svi pricaju, nema flejma itd... ) i onda dodje sesti gejm i jungle wk sa midasom u 13om minutu. Zelim mu sve sto bi mu mohr pozeleo. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 50 minuta jebem majku rusku liku koji uzeo naixa jungle i pritom pravio shivu da bi na kraju gejma overio da je lik srbin,crko majci na rukama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 50 minuta jebem majku rusku liku koji uzeo naixa jungle i pritom pravio shivu da bi na kraju gejma overio da je lik srbin,crko majci na rukamaahahaha, dobro je da imam ovaj topic, posle jedno 2-3 godine samo ću da uzmem sve mohrove citate, saberem ih i izdamo knjigu :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 a sta kazete na jednu rur dotu posle srpske ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 vazda za rur dotu!p.s. pik ne igram sa shpancem!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Cuva inspiraciju i zajednicku koordinaciju za turnirske partije! 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 a sta kazete na jednu rur dotu posle srpske ? :Dja mogu i večeras nešto, mada smo tamo već o HotSu pričali, u svakom slučaju, ja sam na netu pingujte :) a dota posle srpske može isto, naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessajaaa Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 I dalje ne mogu replay-i da se gledaju,ili su uspeli da poprave to? Mi stvarno nismo upuceni,ne stignemo od posla sve,jel' moguce da se gledaju demoi ili kako? :D 64 page-a su nam upropasteni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 https://www.dotabuff.com/matches/2084416048 ono kad izgubis game sa 4 retarda u timu koji bukvalno ne moze da se izgubi,da su mi 4 bota igrala ova 4 heroja ez game a tek LD je posebna prica...i ja sam degen sto igram u ovo vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Pa i nemate neku vala prednost gledano strogo po herojima:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts