mohr Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 za alche-a se slazem ljudi ali TB,dajte ne zezajte,tb je fenomenalan heroj,ne znam gde se njega uvatiste,nisam ga nesto preterano igrao ali znam da sam jako retko gubio sa njim a igran je i na ovim jacim turnima,vg i c9 su ga uglavnom pickovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 (edited) Ma kakvi, ja ga licno nisam igrao otkako je popio par onih nerfova, ali sam zadnja 2 patcha izgubio svaki gejm kad mi je on bio keri i dobio svaki gejm kada je protivnickoj ekipi bio. Nema neki lane presence, lako ga mozes pressure, dosta je squishy, ne svidja mi se nimalo u ovoj meti.Cak je Alch jaci ako ima free farm, samo sto je jos kilaviji u lejnu od gore pomenutog, a trenutno se sve vrti oko lane dominance. Edited September 17, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Zadnja 3 gejma:Game #1: Lina ode mid, 0-5 u minutu 10, izrejdzuje, proda sve iteme i pocne da feedaGame #2: Clinkz offlane, 0-5 rage u minutu 10 opet, proda sve iteme, kupi shadow amulet i stoji afk dok se mi nekako branimo narednih 30 minuta i naravno izgubimoGame #3: Enigma mid, popije first blood oko petog minuta, napise "k" i diskonektuje se. Nekako uspe da izbegne abandon (bug ili sta god), i ne mozemo da izadjemo iz gejma dok ovi na uniste throne, narednih 20 minuta cekamoSve ovo na 5k mmr./delete dota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 http://www.dotabuff.com/matches/1799239919ista prica, lik 5.9k randomuje vipera, ode mid sa njim, lina ga ubije 3x za 5min, on se dc ali ne dobije abandon mi cekamo da zavrse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 svaka cast likovima kako su odigrali 4 vs 5 i doneli majmunu 25 poena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 koliko samo vrsta chitova za odredjene heroje,au,ja mislio samo za tekija ima...evo storma recimo,au,pa smrtna kazna za ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Ili vi mnogo dramite ili moje 3-4k partije ispadose normalnije nego vase 5-6k...ili mozda imam srece pa mi zapadaju normalnije partije! Ne pamtim kad je neko usao sa namerom da fiduje, izrejdzuje neko tu i tamo, ali nista specijalno...rusi ko rusi, vode svoju politiku, jedino me smara sto konstantno pricaju na ruskom, a cenim da vecina zna engleski, bar ono osnovno, da ga jebem...skillwise procentualno nista bolji ili gori nego ostali, samo ih ima PUNO pa bodu oci...do jaja je Dota, mnogo vi palamudite, posle par godina HoN-a dota komuna mi je med i mleko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) Ti onda nemas previse iskustva sa ovom igricom. Bukvalno svaki drugi gejm od zadnjih 20 je neko ili kod mene ili kod protivnika namjerno poceo da throwuje nakon 10,15, 20 min... Evo sad zadnji gejm PL sam u lejnu vs und-a i lesh-a :D, padne 3x kaze "fuck you all" ode afk sumu do kraja.Pazi kako mi pocinje trenutni gejm, lik pita ima li rusa, ovaj prophecy odgovara da, i onda mu ovaj ovo pisehttp://pokit.org/get/img/b12b2a627996c93cf32a2ef0e0761dc9.jpg:Dnastavak http://pokit.org/get/img/c8f2f22d46f60d175569f9301a665e81.jpg Edited September 18, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 eo upravo gejm sa 4 rusa gde ja supportam solo sa undyingom a moja cm farma midas,nije ni chick ni wardove hteo da kupi,nacija za gasnu komoru i nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) ubaciti pojedinacni mmr, koliko para tolko muzike svi bi imali po 15-0 skor, i svaki gejm bi trajao 2h+ :D supporti bi kupovali 5 kurira, a keriji svakom saigracu po moon shard :Dzezam se ja malo, al bi voleo kad bi stvarno nekako uveli to da izgubis a dobijes +3 mmr ili pobedis a izgubis -3 :)p.s: ne shvatajte me ozbiljno znam da je to nmgca misija Edited September 18, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 (edited) Pa i nije, mislim u nekoj teoriji mozda bi i moglo, da se odrede kriterijumi po kojima se ocjenjuje svaki role, pa da support gubi jedno 40 poena ako nije nijedan ward kupio, midu da se gleda lasthitting i denying vs protivnickog mida i tako te stvari, samo malo ozbiljnije i detaljnije od ovoga sto ja pisem. Djeluje nemoguce ali bi strasna stvar bila kada bi se odradilo. Edited September 18, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 pa da al to je previse kombinacija i posla za debelog gaybena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Ne mogu sad da se setim, mozda je DotaCash liga bila u pitanju, gde je pojedinacni elo postojao i znam da je bio mehanik izmedju ostalog da cm dobija na auru poene, lvl aure x minute gejma itd. Tako nekako :) Generalno mislim da je nemoguce napraviti fer sistem. Problem je sto trenutni mmr sistem definitivno nije dobar u calibrationu. Neki ljudi jednostavno...glava na panj im nije dovoljno resenje. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 sve ono sto ispobedjujem preko cele nedelje,izgubim za vikend ez,primetio sam da su tad russtardi nenadjebivi pa bih jos jednom iskoristio priliku da im pozelim istrebljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 -400 mmr u 2 dana,ne znam jesam li 1 game imao bez 3 rusa u ekipi a uglavnom i sva 4 :D,nebitno za mmr,1 game nije bio kvalitetan i to je ono sto mi ide na kurac a uskoro cu tecno da pricam i ruski :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 skoro svaki dobijam kada sam sa rusimasamo lagano easy katka Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 I ja sam na streaku, jedno -250. Ne useravaju mi rusi nego generalno dobijam potpuno nezainteresovane ljude za win:D, 3 gejma zaredom upadam u 4k partije ljudi imaju jedno 500 mmra manje od mene, u roku od 2 milisekunde mid, offlane, safelane carry i jungle markirano. Enough said da dva puta zaredom ljudi hoce da igraju kunku kao hc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Ja imam drugi problem, prekjuce prvi gejm nas covek dc instant u pick timeu, izgubi 4 minuta za reconn, igra mu randomuje heroja, padne first blood, lik abbandon, i naravno da se nije ni vratio, instant -25. Drugi gejm isto ali protivnickoj ekipi gde se nikako nije ni vratio covek, vec je u pick timeu dobio abbandon, a nikome od nas nije bilo safe to leave, ljudi igrali 4v5 dok su mogli i instant +25. Bezveze si osudjen da blejis 30 minuta zbog buggova. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 (edited) Evo trazi mi gejm 25min:D, ja mislim da ne postoji gaming platforma da vise sere po userima od ovog steama tj ovog valvea, i da useri vise trpe.btw kako mozes dobiti bodove ako je dobio abandon u pick timeu? Edited September 20, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 juce mi 15 minuta trazilo game i na kraju nije naslo a u toku veceri nije ni htelo da trazi,katastrofa je ovaj reborn,igrao sam s1 do poslednjeg momenta,dok god je moglo,secam se da je avg game bio ispod 5 k na rebornu "hotmatches",valve valjda video da niko nece da igra i da presporo otkrivaju bagove pa su sa namerom ugasili s1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Evo trazi mi gejm 25min:D, ja mislim da ne postoji gaming platforma da vise sere po userima od ovog steama tj ovog valvea, i da useri vise trpe.btw kako mozes dobiti bodove ako je dobio abandon u pick timeu?O tome se radi, neki bug se desava. Oba gejma su dala bodove, i oduzela bodove. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) upao mi acc booster u team,jos 2-3 gejma mu fale za 5k i prodaje acc i od pocetka gejma place i smara iako smo ih bas gazili i bio ez game,krenem da throwujem on purpose i chargujem se u 5 lika + ga trolujem,popizdeo :D,smrt svim acc sejlerima :)),edit>pre nego pocnete da me bashujete da sam unistio ostaloj trojici game,i oni su mi se rado pridruzili jer je lik jos na pickovanju smarao kako je mnogo bolji igrac i veci mmr a supporta ;D Edited September 21, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) To je to izgubio sam 400 mmra za dva dana, zadnji gejm imamo WR-a kojem je MMR: TBD (?!?), ode offlane, njihov antimage u 25 minutu izvadi pt, battlefury, vladimir, mkb, prestao sam dotu da igram posle ovog gejma, poserem se na usrani matchmaking.http://www.dotabuff.com/matches/1808676403 Edited September 21, 2015 by re1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 -500 ovde,zvanicno sam 4 k trash xD,ako ne mozes da ih pobedis,pridruzi im se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts