Jump to content

Topik mržnje (supported by mohr)

spo(ghost)

Recommended Posts

Ma kakvi, ja ga licno nisam igrao otkako je popio par onih nerfova, ali sam zadnja 2 patcha izgubio svaki gejm kad mi je on bio keri i dobio svaki gejm kada je protivnickoj ekipi bio. Nema neki lane presence, lako ga mozes pressure, dosta je squishy, ne svidja mi se nimalo u ovoj meti.

Cak je Alch jaci ako ima free farm, samo sto je jos kilaviji u lejnu od gore pomenutog, a trenutno se sve vrti oko lane dominance.

Edited by Mladenq

Zadnja 3 gejma:

Game #1: Lina ode mid, 0-5 u minutu 10, izrejdzuje, proda sve iteme i pocne da feeda

Game #2: Clinkz offlane, 0-5 rage u minutu 10 opet, proda sve iteme, kupi shadow amulet i stoji afk dok se mi nekako branimo narednih 30 minuta i naravno izgubimo

Game #3: Enigma mid, popije first blood oko petog minuta, napise "k" i diskonektuje se. Nekako uspe da izbegne abandon (bug ili sta god), i ne mozemo da izadjemo iz gejma dok ovi na uniste throne, narednih 20 minuta cekamo

Sve ovo na 5k mmr.

/delete dota

Ili vi mnogo dramite ili moje 3-4k partije ispadose normalnije nego vase 5-6k...ili mozda imam srece pa mi zapadaju normalnije partije! Ne pamtim kad je neko usao sa namerom da fiduje, izrejdzuje neko tu i tamo, ali nista specijalno...rusi ko rusi, vode svoju politiku, jedino me smara sto konstantno pricaju na ruskom, a cenim da vecina zna engleski, bar ono osnovno, da ga jebem...skillwise procentualno nista bolji ili gori nego ostali, samo ih ima PUNO pa bodu oci...do jaja je Dota, mnogo vi palamudite, posle par godina HoN-a dota komuna mi je med i mleko :)

Ti onda nemas previse iskustva sa ovom igricom. Bukvalno svaki drugi gejm od zadnjih 20 je neko ili kod mene ili kod protivnika namjerno poceo da throwuje nakon 10,15, 20 min... Evo sad zadnji gejm PL sam u lejnu vs und-a i lesh-a :D, padne 3x kaze "fuck you all" ode afk sumu do kraja.

Pazi kako mi pocinje trenutni gejm, lik pita ima li rusa, ovaj prophecy odgovara da, i onda mu ovaj ovo pise
http://pokit.org/get/img/b12b2a627996c93cf32a2ef0e0761dc9.jpg
:D
nastavak http://pokit.org/get/img/c8f2f22d46f60d175569f9301a665e81.jpg

Edited by Mladenq

ubaciti pojedinacni mmr, koliko para tolko muzike 
svi bi imali po 15-0 skor, i svaki gejm bi trajao 2h+ :D  
supporti bi kupovali 5 kurira, a keriji svakom saigracu po moon shard :D
zezam se ja malo, al bi voleo kad bi stvarno nekako uveli to da izgubis a dobijes +3 mmr ili pobedis a izgubis -3 :)
p.s: ne shvatajte me ozbiljno znam da je to nmgca misija 

Edited by Geno

Pa i nije, mislim u nekoj teoriji mozda bi i moglo, da se odrede kriterijumi po kojima se ocjenjuje svaki role, pa da support gubi jedno 40 poena ako nije nijedan ward kupio, midu da se gleda lasthitting i denying vs protivnickog mida i tako te stvari, samo malo ozbiljnije i detaljnije od ovoga sto ja pisem. Djeluje nemoguce ali bi strasna stvar bila kada bi se odradilo.

Edited by Mladenq

Ne mogu sad da se setim, mozda je DotaCash liga bila u pitanju, gde je pojedinacni elo postojao i znam da je bio mehanik izmedju ostalog da cm dobija na auru poene, lvl aure x minute gejma itd. Tako nekako :) Generalno mislim da je nemoguce napraviti fer sistem. Problem je sto trenutni mmr sistem definitivno nije dobar u calibrationu. Neki ljudi jednostavno...glava na panj im nije dovoljno resenje.

...

I ja sam na streaku, jedno -250. Ne useravaju mi rusi nego generalno dobijam potpuno nezainteresovane ljude za win:D, 3 gejma zaredom upadam u 4k partije ljudi imaju jedno 500 mmra manje od mene, u roku od 2 milisekunde mid, offlane, safelane carry i jungle markirano. Enough said da dva puta zaredom ljudi hoce da igraju kunku kao hc.

Ja imam drugi problem, prekjuce prvi gejm nas covek dc instant u pick timeu, izgubi 4 minuta za reconn, igra mu randomuje heroja, padne first blood, lik abbandon, i naravno da se nije ni vratio, instant -25. Drugi gejm isto ali protivnickoj ekipi gde se nikako nije ni vratio covek, vec je u pick timeu dobio abbandon, a nikome od nas nije bilo safe to leave, ljudi igrali 4v5 dok su mogli i instant +25.  Bezveze si osudjen da blejis 30 minuta zbog buggova.

...

juce mi 15 minuta trazilo game i na kraju nije naslo a u toku veceri nije ni htelo da trazi,katastrofa je ovaj reborn,igrao sam s1 do poslednjeg momenta,dok god je moglo,secam se da je avg game bio ispod 5 k na rebornu "hotmatches",valve valjda video da niko nece da igra i da presporo otkrivaju bagove pa su sa namerom ugasili s1...

upao mi acc booster u team,jos 2-3 gejma mu fale za 5k i prodaje acc i od pocetka gejma place i smara iako smo ih bas gazili i bio ez game,krenem da throwujem on purpose i chargujem se u 5 lika + ga trolujem,popizdeo :D,smrt svim acc sejlerima :)),edit>pre nego pocnete da me bashujete da sam unistio ostaloj trojici game,i oni su mi se rado pridruzili jer je lik jos na pickovanju smarao kako je mnogo bolji igrac i veci mmr a supporta ;D

Edited by mohr