StrajkMozga Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Pozdrav svima, ArcheAge Closed Beta uskoro krece i posto na forumu ima dosta nas koji planiramo da igramo igru red bi bio da se organizujemo u neki guild. Ko planira da igra igru neka ostavi nick u ovoj temu pa cemo se naknadno dogovoriti oko servera i termina za zajednicko igranje! Edit: Izvinite sto me nije bilo za ove predhodne bete ali nisam imao ni racunar ni internet pa da odma predjemo na stvar. ArcheAge konacno izlazi 16th Septembra i svi koji zele da se prikljuce guild-u ineka ostave ingame nick ispod. Kako bi smo svi bili u istoj gildi svi moramo biti ista rasa. Harani su izabrani na glasanju. Guild Info: Server: Dahuta Rasa: Harani Edited September 17, 2014 by StrajkMozga Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 super ideja, posebno ukoliko bude ljudi koji će igrati igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Isprobaju ja sad ovaj nadolazeci CB vikend. Ixinho nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZZZbz Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dajte neki key heuhue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 a kada ce open beta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ixinho izd'o si bench guild! Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Dajte neki key heuhue Nema kljuceva, svi su razgrabljeni u roku od nekoliko sekundi! Ostaje ti jedino da se nadas da ces dobiti invate na mail! a kada ce open beta? Jos se ne zna! Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ixinho izd'o si bench guild! haha mogu ja na vise strana ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Kasno sad, taman sam imao lepu poziciju za tebe u nasem guildu :> Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Ako ste raspolozeni drugar i ja pravimo ozbiljan Archeage guild gde su svi dobrodosli. Vec imamo nekih 50tak ako ne i vise ljudi koji startuju sa nama i ideja je da se napravi ozbiljan community. Tu ima raznih stranaca iz dosta prethodnih mmorpg igara ali vecinom su nasi. Takodje ubacujemo svoj TS server sa sve sajtom i forumom da bi cela ta prica izgledala ozbiljnije. Guild je i kezual i hardcore, odnosno svaka vrsta igraca je dobrodosla. Ostavicu poruku o detaljima na kom serveru igramo i koja alijansa uz nickove koje treba da cimate za invite. Dosta nas krece cim se pusti live server i cim se skupe pare formira se guild, sto ce biti jako brzo. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Racunajte na mene :D i jos barem 2 drugara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Dignut je i TS server. Ko je zainteresovan nek sibne PM da ne spamujem ovde :D Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 http://www.twitch.tv/gamerssquad - stream, krece cim igra bude live Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenaddoca Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Koliko ce kostati posle igra ili ce biti f2p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Igra ce biti f2p ali nema nista jos minimum 2 meseca dok ne krene open beta koja je ustvari i live... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenaddoca Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Izbacilo mi u mejlu ENTER YOUR FIRST ARKFALL CODE NOW: ,zasta je taj kod i el ima encantovanja ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZZZbz Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ako se ne varam, 30 jula ponovo otvaraju betu ( opet ce trajati 4 dana ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Da, ponovo je closed beta u pitanju. Nisam mogao da dodjem na prvu closed betu jer sam imao nekih problema za Windows 8(nije hteo da startuje normalno stalno sam dobijao neku gresku) sto nisam uspeo da popravim tako da sad imam neki komp koji radi na 633 Mhz i 128 MB rama tako da cu morati da propustim i ovu betu Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Da vam pravim bazu za igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ova igra ima potencijal da bude najbolji mmorpg ako rese situaciju sa labour-om. Sta sam sve video, radio i cuo da moze je zaista predrkano... Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 probacu upasti u cb pa da vidim sta sve igra nudi...drugar je uzeo founders pack(prljavi burzuj) i napricao mi svasta nesto o igri i sve je za sad ok, naravno mene najvise interesuje pvp na moru :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 hmmmm video sam da ne mozes da imas kucu ako nemas onaj vip status tj sub ne platis.Jel to tacno?I jel treba da bydes stalno subovan da bi imao kucu ili treba samo jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Koliko ja znam nemas ogranicenja sta mozes ili ne mozes da imas, jedina prednost sub-a je labour a za gajbu ti treba dosta istog. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 netacno, samo sa pretplatom mozes da imas gajbu i farmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenaddoca Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Imas mogucnost da je imas ali moras da placas zakup klanovima koji polazu pravo na nju,tj na zemlju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts