Slađan Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 možda čovek hoće i malo da uživa, nisu svi vrednice ko ti vićilice. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Samo radi, samo kuće gradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Zanimljiv tekst o "standardnom" 40 satnom radnom vremenu u nedelji. http://www.businessinsider.com/the-real-reason-for-the-40-hour-workweek-2014-6 It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Juče u ideji limun - 350 dinara kg :( a ono, pomorandže 80, mislim da je čak i avokado/papaja/etc jeftinije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjĐaniP Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 pa da, zato što su neki majmuni kupili sav limun na početku sezone i sad drže monopol (osim ako ovo nije neka trol informacija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Neko je napisao da je zato sto ga uvozimo iz Argentine, posto je u zemljama iz kojih inace uvozimo i koje su u blizini slabo rodio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Je li ovo oprašuju protivu komaraca ili smrdi od Pančeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Oprasuju, oprasuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Tj. prskaju ih stereoidima jer su do sada svaki put jos vise jeli posle tog "oprasivanja". Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodič Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Pozdrav svima. Ja sam novi kolacic :) Poštovani korisniče Hijavata, Zadovoljstvo mi je da Vam kažem - Dobro došli na Klan RUR forum! Želim Vam prijatan boravak i nadam se da ćete uživati u diskusijama sa svim članovima Klan RUR foruma, da ćete pročitati mnogo korisnih saveta, steći nova znanja( možda čak i prijatelje!), i sve druge stvari koje Klan RUR forum čine jedinstvenim. Ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica, slobodno mi se obratite jer - ja sam Vaš Vodič. Molim Vas da nam se ukratko predstavite na ovom topicu - zašto ste odabrali korisničko ime "Hijavata", koliko imate godina, koji su vam hobiji, da li imate kosu i koje je boje, i sve drugo što mislite da je interesantno. Prijatno veče želim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 steći nova znanja( možda čak i prijatelje!) LOL 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Za nama je jos jedan napet dan na klanruru 2 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Za nama je jos jedan napet dan na klanruru Samo jos fali da pocnu da padaju pajseri.... sekire sa neba. inb4 Sekira: Da li me je neko trazio? https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1HufacKk1uU 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 moram da isecem ovog celu iako je prestao da dolazi na rurdbal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 (edited) tesko je :( cele nedelje, a verovatno i sledece, radim dva posla, a sutra jos i uredjujem stranucu i imam trening od 2 sata :((((( :((((((( :((((( Edited August 26, 2014 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 pa ti, blago meni, daj otkaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 (edited) ako ces da me izdrzavas :/ Edited August 26, 2014 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 no homo ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 damo otkaz, kupimo splav i pecamo, pijemo pivo i citamo knjige po ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 zakazali mi neki intervju u 9, dosao na posao oko pola 9, bio sam sam u kancelariji do sada, jebena Stanley Parable scena Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Sta je to? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 http://store.steampowered.com/app/221910/ Kucaj "Stanley Parable Plaza" na TPB, must play Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 RENOME recordsa? inače, csb. Dali na uramljivanje neka tri postera - neke naslovne strane, titanfall i witcher 3. prvo, uramili i stavili ono "anti-refleks" staklo, što samo po sebi nije problem ali nikoga nisu pitali a ono dodaje neku malo drugačiju boju slikama + se sad ne slaže sa ostalim. drugo, witcher 3 koji ima geralta koji stoji uspravno, iza njega ono čudovište što liči na jelena :) znači vertikalno sve postavljeno, lupili onu zakačku za eksere na dužu ivicu :( treće, najbolje, titanfall poster koji je bio sklopljen (rasklopi se x 6 tih kvadrata u koji je sklopljen) SU URAMILI SKLOPLJEN. Kad su mi dali uramljeno onako, rek'o skrivena kamera. Kako neko nije skapirao da se poster otvara, nije mi jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 gde je to da ne odemo nikad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts