alfa Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) Srbi nebeski narod. Edited July 27, 2014 by алфа 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 karaj janoshe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) pitanje Ako uzmem kevi kartu preko "Air Serbia" sajta za Sarajevo-Beograd, ona na taj dan pre leta na check in-u tamo dobija kartu? Nisam leteo nikad nasim avio kompanijama, znam da za wizzair treba da se odstampa karta i potvrdi preko neta... Edited July 27, 2014 by Crnčuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 pozoveš ih sutra i pitaš ih, rl socijalizacija ftw Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 samo da javim carevima adminima da im ne radi linkhttp://www.klanrur.co.rs/forum/ tj. ne vodi na forum, nego na novi, redizajnirani RUR Hompage (btw meni se ne sviđa :D) http://forum.klanrur.rs radi kako treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 (edited) pitanje Ako uzmem kevi kartu preko "Air Serbia" sajta za Sarajevo-Beograd, ona na taj dan pre leta na check in-u tamo dobija kartu? Nisam leteo nikad sa nasim avio kompanijama, znam da za wizzair treba da se odstampa karta i potvrdi preko neta... ne sećam se da je jat/air serbia imao web check in tako da je verovatno i dalje akcija da kartu dobijaš na aerodromu, kada ostaviš prtljag. edit: pls Edited July 27, 2014 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 samo da javim carevima adminima da im ne radi linkhttp://www.klanrur.co.rs/forum/ tj. ne vodi na forum, nego na novi, redizajnirani RUR Hompage (btw meni se ne sviđa :D) http://forum.klanrur.rs radi kako treba! nisam ni znao da još neko ide na sajt preko CO.rs domena - mislio sam da u "najgorem" slučaju onaj ko ne zna da smo prebacili na forum.klanrur.rs ide na klanrur.rs/forum :) ali svakako ćemo ispitati! ne sećam se da je jat/air serbia imao web check in tako da je verovatno i dalje akcija da kartu dobijaš na aerodromu, kada ostaviš prtljag. edit: pls ćuti, bio je i YT -1, ne znam kako se pretvorio u 1 :) pitanje Ako uzmem kevi kartu preko "Air Serbia" sajta za Sarajevo-Beograd, ona na taj dan pre leta na check in-u tamo dobija kartu? Nisam leteo nikad nasim avio kompanijama, znam da za wizzair treba da se odstampa karta i potvrdi preko neta... samo ode na aerodrom i od finih ljudi na ček inu dobije kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 http://www.poslovi.rs/search_details_final.php?param=%D9%D1%AB%AD%A1nbihdf2 ako nekome treba dnevnica preko leta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Ovo vreme nenormalno ... u sekundi pljusak, taman u periodu dok ne stignem od tačke A do tačke B, posle toga opet ništa. to sve ovi amerikanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 mislim da si ga loše skapirao, rekao je da je ova godina lakša nego sledeća! Otisli indijanci kod vracha da ga pitaju kakva ce zima da bude...-" Jeli vrach, kakva ce zima da bude??"-"Auuuuuuuuu mnogo jaka zima, spremajte drva..."I indijanci spremaju ...Cepaju oni cepaju ... Kad dodje zima 10 stepeni...Prodje tako prolece, leto, jesen i dodje opet zima...Opet ce oni kod vracha... -"Jeli vrach kakva ce ova zima da bude??"-"Josh gora od proshle ... Auuuuuuuu spremajte seee!!"Cepaju oni... Ubishe se od cepanja... Kad dodje zima 15 stepeni...Prodje opet prolece, leto, jesen i odu oni opet kod njega... -"Ako nam sada ne kazes kakva ce zima da bude, besimo te za *****"-"Cekajte samo da odem do grada... Vracam se brzo"Ode on do meteoroloske stanice i pita meteorologa.. -"Jeli meteorolog kakva ce zima da bude, ako ne kazem ovim mojima, zaklashe me!!"-"Uuuu choveche, mislim da ce bude mnogo oshtra, indijanci vec dve godine cepaju drva!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 nisam ni znao da još neko ide na sajt preko CO.rs domena - mislio sam da u "najgorem" slučaju onaj ko ne zna da smo prebacili na forum.klanrur.rs ide na klanrur.rs/forum :) ali svakako ćemo ispitati! Inace i rur.rs vise ne preusmerava na forum nego na sajt. Hteo sam da se "zalim", ali sam pomislio da je to mozda neki marketinski potez:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 ja sam danas bio u Beogradu, glavanom gradu Jugoslavije! S obzirom da sam pre par dana izgubio platnu karticu, morao sam sa ličnom kartom da uđem u Erste banku (u BEOGRADU) kako bih uzeo naše novce. Dobro ste pročitali, bio sam u Beogradu po novce! Jes malo kiša jebavala i ona brda, ali je ok bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 nista se ti ne brini, sve ces ti to nama da vratis, hteo ili ne When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 I je l su te ponela svetla velegrada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 nisu, ni ovoga puta, jebiga, pokušaću ponovo za 3 nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 SKANDAL!! Jedan od poznatijih članova klan RUR foruma zlostavlja svoje maloletno dete! Služba za socijalni rad je na nogama, nadamo se da će naš junak uspeti da se izbori za svoja prava! U našu redakciju stigla je fotografija sa lica mesta, najnovija "šala" veselog oca: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 ja sam danas bio u Beogradu, glavanom gradu Jugoslavije! S obzirom da sam pre par dana izgubio platnu karticu, morao sam sa ličnom kartom da uđem u Erste banku (u BEOGRADU) kako bih uzeo naše novce. Dobro ste pročitali, bio sam u Beogradu po novce! Jes malo kiša jebavala i ona brda, ali je ok bilo. Ma zezas me da je procedura u erste banci kad izgubis karticu moras po novu u bgd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) Ma ne, dizao je keš. Esad, zašto je morao ovde u filijalu, drugo je to Edited July 29, 2014 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 ХотитебытьЧлен??..: hey men rejven: hi ХотитебытьЧлен??..: i want Treade Operation Breakout Case Key for me CS:GO Case Key ХотитебытьЧлен??..: ok ? rejven: ok You have accepted the trade request from ХотитебытьЧлен??... You have accepted the trade request from ХотитебытьЧлен??... ХотитебытьЧлен??..: men ХотитебытьЧлен??..: what hapen ? rejven: dont know ХотитебытьЧлен??..: ok cloes ХотитебытьЧлен??..: go agine tread rejven: you need to work on your english :D ХотитебытьЧлен??..: ok :D ХотитебытьЧлен??..: Treade me Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 gle ruski kojot Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 /join #care You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 wat Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 reko ti igor da ga ne interesuješ Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 mozda je to bilo upuceno nikoli, mozda je on taj veseli otac Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts