Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 7/16/2014 at 10:24 PM, Lucky said:

Samo da izvestim, nastavljaju se radovi, dan 2, s tim što danas ne fermaju 5% evo u pola jedan noću rade ovi sekači, burgije, bušilice ... stvarno me čudi da neko do sad nije zvao neke pandure :)

Pa zvali su ih. Panduri dosli, prebili te koji su zvali i otisli!

• Upvote (+1) 1

^ sjajan i jednostavan :)

da se nadovežem, drugari iz NS-a isto izbacili, već sam okačio na mjetal topiku, ali kapiram da pola ljudi ni ne gleda, a ovo vredi :D

izgleda do jaja za nasxe uslowe, swe p0xwale

https://www.youtube.com/watch?v=7skFiQxrh0k

• Downvote (-1) 1

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

On 7/17/2014 at 3:54 PM, Beli Eurokrem said:

pao novi malezijski avion sa 300 putnika na granici sa Ukrajinom, neki strani sajtovi pisu "shot down by russians"  . . Ukrajinski predsednik izjavio da su svi stradali . . Gospode Boze sta je sa ovim ludim svetom . . 

Pobunjenici su se malo pre vesti o padu 777ice hvalali kako su maznutim Buk-om oborili Ukrajinski An-26. Nekako su sve te vesti sad pobrisane odjednom. 23 amera su bila na avionu.

Jun 1914 - Jul 2014.

Ortak je u USA na work and study programu i smuvo neku Ukrajinku. Kaze njoj njeni javljali da niposto ne dolazi kuci jer ce se u roku od 30 dana zakuvati mnogo vise. Ne znam kolko je to sad pouzdana informacija

Speaking o USA... Isao danas do DHL-a da pokupim pasos i vizu i u koverti pozivnica za neki rostilj kod ambasadora na gajbi :D Uzicka ulica, jel to na Dedinju? Kao neki back-to-school barbecue za sve Srpske studente u Americi. Mozda svratim

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

On 7/17/2014 at 9:57 PM, moyo said:

Ortak je u USA na work and study programu i smuvo neku Ukrajinku. Kaze njoj njeni javljali da niposto ne dolazi kuci jer ce se u roku od 30 dana zakuvati mnogo vise. Ne znam kolko je to sad pouzdana informacija

Speaking o USA... Isao danas do DHL-a da pokupim pasos i vizu i u koverti pozivnica za neki rostilj kod ambasadora na gajbi :D Uzicka ulica, jel to na Dedinju? Kao neki back-to-school barbecue za sve Srpske studente u Americi. Mozda svratim

Yup, opet mozes 78icom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...