Litt Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Brate kako mozes da se smejes a dobices porciju :/ ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 lom i samo lom o/ https://www.youtube.com/watch?v=CsoCoJHz3zg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 pa ovako :C daj mi neki dormeo, ne spavam više :( Al poveži ovo sa eskalacijom gde hoće da ti pije mozak na slamčicu. Kako je došlo do toga? :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 pa evo, još čovek mi ostavio telefon, a ja koliko sam izgoreo nisam ni video :C Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 "care, još jednom ti kažem, pazi na rečnik, ne znaš koliko je grad mali" pa realno si mu pretio :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 realna cujpri, čak sam i hteo da mu skratim muke da me ne traži Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 da si ostavio priču na onom prvom skrinšotu, pa ae da bude zabavno, ali što si se upustio u dalje dobacivanje sa likom po principu "moj ćale je jači od tvog ćaleta", to ti realno ne treba u ćivotu. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Dobacivanje ala "moj ćale je jači od tvog" bi bilo da sam mu rekao da ću ga gepekovati sa drugarima, i posle im skakati po lobanji i jebati ih u dupe u tom istom Žarkovu, a siguran sam da mogu, a nisam, niti sam želeo, već sam hteo da se nađemo i popričamo na kratko, da pokušam da mu objasnim da nije u pravu i da ga nisam zajebavao, ili ako mu je baš zapelo, da se izotvaramo, a posle bi mogli i na pivo što se mene tiče. Stoji Čili, u pravu si, klinačka je priča i ne treba to nikome u životu, mogao je sa ortacima da dođe na tu istu Trošarinu i da me našminkaju, ali vratio bi mu, siguran sam, a stvar je prostog principa, pošto mi ovakve "prepad batice" idu na kurac. Ortak, koji mrava ne bi zgazio, mi je javio da ga zna i da je pokušao da menja sa njim neko sranje i slična priča je bila, tako da verujem treba otvarati nakurčeno derište, pošto je sigurno već otvarao razne klince i klinke zato što su ga "zajebali". Nego, kako je Ivan? Jel izašao iz bolnice? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 A izvali mu familiju, tj traži sve Dubiće u prijateljima, koji talog jebo te život Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 da malo promenimo temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Sad imamo maretov broj, ima da ga prosledim svim rasnim klinkama po kraju :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 relano nadju se majebeni i ljubisa i postanu bff Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 i prestanu da se druže sa štrokijem :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 jebeni polusvet preuzeo rur bezite odavde, idite tetovirajte motive iz igrica po glavama Sto si preuzeo rur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted September 16, 2014 Popular Post Report Share Posted September 16, 2014 Sto si preuzeo rur? da ga oslobodim od tebe, mawtchia zelde bulbasora i ostalih mentalno retardiranih random spodoba koje unistavaju ovo fino kultno mesto 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Marko, tastatura mafija nikada ne spava izgleda. Inace pozdrav drugari. Nije me bilo jedno duze vreme jer sam hteo da iskuliram malo od rur-a a i bio sam sa zenom i decom na moru. Posle dugo razmisljanja i premisljanja, danas sam podneo zahtev za otpremninu. Situacija na poslu je sve gora i gora. Dosta para se duguje a ovih dana ce se stupiti i u strajk. Sta posle? Dobio sam ponudu da radim u jednoj fabrici u Indjiji. Radno vreme ponedeljak-petak 7h-15h. Imacu placene putne troskove (redovno), redovna plata i odmah u startu prijavljen za stalno. Posao kao posao je smesan i ako sve bude ok da dobijem otpremninu, prelazim odmah sledeci dan. Culi smo se Ivke i jos jednom mu zelim brz oporavak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 da ga oslobodim od tebe, mawtchia zelde bulbasora i ostalih mentalno retardiranih random spodoba koje unistavaju ovo fino kultno mesto ali i ti si jedan od nas. Oslobodi prvo sebe pa onda drugeCela mid tier member, baca low tier fore, ima kompleks da je high tier i opterecuje se tierima jer mu je mid jedno od najvecih dostignuca u zivotu. Kompletan marmić 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Ili skraćeno, mić! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 (edited) a sad ozbiljno celo, od kad postujes ove dve godine nisi bacio dve dobre fore, okacio si tri lose slike i nisi ni u kakvoj raspravi konstruktivno doprineo. tvoje postovanje se svodi na prozivanje, zivot ti je postao rur jer druga u rlu nemas, ispod prosecan sportista bez perspektive. saberi se, dodji sebi, pocni da se bavis necim sto nije primanje udaraca u glavu i bivas uspesniji u lajfu, prestani da prozivas i da vredjas. kompleksi nize vrednosti vide i nestrucni ljudi jer negativnost izbija iz tebe. ajd sas budi drug i iskuliraj nas sve prozivki i losih fora. Edited September 16, 2014 by pajser87 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted September 16, 2014 Popular Post Report Share Posted September 16, 2014 ko o cemu kurva o postenju :D 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 a sad ozbiljno celo, od kad postujes ove dve godine nisi bacio dve dobre fore, okacio si tri lose slike i nisi ni u kakvoj raspravi konstruktivno doprineo. tvoje postovanje se svodi na prozivanje, zivot ti je postao rur jer druga u rlu nemas, ispod prosecan sportista bez perspektive. saberi se, dodji sebi, pocni da se bavis necim sto nije primanje udaraca u glavu i bivas uspesniji u lajfu, prestani da prozivas i da vredjas. kompleksi nize vrednosti vide i nestrucni ljudi jer negativnost izbija iz tebe. ajd sas budi drug i iskuliraj nas sve prozivki i losih fora. Ovo je disrispekt. Razbiće te Zola, on je jedini otkinuo Ćelu Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 smirite se, zvaću Ljubišu 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Kul je Ćela, upoznao sam ga i nije me ispesničio i ako je ovde napisao da hoće!!1 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 lawl drug rejver :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts