pirun Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Extra je ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 povraca mi se od ove kosarke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 gg jebi grobare akojon najtužniji plej ikada :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 gg. šta se desilo sad dok je mitrović davao intervju, je l' video neko? samo sam skontao da dule nešto mlati rukama. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 pa dule hoće sukob neki koliko god on dobar trener bio i doneo nam hiljadu titula, pravi svinjarije na svakom koraku, povraća mi se više od njih xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 pavlovic gnjidetina odvratna.. jako los derbi koji je trajao skoro 2h.. iskreno, zao mi je sto ovo nije bilo finale, mame mi, da oba tima igraju evroligu.. koliko vidim, njasvi je dobila batine u tunelu od strane pandura, nije se lepo bas videlo... sraman kraj serija :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Zasluzena pobeda, cestitke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 gg, skroz zasluzeno. Crnci objasnili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Gg Zvezda je bila bolja i zasluzila prolaz. Ajd sad da userete u finalu koga god da dodje. Najmilija bih mi bila dominacija sa 20 razlike... Edited April 19, 2015 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 lol? http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/271121/Skandal-u-Pioniru-Vujosevic-i-Pavlovic-akteri-tuce-u-tunelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Najviše bih voleo da ovi cigani iz Budućnosti dođu na penal :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Kad čujem ovo "za Dzenkinsa nije neka steta" smuči mi se životSamo da napomenem ovo!Drago mi je jer je ova generacija predobra, greota bi bila sada da ne uzmemo i titulu, Radonjic ovog puta odlican.I da, i Zvezda i Partizan su za svetlosnu godinu ispred BUD/CED, tuzno. Edited April 19, 2015 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 (edited) Ne znam ko je ovo nit sta se desava, no da se ne pokrece ovde tema Vujosevic, no opet izgleda kao da ga je ovaj vec provocirao i da nije neka cvecka, iako je po meni i Dule smorio bas dosta u poslednje vreme sa nekim svojim postupcima. Van toga, cestitke na pobedama, potpuno zasluzen prolaz dalje, srecno u finalu EDIT: Slucajnost u "Dule smorio..." i Dule_smor je spontana Edited April 20, 2015 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Ovo je Sojic na slici sa Terzice m, on je u tunelu kao što možeš da vidiš pričao telefonom kada ga je debeli napao... Tako da to da je Dule isprovociran pada u vodu, možda ranije ali ne na samom mestu. 2 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 http://www.peticije24.com/signatures/peticija_da_bobi_ostane_u_zvezdi_i_sledece_sezone/start/0 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 ovo ti je vitja dao minus, GARANTUJEM! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 i to me zabole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 dajte neki stream, pls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 VITJY :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 hvala bogu pa nisam otisao na tekmu, jebes ovaj fudbal i navijace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Meni se svidja kako igraju Savo i Andjelkovic po levoj strani, isto tako i ovaj nas Balazic ili kako vec igra sasvim pristojno. Osim sase ilica koji jedini zna da posalje loptu, i onog suta lazovica, sve je bedno pocevsi od navijanja pa sve do fudbala, no budimo realni, ko je i ocekivao da ce ovaj derbi biti bolji od prethodnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 zna se ko resava probleme :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Što kaže Stija, i sa 400 godina Saša Ilić je doktor fudbala za našu ligu. Kako sam prestao da pratim domaći fudbal, sada jedva znam po pet-šest igrača u svakom timu, sve neki anonimusi koji pojma nemaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Meni se svidja kako igraju Savo i Andjelkovic po levoj strani, isto tako i ovaj nas Balazic ili kako vec igra sasvim pristojno. Osim sase ilica koji jedini zna da posalje loptu, i onog suta lazovica, sve je bedno pocevsi od navijanja pa sve do fudbala, no budimo realni, ko je i ocekivao da ce ovaj derbi biti bolji od prethodnog.srsly?nismo imali gori bekovski tandem od kad je anđelković bio prvi put u Zvezdi, ovo je pakao, Sale Ilić sa 100 godina prestiže mučenog Cvetkovića, pakao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 koja tuga jebena... jel ono fotomontaza sa cokijem na severu??? ne mogu da nadjem sliku, nadam se da sam pijana mongoloidna debilcina i da je neki fejk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts