Jump to content

SD Crvena Zvezda 2014/2015

Astora

Recommended Posts

pavlovic gnjidetina odvratna..

jako los derbi koji je trajao skoro 2h..

iskreno, zao mi je sto ovo nije bilo finale, mame mi, da oba tima igraju evroligu..

koliko vidim, njasvi je dobila batine u tunelu od strane pandura, nije se lepo bas videlo...

sraman kraj serija :c

• Upvote (+1) 1

Gg Zvezda je bila bolja i zasluzila prolaz. Ajd sad da userete u finalu koga god da dodje. Najmilija bih mi bila dominacija sa 20 razlike...

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Kad čujem ovo "za Dzenkinsa nije neka steta" smuči mi se život

Samo da napomenem ovo!

Drago mi je jer je ova generacija predobra, greota bi bila sada da ne uzmemo i titulu, Radonjic ovog puta odlican.

I da, i Zvezda i Partizan su za svetlosnu godinu ispred BUD/CED, tuzno.

Edited by trn

11149432_940757069291498_839803138550280

Ne znam ko je ovo nit sta se desava, no da se ne pokrece ovde tema Vujosevic, no opet izgleda kao da ga je ovaj vec provocirao i da nije neka cvecka, iako je po meni i Dule smorio bas dosta u poslednje vreme sa nekim svojim postupcima.

Van toga, cestitke na pobedama, potpuno zasluzen prolaz dalje, srecno u finalu 

EDIT: Slucajnost u "Dule smorio..." i Dule_smor je spontana

Edited by lancemi3d

Meni se svidja kako igraju Savo i Andjelkovic po levoj strani, isto tako i ovaj nas Balazic ili kako vec igra sasvim pristojno. Osim sase ilica koji jedini zna da posalje loptu, i onog suta lazovica, sve je bedno pocevsi od navijanja pa sve do fudbala, no budimo realni, ko je i ocekivao da ce ovaj derbi biti bolji od prethodnog.

Što kaže Stija, i sa 400 godina Saša Ilić je doktor fudbala za našu ligu.

Kako sam prestao da pratim domaći fudbal, sada jedva znam po pet-šest igrača u svakom timu, sve neki anonimusi koji pojma nemaju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Meni se svidja kako igraju Savo i Andjelkovic po levoj strani, isto tako i ovaj nas Balazic ili kako vec igra sasvim pristojno. Osim sase ilica koji jedini zna da posalje loptu, i onog suta lazovica, sve je bedno pocevsi od navijanja pa sve do fudbala, no budimo realni, ko je i ocekivao da ce ovaj derbi biti bolji od prethodnog.

srsly?

nismo imali gori bekovski tandem od kad je anđelković bio prvi put u Zvezdi, ovo je pakao, Sale Ilić sa 100 godina prestiže mučenog Cvetkovića, pakao