sinister Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 ja ne mogu da pisem izrejdzovacu najstrasnije Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 nek mi neko objasni sta bobi radi na klupi celu jbnu cetvrtu cetvrtinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 UPRAVO TO JEBENO jebali su nam kevu u reketu, a ovaj na klupi. da ne pricam FORSIRANJE BLAZICA KOJI JE BLAGO RETARDIRAN. jovic decko je najgori suter koga sam ikada gledao, nevezano za ovu tekmu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 klasična radonjina retardirana rotacija igrača. nije trener za bitne utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Iznev8 na gusle u poluvremenu i na pozorišnu atmosferu prilikom "Marš na Drinu". Kakvo navijanje, takav i performans. Živeo Radonja, Zvezda igra EUroligu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 'dnevna doza Radonje' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) Опет гусле ! :) https://www.youtube.com/watch?v=qGkYd-nAcxc#t=11 плус ово Sa tribine na kojoj su smešteni najvatreniji navijači Crvene zvezde, na parket je doletelo nekoliko komada sirovog mesa. Edited January 16, 2015 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Moze li ko objasnit blazica sto radi on? I kalinic koji sjedi na klupu vecinu meca super radonja. Sjutra svi da vjezbaju trojke ili da im se zabrani da ih sutiraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Koliko sam primetio ni Lazica nije bilo veceg dela utakmice. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 totalno glupe izmene Radonje, Кalinić krene u seriju, pa popije klupu, isto za Bobija, a igraju Blažič i Dangubić koji vola ne mogu da uboduklasično ciganisanje sa kartama bez provere ko ide u koji sektor i puštanje gomile ljudi bez karte, od mene skoro pare opet neće videti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 opusteno, ja na partizan-fener ni sa kartom nisam mogao da udjem zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Ma nije ni toliko do para, ja sam vodio dvojicu kolega iz USA, ljudi gledaju u šoku kao koja je ovo ciganija, a imamo kao karte za plavu ložu i sl. Stvarno bi mogli to malo da organizuju bolje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 da li su bre više realni sa ovim guslama Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 kretenčine :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Мени то баш лепо изгледа :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Nemam ja ništa protiv gusli, naprotiv. Ali na tekmi ovaj fazon je toliko pogrešan zbog toliko mnogo razloga :D Edited January 18, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 gusle jos BOS(H)POMOZI, ali papci :((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 (edited) Није играо Аројо полако ! :) А и Алба је добила Барселону ове године . Мада је добила и Сан Антонио дакле Алба је првак света у баскету !!!:)) Edited January 22, 2015 by Kal1mero 2 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Dajte neki strim. 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 to se radonja dogovorio da pusti svoje djetice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Kakva uzbudljiva završnica iznever8 Blažič debilčina, gubi loptu na minut do kraja. Na kraju uz mnogo sreće POBEDA! JEBI ZVEZDO! 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 ovo je stvarno bilo epik, jednom u xx godina :) iako je nebitno bas mi je drago Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Kakva uzbudljiva završnica iznever8 Blažič debilčina, gubi loptu na minut do kraja. Na kraju uz mnogo sreće POBEDA! JEBI ZVEZDO! Ovaj opet poceo sam sebi da udara pluseve na svaki post Blažiča ne mogu da smislim već mesec dva, hodajuća glupost :( Kenja mi se od Vićinih postova na ovom topiku jer je apsolutno svaki isti(znam, koga briga za to), baš mračiš brate, ništa lično samo ono pretera ga brate. Inače! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Rekoh ništa lično iz razloga što mi nigde drugde ne smeta samim tim nemam potrebnu da te stavim na ignore, ali kako god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 (edited) Opet ti oh no :C Biću ipak prinuđen da ja tebe stavim na ignore. Edited January 27, 2015 by rowky Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts