bolkonski Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 ima već i od 1080. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Awesomedl tacka ru, vec tri godine kako ih posecujem uvek su online, uploaduju na 10+ hostova medju kojima je i Mega (znaci puna brzina bez pretplate, seedovanja i traganja za seed:leech ratio), imaju i streaming na tri sajta. Kace sve moguce USA/UK serije, sve nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 sto do veceras? 720ka je izasla vec oko 4 ujutru pa sam bas hteo da pitam sto se niko ne javlja al onda sam skontao da nije najnormalnije probuditi se u pola 5 da bi se gledala serija sabajle... inace epizoda je kidanje na sve strane massive respect svima Znam da je izasao torrent, nisam kuci do veceras . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 kakav wbb ? torrenti bas rasturaju u zadnjih godinu dve eto npr kickass torrent poprilicno solidan i brz sto se tici rilisova Po firmama su obično blokirani torenti, a ljudi vole da skinu na poslu pa da gledaju čim dođu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 evo zato pirun ne moze Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Uf, gledao malo na preskoke (čekam da se supruga odkomira od treće smene, pa da gledamo zajedno), i da se primetiti da su čuvali najbolje za kraj (osim gomile scena sa samim likovima, izgleda da su odrešili malo kesu i što se tiče CGI-ija). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 gledam ovu poslednju epizodu i mogu da kazem da mi je zanimljivije ovih 20min sto sam gledao nego li cela 4. sezona :D joj joj joj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Meni se nije dopao CGI i hand held camera sa Jon Snowom ostalo je sve na mestu.Tuca izmedju Hound-a i Brijane je epskija nego cela poslednja epizoda Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 samo cu reci AU na epizodu cekam da se slegnu utisci, pogledam jos jedno, pa tek onda mogu da bacam komentare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Ono sto sam najvise ocekivao se nije desilo, ali dobra je epizoda. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nemoj biti srca kamenoga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Po firmama su obično blokirani torenti, a ljudi vole da skinu na poslu pa da gledaju čim dođu pa ono takvima bih blokirao mozak, ali to je sasvim druga prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 dobra epizoda uzivao sam rip mom omiljenom bratu kerini ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Možda, nije eksplicitno rečeno u knjizi da je pandrknuo Odlična epizoda btw, eh da je svaka ovakva. Deo sa kosturima i djecom odličan, baš je trebao jedan izraženiji fantasy momenat da začini malo, Brijana-Ker fajt, iako mimo knjige, pozitivno holivudski momenat u priči, na zmajeve sam pustio mantear zamalo, konjica odlična, zapravo deo sa Tirionom je ispao dobar kao i ostatak epizode, što je odlično, jer sve ostalo nije bilo filer do tog, najočekivanijeg momenta. Čak i deo sa Arjinim deparčurom nisam očekivao, bio sam siburan da će završiti sa Tirionovim odlaskom iz KL. 4 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 svi su najveći carevi. odličan kraj sezone. najbolji do sad. bio sam presrećan kad sam video decu šume. što kaže pip, baš je trebao jedan tako fantasy momenat. tirion najveći car. dobio je svu svoju osvetu, a ne znaš koja mu je teže pala. i jel to varis otišao sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Da onaj gandalf baja na drvetu deluje da je mamojebac :D. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nemoj biti srca kamenoga! I see what you did there! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Pa to mora da ima nesto veze sa kamenim srcem! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 bez book related spoilera, te diskusije na drugom topiku, vudu je ispao funny, nemojte to koristiti na los nacin spenkju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Proto, jel ti sad jasnija ona Maloprstićeva opaska? Prejadno su odradili Stanisev dolazak, bukvalno kao da su ubacili to čisto radi reda, nema onaj "spas u 5 do 12" filiing kakav je trebao da ima. Ovo vam kažem ne da bi upoređivao sa knjigom, nego da shvatite jadnost scene. Trebalo je još jedan mnogo veći napad da napravi Mens, i onda kad publika bude totalno očajna, da pobednički dojaše Stanis i spasi stvar. Ostalo komentarišem na drugom topiku, pošto ima baš baš puno skretanja od knjiga, i to velikih skretanja, pa da ne pominjem ovde... 1 3 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Mmislim da su mnogo stvari nabili u 1 epizodu od jedva 60 minuta. Umesto sto su sat vremena u prosloj prikazivali tucu divljaka i vrana, mogli su da neke stvari "premeste" iz ove tamo pa da bude jaci trip i taj dolazak i Tirionov beg sa Varisom, itd. Ovako mi sve deluje sklepano na brzinu. Edited June 16, 2014 by Moralni Pigmej Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Proto, jel ti sad jasnija ona Maloprstićeva opaska? e vidiš zaboravio sam na to. sad ne znam da li je taj način dumre krajnje primeren ili krajnje neprimeren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 dobra je epizoda ali su stvarno mogli ovo sve malo da rašire i u proteklih nekoliko epizoda, a ne ovako zbijeno u poslednju epizodu sezone ili da su napravili još jednu epizodu preko. Fajt Briane i Hounda 10/10. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Proto, jel ti sad jasnija ona Maloprstićeva opaska? Prejadno su odradili Stanisev dolazak, bukvalno kao da su ubacili to čisto radi reda, nema onaj "spas u 5 do 12" filiing kakav je trebao da ima. Ovo vam kažem ne da bi upoređivao sa knjigom, nego da shvatite jadnost scene. Trebalo je još jedan mnogo veći napad da napravi Mens, i onda kad publika bude totalno očajna, da pobednički dojaše Stanis i spasi stvar. Ostalo komentarišem na drugom topiku, pošto ima baš baš puno skretanja od knjiga, i to velikih skretanja, pa da ne pominjem ovde... I ovakav OST da bude! https://www.youtube.com/watch?v=HVz8_6P9PUA Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Mhh, ova muzika je malo previše rajdžous za ove što jašu, više bi išla O Fortuna Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts