DOTA Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) !asd Edited May 17, 2014 by DOTA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) ... Edited May 13, 2014 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 gle ovaj wannabe alkaizer :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 mitch, daj neko objašnjenje zbog čega je to tako ili nemoj ni da komentarišeš, čisto da drugi mogu da razgraniče trol od korisnog saveta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted May 13, 2014 Popular Post Report Share Posted May 13, 2014 ok, obrisao sam post... inace, ovakve slicne oglase sam vidjao na polovnim automobilima, za ciganske verzije kadeta gsi, sa iscrtanim tribalima. -ulozeno preko 5000 eura, full koza klima 300 konja, potpisuje u trecoj, ribe se okrecu na terazijama kad se stisne gas. mislim, "sam bustuje 4 lika torment 4 ne moraju nista da rade" .. vrlo bitan podatak za buduce kupce! takodje, "100 legendary sacuvanih za sve moguce buduce opcije nerfove itd". posto zna koji su buduci nerfovi :D jos nesto, kad sam vec poceo, zasto ne okaci bnet profil, da ljudi odma vide iteme? nema sigurno identican gear, jer je alkazier prespavao 4000 sati na svom acc-u, bez preterivanja i ima 700 paragona. 400 paragona nije problem uzeti i ne vidim kako to kosta 600 dolara. ajde, wow akaunte razumem nekako, ulozeno je mnogo vise para, vremena i truda, al 600 dolara u srbiji za d3 acc? :) pritom, ima kupca naravno, velika je potraznja, haos frka . da smo na autopijaci, ne bih imao nista protiv ovakvog oglasa, ali ovde mi bode oci stvarno. po meni, trebalo je da napise cenu, jos neki podatak, kontakt za dalje informacije i bnet profil. nek je i 2000$ onda, ali nema potrebe za ovim forama velikih majstora trgovine. eto ga "objasnjenje" :) 5 Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Ne moraš da edituješ, kao što znaš ovde imamo pravilo da ima "kvarenja oglasa" ali kada daš argumente. Tu smo otišli korak dalje u "zaštiti potrošača" ali je kul i da taj potrošač zna o čemu se radi. Evo ti si sad to lepo objasnio i sada neko ko bi se možda zaleteo da kupi može da se preispita i to je sad sve kul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 (edited) ode Edited May 17, 2014 by DOTA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) Edited May 14, 2014 by Longli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted May 14, 2014 Popular Post Report Share Posted May 14, 2014 od kako sam poceo da gledam svoja posla, laknulo mi... ti i tvoji ortaci ste jedini u srbiji koji su uradili 200 mangelmaw runnova za sat, jedini ste radili chest runove, jer su svi ostali mutavi i ne mogu da procitaju 2 stranice na internetu. da si toliko igrao na tom acc-u, imao bi bar 500, 600 paragona.. tako da ne moras nista da mi demonstriras, jer sam igrao vec i znam. u srbiji imas ljude sa 600+ paragona koji ciste t6 onako kako si ti gledao na twitchu i slusao na tom skypeu. ali ti znas da je tvoj varvarin najbolji u srbiji, jer ste ti i ortaci pionori u manglemawu i chest runnovima, a cak ste pomagali i najboljim klanovima na skypeu. mogao si da napomenes i to u oglasu, dize cenu momentalno! " Akaunti se prodaju i u wow-u i u diablu za preko 2000 eura svaki dan samo treba naci kupca i ne zuriti." svaki dan, a? pa sta ima taj diablo akaunt od 2000 eura, 4 puta bolje iteme od alkaziera i tebe? ili ovaj dajes ispod cene za drugare iz srbije? :) stvarno nisam ljubomoran, niti zavidan, niti zelim da ti userem prodaju... tvoj acc, tvoja stvar, tudje pare. komentarisao sam cisto iz aspekta nekog ko je igrao "malo" taj diablo, pa sam ti rekao na sta me podseca tvoj oglas. nemoj se ljutiti, gledam ja svoja posla ali ovo je javni forum i ako si vec hteo da skipujes gluposti poput mojih, forma oglasa je trebala da ti bude drugacija. 4 Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 pa bar top 10 world je moj baba Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Sta li tek deda onda radi 2 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 (edited) odeeee Edited May 17, 2014 by DOTA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) Tebra sto onda ne prodas nekoj burzujcini za 20 000 eura account kao sto lupetas? Sto ga ti ne prodas za 30K eura posto kazes da je bolji od alkaizerovog ?? Molim te samo umukni vise i ne proseravaj se. Idi onda negde gde ce stvarno neko da ga pazari za te pare,posto ih u srbiji sigurno neces videti! Bdw...koliko godinica imas ? Jel su krenuli mlecni zubici da izbijaju ? Edited May 14, 2014 by kblo11c 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) @dota dobro, povlacim sve sto sam rekao... nisam znao za detalje, da ste na celom svetu streamoviali efektivno 15 minuta runove na maksimuimu, al na celom svetu. jos dok je alkazier trckarao, vi ste bili na svetu celom. jer da si mi odma na pocetku rekao da ste na celom svetu streamovali, ja bih imao postovanja za tebe i tvoju svetsku ekipu. ovako sad ispada da ti akaunt malo vredi, a realno da moze jos 500, 600$ da se ugura. dobro je sto si me uputio, sad znam malo vise od 5%. naravno, necu biti nikad na tom nivou svetske ekipe al mi je drago sto sam bar na istom forumu kao i srpski alkazier. pozz za ekipu sto EFEKTIVNO cisti t6 riftove :DD Edited May 14, 2014 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOTA Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 Zamolio bih moderatore da ociste ovaj oglas neka ostane samo moj oglas ovakvi postovi su suvisni, isto se desilo i na doti2 kada sam postavio trade da prodajem sve iteme, sa ovim domacim nema posla sve idioti ... dzabe ja kacim ovde oglase kad su sve primitivci, u stvari obrisite ceo ovaj oglas ovo je smesno stvarno i jadno kakvi sve idioti komentarisu bez i jednog razloga ali i jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ma pusti ih, ja mislim da je potpuno realno da ti ljudi veruju na reč iako nijedan screenshot nisi okačio, pišeš kao da nisi ni pola srednje škole završio i zvučiš kao klasični prevarant koji prodaje mačku u džaku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ma ako je trenutna ponuda $600, batali ove neozbiljne kupce! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 nije $600, skocilo na $800 vidis da se biju kupci oko acca, samo skace cena! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Srecno sprski Alkaizere sa prodajom, drago mi je da imamo tako skillovanog Diablo 3 igracha u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 nije $600, skocilo na $800 vidis da se biju kupci oko acca, samo skace cena! nudim $500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Jel moze u dinarima? Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Zamolio bih moderatore da ociste ovaj oglas neka ostane samo moj oglas ovakvi postovi su suvisni, isto se desilo i na doti2 kada sam postavio trade da prodajem sve iteme, sa ovim domacim nema posla sve idioti ... dzabe ja kacim ovde oglase kad su sve primitivci, u stvari obrisite ceo ovaj oglas ovo je smesno stvarno i jadno kakvi sve idioti komentarisu bez i jednog razloga ali i jednog Pravilo foruma je, da se kao vid pomoći kupcima koji možda nisu toliko upućeni, slobodno komentarišu oglasi koji kod ostalih forumaša "bude sumnju" u legalnost i legalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyBhoneR Posted May 15, 2014 Popular Post Report Share Posted May 15, 2014 Ovaj lik me podseca na Nikolasi-a :) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 (edited) Nije to je Mr frenky sa stima..daleko sam ja od njega on ima pune inventare sa dota 2 itemima,cinimi se da ima i golden baby roshana. Edited May 16, 2014 by Nikolasi 3 https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Bambi za tebe. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts