Debeli Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 како санблашд а у рерни? то је нешто што бисмо ми, пећински људи, смислили. то што си урадио тим хипстерима, Црњо, је као да си муџијама послужио мангулице. !! :* 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted June 14, 2015 Popular Post Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Evo jedna sa posla, iz kancelarije. :D Edited June 14, 2015 by LESkOpoz 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 како санблашд а у рерни? то је нешто што бисмо ми, пећински људи, смислили. то што си урадио тим хипстерима, Црњо, је као да си муџијама послужио мангулице. !! :* kad bolje razmislim, u pravu si Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Nece da odgovori ko je plavusa pa to ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) pazi, nikakva mudrost, ja ga pravio, samo zahteva vreme.... iseckas sitno paradajz, poredjas pun pleh, prelijesh sa malkice maslinovog ulja, pospesh granulama belog luka i posolish..... I onda ubacis u rernu na minimum (50C) na nekih 5h da se sushi, a vrata rerne ostaju malko odskrinuta.... I posle 5h imas fakin susheni tomato, koji je btw bas ukusan... ovo deluje jako ukusnu i trebalo bi probati. eh ali je malo puno cekati 5 sati :) Edited June 15, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Па нећеш чекати на киши. :) Оставиш то и одеш да радиш нешто своје, па после дођеш да клопаш. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čamuga Posted June 15, 2015 Popular Post Report Share Posted June 15, 2015 Ona je riba, nema ona sta da radi van kuhinje 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 15, 2015 Popular Post Report Share Posted June 15, 2015 zelda jel ti ovo prva solidna forica od kako si se uclanio u klan rur? 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) thug life konekcija 4 life ja i reki striktno Edited June 15, 2015 by БраЋела 1 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░╔═══════╗░╔═╗░╔═╗░╔═╗░╔═╗░╔══════╗░ ░║███████║░║█║░║█║░║█║░║█║░║██████║░ ░║█╔╗█╔╗█║░║█║░║█║░║█║░║█║░║█╔══╗█║░ ░╚═╝║█║╚═╝░║█╚═╝█║░║█║░║█║░║█║░░╚═╝░ ░░░░║█║░░░░║█████║░║█║░║█║░║█║░░░░░░ ░░░░║█║░░░░║█╔═╗█║░║█║░║█║░║█║╔═══╗░ ░░░░║█║░░░░║█║░║█║░║█╚═╝█║░║█╚╝█▀█║░ ░░░░║█║░░░░║█║░║█║░║█████║░║█▄▄▄▄█║░ ░░░░╚═╝░░░░╚═╝░╚═╝░╚═════╝░╚══════╝░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░╔═╗░░░░░░╔═══╗░╔════╗░╔════╗░░░░░ ░░░║█║░░░░░░║███║░║████║░║████║░░░░░ ░░░║█║░░░░░░╚╣█╠╝░║█╔══╝░║█╔══╝░░░░░ ░░░║█║░░░░░░░║█║░░║█╚══╗░║█╚══╗░░░░░ ░░░║█║░░░░░░░║█║░░║████║░║████║░░░░░ ░░░║█║░░╔═╗░░║█║░░║█╔══╝░║█╔══╝░░░░░ ░░░║█╚══╝█║░╔╣█╠╗░║█║░░░░║█╚══╗░░░░░ ░░░║██████║░║███║░║█║░░░░║████║░░░░░ ░░░╚══════╝░╚═══╝░╚═╝░░░░╚════╝░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) nosicu na kozi do kraja zivota Edited June 15, 2015 by БраЋела 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 de su pločice celo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted June 15, 2015 Popular Post Report Share Posted June 15, 2015 u vilici 15 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 huehuehuee Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 ja sam impresioniran da ti je rur majica iz npr 2005 ili 2006 i dalje u životu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 ali tu je proper manly pivo u ruci Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 pivo i bajs, sta kazes kad te zaustavi murija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Atomic Posted July 4, 2015 Popular Post Report Share Posted July 4, 2015 Pokaže im patku! . . I'll let myself out. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 pivo i bajs, sta kazes kad te zaustavi murija! Pa prvo im slika znsčke "smenom 8" da može da ih prijavi ako ga kinje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted July 11, 2015 Popular Post Report Share Posted July 11, 2015 ево једна свежа од јуче са егзита 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted July 13, 2015 Popular Post Report Share Posted July 13, 2015 Le poz za rurovce 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted July 15, 2015 Popular Post Report Share Posted July 15, 2015 i tako... kao klinac sam przio wc3 i sc mesecima pri brzinama 56k i sa lagom od ~2sec... nocima skidao koreanske vodove da bih se potom divio tom skilu i brzini... a onda, 10g kasnije, dobio priliku da posetim zemlju odakle su svi ti gosui peglali. nisam imao prilike da zujim gradom koliko sam zeleo, ali sve je ogromno i jednostavno nisam imao vremena. evo nekoliko slika u spojleru, za one koje zanima u pitanju je unviverzijada 2015 u juznoj koreji gde su nasi rukometasi uzeli srebro a rukometasice bronzu. najveca hala u gwangju-u prvi dan pogled na fontanu ispred stadiona lagani dorucak u hostelu u kom sam odseo. trebalo mi je vremena da se naviknem na njihove zacine i ukus, na kraju sam mazao sve :) pogled na world cup stadion gde su se igrale 3 tekme tokom prvenstva 2002 mali cakovi!! :) pogled na stadion sa druge strane uz malo kupusa i whatnot! restoran u kome smo jeli redovno, ovo u sredini + pirinac sa sirom + pica uz gomilu salata od kojih mi je najbolja kimchi za 4 osobe po 1000 din.. ekipica ispred jednog od zivljih klubova u tom delu gwangjua malo koreanske mode ono kad rusi dodju na univerzijadu... primetite uljeza :-) ulica na putu ka stanici generalno su ljudi jako prijatni i otvoreni prema strejdzerima i svi bi da se slikaju i da pricaju, iako 99% njih ne zna 2 reci engleskog, dekica gwang so spada u taj 1% lolz. malo kulture nesto veci park nedaleko od stadiona tajland - kolumbija dan kada je bilo najvise publike, rascistila se gornja tribina pre ove tekme imao sam gomilu sokova i hrane od ove ekipice pa sam morao da se slikam sa njima :-) ovaj ortak je svakog koreanca lozio da crnja pegla tekvondo na uni. dok ja picim golf... sve dok nismo sreli ovog baticu koji sabija engleski, razume se u golf i u tekvondo :D pica na koreanski nacin, 8 incha i uz nju se dobija marmelada od jagode i preliv od belog luka koji se mazu na korice.. koliko god cudno zvucalo meni je bilo extra ukusno! ivicnjak koji nisam primetio prvi dan obzirom da sam se vracao po mraku, kasnije sam primetio da vecina stanica u ovom kraju ima gomilu slicnih poruka delux autobus, nesto kao biznis klasa.. karta od inchona do gwangujua 3000din. za gradski prevoz bus/metro karta im je 120 din dok im je taxi jeftiniji nego kod nas. steta sto nisam imao bolji aparat od n5 posto ovaj pravi krs slike nocu... prelep prizor na predgradje seula tjs. inchon na putu do aerodroma preko mesto 24 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 jel ovaj momak sto je na dve slike isto peglao war sa tobom? dolazio je, al ne mogu da se setim imena :) vrh je koreja ovako turisticki Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts