killYg0r Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 AJDE BRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 DAO BI TI DESET PLUSA DA MOGU!!!!!!!!!! Штроки велики цар. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 a otkud ti znas kori dal neko zasluzuje vise ili ne...ko ce to da odredi, pojedinac, drzava, bog...ispada da svi treba da budu zadovoljni onime sto imaju i da se ne trude da postignu i dobiju vise...kad vec filozofirate Treba da se trude da imaju koliko zele ali ne treba da budu ni zavidni ni pohlepni. Prvo ne podrazumeva druga dva. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 naravno, slazem se, makar treba da se trudi da tako bude...mada mislim da retko ko to moze u potpunosti, skoro svako je nekad osetio zavist, to je ljudska emocija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 To sto neko ili cak vecina praktikuje tu emociju ne znaci da trebas i ti i nije nikakav izgovor ... Ako ces tako da gledas ljudski je i ubiti ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 17, 2015 Popular Post Report Share Posted February 17, 2015 koja čupri, izaverovao sam 11 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 jebeni rur 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 sto, bas lepo pricamo:) u pravu si mohi, sta cu kad je sila slaba u meni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 ja sam za vikend prokockao 4 dana u bechu za dve osobe i boli me bas kurac :D jebi ga 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Још један индикатор, народ гладује, а неки се билдују и пију стероиде, толико! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 imaš topik za to, hvala! :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 koja čupri, izaverovao sam Изаверовао. 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 sad mi je triput smesnije hahaha Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 ja sam za vikend prokockao 4 dana u bechu za dve osobe i boli me bas kurac :D jebi ga jebeni rur koja čupri, izaverovao sam Ne mogu da dajem pluseve braći Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 olizete stanku rch sa tim minusima...bole me kurac bas, kazite mi da sam vitja, kompleksas, pakostan ili nesto jos gore...al ako neko ko lupeta onako (da ne kazem nesto gore), a ima posao da moze da bleji po zenevi, indoneziji itd, pa makar bio sposoban kao bill gejts, ima da ga hejtujem, eto! edit, pa u pocetku sam se sprdao, al sad ste me iznervirali! dakle cinjenica da sam nesto izlupeterao kao srednjoskolac (prerpostavljam da na to mislis kad kazes lupetam) automatski po tvom misljenju anulira to sto sada sebi priustim putovanje na konto toga sto npr sa 25 god imam 6 god radnog staza i sto sam zavrsio faks radeci full time dzobove paralelno od prve godine? Ne zivim na tudji racun pa da cinjenica da putujem mora da bode oci. Ti ces mozda taj novac potrositi na sipanje corbe u auto na godisnjem nivou, ja se vozim cele godine busom pa onda sacuvam za neko bolje putovanje : ) ja ti cak nisam ni zamerio nista za taj komentar, stavise i shvatio sam ga kao sprdnju, ali logika 'hejtujem nekoga jer lupa gluposti a plati sebi letovanje tu i tu ili putuje poslom tu i tu' je mnogo veca glupost jer potires neke bitnije faktore od lupanja gluposti za priustanje toga ili toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 ma jeste, nosio si gajbice;) 2 3 Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 dakle cinjenica da sam nesto izlupeterao kao srednjoskolac (prerpostavljam da na to mislis kad kazes lupetam) automatski po tvom misljenju anulira to sto sada sebi priustim putovanje na konto toga sto npr sa 25 god imam 6 god radnog staza i sto sam zavrsio faks radeci full time dzobove paralelno od prve godine? Ne zivim na tudji racun pa da cinjenica da putujem mora da bode oci. Ti ces mozda taj novac potrositi na sipanje corbe u auto na godisnjem nivou, ja se vozim cele godine busom pa onda sacuvam za neko bolje putovanje : ) ja ti cak nisam ni zamerio nista za taj komentar, stavise i shvatio sam ga kao sprdnju, ali logika 'hejtujem nekoga jer lupa gluposti a plati sebi letovanje tu i tu ili putuje poslom tu i tu' je mnogo veca glupost jer potires neke bitnije faktore od lupanja gluposti za priustanje toga ili toga. Nemoj se pravdati pobogu ffs! Dule je glitchovao, on je fin covek u principu! KAd ne pije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 jer potires neke bitnije faktore od lupanja gluposti za priustanje toga ili toga. Jel ovo isto nesto iz srednje skole pa si citirao sam sebe ili? 1 5 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 nekome je zivot veran matic, a nekome vera martovic... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted February 18, 2015 Popular Post Report Share Posted February 18, 2015 karlito najjace stosove imas u pancevu sigurno :D 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 to zbog radijacije hehehe 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 reki idi operi pupak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 da da, definitivno najjači štosovi u pančevu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 dakle cinjenica da sam nesto izlupeterao kao srednjoskolac (prerpostavljam da na to mislis kad kazes lupetam) automatski po tvom misljenju anulira to sto sada sebi priustim putovanje na konto toga sto npr sa 25 god imam 6 god radnog staza i sto sam zavrsio faks radeci full time dzobove paralelno od prve godine? Ne zivim na tudji racun pa da cinjenica da putujem mora da bode oci. Ti ces mozda taj novac potrositi na sipanje corbe u auto na godisnjem nivou, ja se vozim cele godine busom pa onda sacuvam za neko bolje putovanje : ) ja ti cak nisam ni zamerio nista za taj komentar, stavise i shvatio sam ga kao sprdnju, ali logika 'hejtujem nekoga jer lupa gluposti a plati sebi letovanje tu i tu ili putuje poslom tu i tu' je mnogo veca glupost jer potires neke bitnije faktore od lupanja gluposti za priustanje toga ili toga. ma ok bre, ja sam glitchovao sto kaze igor, prolupao sam ovih dana pa hejtujem bez razloga...u pocetku sam se stvarno sprdao, al onda su me iznervirali minusi pa otud ono moje hejtovanje po tebi bez razloga...svako ima pravo da ne zna nesto, a da se snadje u zivotu, mozda radi 24/7 kao crnac pa ode mesec dana na tajland...a izletela mi i ona prica o nekim savetnicima iz ministarstva sto su zavrsili megatrend pa letuju za dz u phuketu i tako, pa sam bezveze izrejdzovao na tebe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 nije džabe, to ide od tvojih 10 posto 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts