f4ts0 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 lol ladno Šule izlazi na reklamama na FB za advanced IT dešavanja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post traktori Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 Opa, palo presađivanje! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 Stanko oćelavio Spoiler 5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Au Stanko al si se osusio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Jaoj vama kad vam dodje Stane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 1 hour ago, exile said: Au Stanko al si se osusio ko drvo 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 vita jela, zelen bor... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 jebo vas stanko 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post VEGE Posted June 13, 2016 Popular Post Report Share Posted June 13, 2016 (edited) U subotu smo vozili kanjon Trešnjice i Trebuće, divota. Prvu i poslednju je fotkao ortak, ostale ja N5x-om. I za kraj čovek propade, sva sreća na najmanje kritično mesto. (vertikala 3,5-4m) Edited June 13, 2016 by VEGE 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Strasno koliko nepazljiv i neoprezan lik... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post VEGE Posted June 20, 2016 Popular Post Report Share Posted June 20, 2016 (edited) Za vikend smo se malo vozali po planinskom Banatu u Rumuniji, planina Semenik. 50 km, 1417 m uspona Trei Ape jezero na oko 825 m Vrh Gozna 1449 m Edited June 20, 2016 by VEGE 31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 To je sve Srbija. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 covece koliko dobro izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Jako fina obrada slika, a i kadrovi su vrhunski! Kapa dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Brutalne su slike. Kolko love realno treba da bi se uslo u tu pricu mauntin bajkinga, kakav bajs i prateca oprema itd? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 dzaba oprema kad nema kondicije :) Ovo je povodom babe koja me prestigla neki dan na uzbrdici. Hteo sam da sidjem sa bajsa ali me je bilo blam (bas sustinski blam) baba koje opusteno voze pored mene na uzbrdici 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Možda je vozila bicikl sa brzinama a ti poniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Nije, nego su i babe za Igora u stvari devojcice Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Igore nemoj da te lože, babe sigurno imaju elektromotor za uzbrdice ali takve izume ne dele došljacima! 1 hour ago, Kemp. said: Kolko love realno treba da bi se uslo u tu pricu mauntin bajkinga, kakav bajs i prateca oprema itd? Koliko god ga mi zezali ovde mislim da je Igor baš u pravu. Bolje je krenuti s bajsem od ~200 eur kojim možeš da voziš malo lakše staze, da nabiješ kondiciju i da vidiš da li je to uopšte za tebe. Za stazu od 50km sa 1400m uspona ovim ljudima skidam kapu! Vege će reći šta tačno od opreme oni koriste, ali koliko vidim ovako iz daleka bajsevi su bar oko soma i plus još nekoliko stotina za opremu tipa odeća, obuća, kacige, gps. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) 1 hour ago, Kemp. said: Brutalne su slike. Kolko love realno treba da bi se uslo u tu pricu mauntin bajkinga, kakav bajs i prateca oprema itd? Zavisi kolike su ti mogućnosti. Bolja oprema, više kinte. Više kilometara, više servisiranja i zamene delova. Po mojoj proceni za oko 450-500e mogao bi da uzmeš neki baš baš entry level bicikl + odeću i opremu. A za početak je po meni potrebno sledeće: - bicikl - odeća: donji deo sa uloškom i dres (ili neka majica sa tehnologijom brzog sušenja) - oprema: kaciga, naočare, rukavice, rezervna guma i pumpa, bidon za vodu, džepni alat Bilo bi veoma korisno naučiti kako zameniti gumu (i zakrpiti) i kako održavati bicikl (pranje, podmazivanje) Vremenom se nauči kako uraditi gomilu stvari. :) Edited June 22, 2016 by VEGE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 nisu babe imale bajs sa elektropogonom. Inace to je ovde sad hit, bas bas se prodaju. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 DIY GoPro :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 On 6/22/2016 at 9:27 PM, f4ts0 said: nisu babe imale bajs sa elektropogonom. Inace to je ovde sad hit, bas bas se prodaju. Naravno da se prodaju, ja bih ga prvi kupio da ima za neke normalne pare kod nas. Os mi doneses jedan? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Ne, nisu hallal Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 (edited) Pa kod nas ćeš svakako platiti tako nešto manje. Čak bi se i njima isplatilo da dođu ovamo i kupe svoje. :D Kod ortaka u ponudi. Edited June 24, 2016 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts