Crash Override Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 SV ocenjen od strane ljudi koji žive i rade u istoj, da je serija podignuta na nov nivo gde su šale na njihov račun toliko realne da pisci treba da dobiju povišicu. :) Inače na sajtu PP http://www.piedpiper.com/blog/2015/4/13/the-hooli-lawsuit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 druga je pokidala Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 meni je i prva dobra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 Serija nije za svakoga, pa čak i ako je taj neko geek ili sebe smatra takvim. :) Meni odlična! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 gleda neko i dalje? :) sve mi je manje zanimljiva serija. mnogo se oslanjaju na trip španske serije (da ne kažem game of thrones) gde se desi 17 kolosalnih obrta po epizodi, pritom su fore sve lošije. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 Gledam ja. Doco, serija je odlična, svaka nova epizoda sve bolje pokazuje nove uglove SV u RL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 pa meni ova poslednja sa SWOT-om i streamom nije bila baš nešto, ove prethodne su kul, ali što kaže Doca, nekako mi gubi vajb Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 38% when i'm on it =o) serija ima sve više momenata kada može da se opiše kao "još gluplji entourage, sa ITom" al ponekad nanizhu genijalne fore pa ti milo bude =o) poslednja me super nasmejala, kartice sa imenima sajtova na konferenciji su zakon na fake pied piper sajtu je jos uvek kondorovo gnezdo, bas me zanima sta ce da stave ako sklope novi ugovor =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 auuuu...ova epizoda bash frustrira stepen gluposti i iritantnosti u ovoj epizodi je off the chart i vecina ih nije funny =o( naravno ima par vrhunskih momenata, ali tako smori kad je nelagodnost/humor ratio neregularan iz epizode u epizodu...i lagano se mirim sa tim da verovatno nikad vise nece imati epizodu poput finala prve sezone =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Odvratna epizoda, napravili su takvog mentola od Richarda da bi ga se Homer postideo. Ne znam koji su ovo vrhunski momenti koje Kole spominje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 bachman i kinez su meni zhivi pish, also heneman koji je covek u svom svetu do kraja, pa makar to isto dodavalo frustracijama overall =o) a od specificnih memenata: -anti smoking spin ovoj novoj blago autisticnoj sefici sa second hand heroinom -imagineer lik koji prestaje da se seli kad je nanjusio ponovo posao u huliju i bezhi opet kad vidi u kolikim je govnima nucleus -your sites are my primary destinatios -"that guy...bin laden...he fucks" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 konačno jedna baš dobra epizoda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) Prva sezona odlična, druga malo smara Monika je njam njam Edited June 15, 2015 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 ok finale, al ni prineti proslom koje je bilo mega epic...steta =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Meni ok kraj sezone i epizoda mi fino legla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Odgledao prvu sezonu koja je vrhunska, posebno zadnja, kinez car, Gregory mnogo cudan :D , poceo drugu sezonu, stigao do 5. epizode, dobra mi je za sad . Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Сачекао сам да се накупи и погледао С2 у два дана, мени одлична друга сезона :D -"that guy...bin laden...he fucks" и сцена када Кинез пали пљугу након презентације, оплак8 : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Cela prica sa 3 comma clubom mi je bila roflmao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Pre svega da napišem da nisam neki ljubitelj novih američkih humorističkih serija, naprotiv. Na primer Friends koji neki ovde svrstavaju u kultne serije mi je govno na nivou kursadžija...Dakle, nisam ljubitelj američkih humorističkih serija, ali mi je Silicon Valley vrh serija!Preporuka za sve koji ne znaju šta da gledaju trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 poceo da gledam pre par dana, odlicna mi je stvarno :) glavni lik sabija ulogu :)umro sam nahttps://www.youtube.com/watch?v=F9RzRsrVBf8 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted February 12, 2016 Popular Post Report Share Posted February 12, 2016 s3 tizer 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 ne znam za IT profesionalce, ali druga epizoda, pogotovo kraj, je mene rasplakala od smeha =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 ne znam za IT profesionalce, ali druga epizoda, pogotovo kraj, je mene rasplakala od smeha =o)Odlična epizoda. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 zavrsila treca sezona pre nedelju dana a niko nista? =o( meni se svidela mnogo...cini mi se da ni druga ni treca nisu jake kao prva, ali i dalje imaju super momente, milo mi je da postoji ovakva serija i da su nakon 3 sezone i dalje dobri sa idejama =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts