Jump to content

Brankica, Malagurski, sudstvo, nešto

Recommended Posts

Moram priznati da nisam toliko pratio njegov rad - Weight of chains mi je bio ok, ostalo nisam bas gledao. Ali je ovo bas dno novinarstva :) Mislim ko da ja udjem u Maxi i pitam prodavacicu sta misli o prodaji GMO hrane u Maxiju, pa ona posto mucena nema pojma pozove sefa radnje da mi objasni :) Valjda je osnovno pravilo da za neku temu treba naci adekvatnog sagovornika a ne mucenog prodavca u prvoj radnji u koju udjes...

Heghlu'meH QaQ jajvam

meni je nemoguće da se ovaj za pultom baš toliko pogubio, a telefonski razgovor je na kriminalnom nivou. Voleo bih da se javi taj car/menadžer što mu se javio da kaže svoju stranu priče. Na kraju ispade da se prodaju samo igre sa klanjem i ubijanjem i ništa više ako je verovati njegovom zaključku.

pljk!

осим симулација (спорт, летење, вожња, ...) и "барби-игара", све остале игре су засноване на клању и убијању. ја не видим проблем у томе, бар не наглашен, али да су (скоро) све игре данас са убијањем, насиљем, и сл. - јесу.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

осим симулација (спорт, летење, вожња, ...) и "барби-игара", све остале игре су засноване на клању и убијању. ја не видим проблем у томе, бар не наглашен, али да су (скоро) све игре данас са убијањем, насиљем, и сл. - јесу.

Evo ga! Drale se zatrčava i skače u najdublji deo bazena, bombu!  [:D]  [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

to nije istina.

... a ni poenta.

па шта је онда истина.

...и поента?

Evo ga! Drale se zatrčava i skače u najdublji deo bazena, bombu!  [:D]  [:D]

:)))))

Edited by Debeli

Style over subsistence

istina je da nije tačno to što pišeš, ima raznih igara, nasilnih i ne nasilnih i onih između u podjednakom broju. A poenta je da i ptičice na grani znaju da to nema veze sa nasiljem u društvu, kao ni filmovi, kao ni muzika.

pljk!

нисам ни рекао да има везе са насиљем у друштву, бар не у мери у којој се тврди, то сам и рекао оним постом.

оспоравам тврдњу да нису све игре насилне, односно да има ненасилних у подједнаком броју.

Style over subsistence

totalno masite poentu - nasilje u video igrama nas je dovelo do ruba propasti.

Nažalost, u pravu si. Evo upravo pišem e-mail ExtremeCC-u i Complandu da se koncentrišu na društvene i porodične igre i ne uvoze nasilje u našu mirnu zemlju. Takođe planiram da ih zamolim da se angažuju i uvoze malo više igara iz Rusije, ako je moguće - pravoslavne tematike.

Edited by CheighLee

pljk!

Problem nasilja u igrama i uticaju istog na nasilje u drustvu u celini se moze vrlo dobro argumentovati i sa jedne i sa druge strane (i za i protiv). U konkretnom slucaju nije toliko problem stav koji se promovise (iako se s istim ne slazem) koliko retardiran nacin na koji se promovise.

Heghlu'meH QaQ jajvam