mohr Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 "Ovo je moja zakletva – 'Ja, Erik Kantona, potencijalni selektor Engleske, obećavam da nikada neću izgubiti od mali zamrznutih ostrva, gde je golman reditelj, a pomoćnih selektora zubar. Ja, Erik Kantona, budući selektor Engleske, moliću se bogovima fudbala da se prekine kletva bačena na engleske golmane. Ja, menadžer Engleske, zamoliću diva Harija Kejna da ne izvodi ključne kornere i slobodne udarce, nego da bude na drugoj strani i ide na skok. Pogotovo ako će da izvede je**ni slobodnjak u pravcu meseca", nastavio je u strastvenom tonu 'King Erik'. car i kao i uvek bez dlake na jeziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Sad sam shvatio da je mario gomez u stvari cale od majkl dzej foxa iz povratka u buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 mislis glumac crispin glover ili da je nosilac gena za parkinsonizam? ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Crispin glover poznatiji kao george mcfly :)) to je on 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 who was phone...nvm btw, osecam da ce zabari opet da ga umuvaju u nekom 88 minutu, mamu im, uvek su bili kobni za nemce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 steta za ovaj sastav italijana i za kartone sto su pokupili valjda ce da ih jebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Osvajamo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Jebeni zabari koliko imaju srece, izvuce ih ovaj nesrecni penal sto je skrivio Boateng. Pero, nadam se da za Njemacku navijas:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 mora da Ivanovićeva dobro puši kad Švajni ovako šutira penale 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ahaha, sekira drug:)...koje kidanje zivaca jebote, zao mi je bufona, al ipak sam za nemce navijao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 jebem ti mater pele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted July 2, 2016 Popular Post Report Share Posted July 2, 2016 ovi postmoderni penali... pevam svaki put kad otplešu i zapinju do lopte pa promaše tipa onaj zaza, šta je ono? to mu ni na školskom ne bi prošlo :D mislio sam da će italijani i ovaj put da izmisle pobedu protiv realno bolje ekipe, i imali su priliku i jebiga 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Goru penal seriju tesko da sam gledao. Pele i zaza sa igrrarijama pre penala smehotres. Zasluzeno Nemci prosli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted July 2, 2016 Popular Post Report Share Posted July 2, 2016 (edited) Zaza je bukvalno ovako trčao prilikom izvođenja penala... Edited July 2, 2016 by togFU 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted July 3, 2016 Popular Post Report Share Posted July 3, 2016 Zaza napravio više koraka prilikom izvođenja penala, nego na tekmi ae Razočarali su me žabari... Nisu odigrali ni žabarski ni ovo novo njihovo, nego baš jajarski. Trebali su da izgube u 90min, da se u Boatenga nije projektovao Vidić iz 2010. Ne vidim kako Švabe može neko da zaustavi osim Francuza, tako da, ukoliko danas Francuzi prođu, polufinale će biti finale pre finala imo. 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Danas prolazi Island. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 malo sam vise navijao ovoga puta za cige jer su nekako bili underdogovi, al' kad sam video ono tripovanje sa sutiranjem penala, drago mi je sto su ispali. bukvalno svako ko se tako glupira kad sutira treba da promasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 mislim da svi navijamo za Island, ali ako se bude lomilo, domaćin da se pogura, naravno. Plus, Francuzi nisu glupi Englezi i imaju Grizmana 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 (edited) https://twitter.com/EthanCRJ/status/749361636536877057/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Edited July 3, 2016 by gruja 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted July 3, 2016 Popular Post Report Share Posted July 3, 2016 3 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Ahaha, vec ima brdo tih zajebancija sa Zazinim penalom, dobra je ona sa muzikom iz Flashdance :D Btw, idemo veceras, za finale Island-Vels! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 ako nekim slucajem finale bude wels-island, ja to finale necu 100% gledati.. eto toliko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 nece stano opusti se Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Kucni u drvo, da zlo ne cuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts