Zwerko Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Da, ali to i dalje ne rešava problem smrtnosti beba mlađih od godinu dana prilikom izbijanja epidemije jer se one ne vakcinišu. Neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da i vakcinisana osoba koja ne oboli može preneti virus dalje, na primer na bebu? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 imaćmo sudski epilog za Karleušu i ostale Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 1 hour ago, Debeli said: imaćmo sudski epilog za Karleušu i ostale jel si ti spremio tuzbu za istoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 ma reci ti meni hoće li onaj ujak da ti preživi onaj otrov ili da mu pomognemo? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 mislim da nece da prezivi, jer je umro : D KGJB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 On 11/29/2017 at 3:03 PM, Debeli said: ma reci ti meni hoće li onaj ujak da ti preživi onaj otrov ili da mu pomognemo? jel si spremio ti tuzbu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 koju tužbu? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 drale radule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 13, 2017 Author Report Share Posted December 13, 2017 Ja sam skoro primio ponovo sve vakcine i nije mi nista!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 (edited) @Dule_smor prelistah iz dosade i ovaj topik, pa me iskreno zanima sta te u tih poslednjih ~10ak godina bacilo u druge vode (ako sam dobro shvatio, bio si dobrano na "pro" vakcinacija strani) i najvise uticalo da budes nepoverljiv prema svojoj struci ili nauci generalno? ozbiljno pitam, ne trolujem! (btw, prelistah i onaj topik o istoriji Srba, ali jos nisam odgledao klip prof Tibora kod onog govneta u Cirilici, ne mogu da kazem da me cela tema nije zaintrigirala da jos malo istrazujem celu stvar, iako povsno jer apsolutno nemam pojma ni o cemu) Edited October 26, 2023 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 15 minutes ago, evgeniy said: @Dule_smor prelistah iz dosade i ovaj topik, pa me iskreno zanima sta te u tih poslednjih ~10ak godina bacilo u druge vode (ako sam dobro shvatio, bio si dobrano na "pro" vakcinacija strani) i najvise uticalo da budes nepoverljiv prema svojoj struci ili nauci generalno? ozbiljno pitam, ne trolujem! (btw, prelistah i onaj topik o istoriji Srba, ali jos nisam odgledao klip prof Tibora kod onog govneta u Cirilici, ne mogu da kazem da me cela tema nije zaintrigirala da jos malo istrazujem celu stvar, iako povsno jer apsolutno nemam pojma ni o cemu) Znaci ti si zakljucio da sam ja sad antivakser? Izvini ako gresim, ali tako zvuci ovo sto si napisao. Ako posle sve moje price i na ovom i korona topiku nisi shvatio da nemam nista protiv vakcina, vec protiv manipulacije informacijama, ljudima i koriscenja bolesti i epidemija u politicke/ekonomske/i ko zna sve koje svrhe onda dzabe da sad bilo sta objasnjavam. Sto se Tibora Zivkovica tice, izvoli link za knjigu ako te zanima istorija. Pozeljno bi bilo doduse da znas vec ponesto o tematici, nije bas za laike pisana knjiga. https://www.academia.edu/1231887/De_Conversione_Croatorum_et_Serborum?email_work_card=view-paper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 nisam imao nikakvo misljenje o tvom stavu ili da si Elvis, daleko od toga. ali npr. u ovom topiku si isijavao skroz drugu energiju, pa me to navelo da te pitam da vidim u kom si gasu i da li je postojalo nesto konkretno sto si primetio da te navelo da razmisljas drugacije. npr, nisam primetio da je Junkie nesto drasticno promenio misljenje, kod tebe jesam, pa zato rekoh da priupitam. nisam mislio nista lose, samo mi delovalo da si zbog necega ogorcen (a sad znam i zbog cega) i to mogu da razumem. narocito kad sam malo (vrlo povrsno, nemam pojma naravno) procitao ono za Porfirogenita i prevode i ostale zajebancije i razmislis na osnovu cega su gradjeni temelji nase istorije, cemu onda covek da se nada =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 A za medicinu sam isto ogorcen, jer sam video kako zaista funkcionisu stvari i u Srbiji, a i u Nemackoj bogami. Ima tu mnogo toga, kompleksna je tema. Kad covek vidi da je profit i u obicnoj bolnici u Nemackoj bitniji od zdravlja ljudi i dobrobiti pacijenata onda normalno da je ogorcen i izgubi poverenje u neke stvari.Edit, a sto se vakcina tice, nikad nisam zastupao antiakserske stavove, i ja i svi moji smo vakcinisani svim vakcinama, pa cak i ovom protiv korone. A kontroverze oko cele te price ne bih vise stvarno komentarisao, dovoljno je receno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 (edited) ako hoces da upotpunis paket i ubacis i religiju tu, topla preporuka da obrnes Pentiment! Edited October 26, 2023 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts