f4ts0 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 ima u cirkusu jea, sad saznadoh! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 ja samo da se javim kao merodavan da potvrdim da je zajecarsko do jaja! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 зајечарско је тренутно најбоље пиво домаће производње Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) svetlo niksicko, mutni paulaner. skoro da ne mogu nista osim piva da pijem, a i ono mi je u najboljem slucaju podnosljivo. za ova dva mogu kao da kazem da su mi do jaja i da ne pijem na silu :< Edited January 24, 2014 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Nektar je dobro pivo, ali nazalost nema ga ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 vidim ovde da neko hvali BIP :D ja ga pijem gde ga nađem samo zato što je jedino pravo beogradsko, al je realno bliže kiseloj vodi nego pivu :D inače služe ga u Čačaninu, po'kilaš košta 80 din, javite kad ćete da se zapivamo! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted January 24, 2014 Popular Post Report Share Posted January 24, 2014 Znam da nema veze sa pricom "koje pivo je najbolje", ali evo da se malo pohvalim kolekcijom... Levo se ne vidi na polici jos bar 10ak i ima jos 20ak komada iza ovih sto ih vidite, jer sam ostao bez slobodnih polica, tako da moram to da resavam uskoro. :) 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 cirkas, a? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 jok, vari. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 svaka cast lesko! ali kapiram da je haos kada moras da brises police od prasine... ili to jednostavno ne radis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Otvori prozor i promaja reši problem Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 gg lesko koliko godina sakupljash vec ? :) @tema meni je pored zajecharskog i apatinsko u 0.6 staklenoj isto carsko smrt lav i jelen pivu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Mendzi, istina je negde izmedju. :) Marks, skupljam nesto manje od 3 godine, a imam pravilo da svako pivo moram da probam, tako da mi drugari onako sve po spisku kad treba da mi donose iz inostranstva pune flase/konzerve. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ovo je jedno vreme bilo u Rodicu sad ne znam da li ima. Inace vrhunsko pivo i po meni najbolje koje mozete kupiti u Srbiji. Sto se tice viskija samo Jameson, Irski viski ftw a i mcnulty ga pije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 McNuttey! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ovo je jedno vreme bilo u Rodicu sad ne znam da li ima. Inace vrhunsko pivo i po meni najbolje koje mozete kupiti u Srbiji. Sto se tice viskija samo Jameson, Irski viski ftw a i mcnulty ga pije :) ja ovo probao, random, u tempu čini mi se, odlično je zaista Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 ja skupljam krigle i pivske case :) imam 20ak razlicitih, za sada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Duvel sabija, ali je preskup. Moj favorit trenutno je Grimbergen, uvek je isti za razliku od nekih mid-tier piva, a cenovno je oko 100 dindži flajka. Pošto sam ja šonja i tih ~7% me ošajdari brzo, isplati se. Flašica je oko 100 din, ali je često na nekim akcijama ovde u Veru i bude 69-79, pa napunim frižider. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Jesam li ja picka ako mi je svako pivo nista specijalno? Mogu da popijem, ne smeta mi, uz neznatne razlike u ukusu (koje ja verovatno ne umem da cenim) skoro svako mi je isto. Ono popijem ga kao sto popijem breskvu kad me ponude na slavi. Vodka ili viski mi recimo bas prijaju. I kraljevi medju onima koje ja poznajem su Gray Goose i Tullamore Dew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 (edited) јебо те геј водке које се праве за клубовеправа ствар! Edited January 25, 2014 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 како уопште пијете водку нема укуса, ништа, само ужас у грлу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ђус водка ':) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribaipo Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 vodke lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 tits Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 or Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts