Jump to content

Dark Souls 2

SteXmaN

Recommended Posts

Na steam-u mi stoji 90h, od cega je fin deo i afk shop. Moglo je ovo i dosta brze ali sam svaku zonu bukvalno do poslednjeg detalja istrazio i pokupio svaki moguci item pa je zbog toga ovaj prvi prelazak i trajao duze.

Sada svaki naredni ce sigurno biti dosta brzi, makar narednih 2-3 prelazaka dok hp obicnim mobovima ne ode u nebulozu :)

Slazem se, ja sam retko kada ponovo prelazio sp igre nanovo, sem FO 1 i 2 i Infinity Engine igre :)

U korist DS2 ide to da ako se igra original, ima tu zanimljiv PvP sadrzaj, kao i co-op, a vala i da se izivis na mobovima koji su te dovodili do ludila na pocetku igranja :D

• 10 months later...

Moram da izbunarim

Hteo da odigram dvojku sa DLC-ovima, imal i ko iskustva sa tim? imam

Dark.Souls.II.Scholar.of.the.First.Sin-CODEX
od 15.3 gb, Win 8.1, neće da šljaka, iskače iz error, sve sam instalrao što treba. Da li je moguće da je 9600GT nedovoljna za ovo? DS1 i reloaded vanila dvojka rade normlano.

Sada imam neki

GMT.KZ_Dark_Souls_II_7_DLC_RePack_MAXAGENT
ovo je 6.76GB. On radi, ali samo imam onih desetak ružnih početnih oružja i štitova, ne vidim nigde nikakvu razliku. Piše da ako igram Scholar.of.the.First.Sin treba da vidim neke različite protivnike i NPC-ove, ali sve je isto kao u vanili. U folderu gde je igra instalirana ima folder Game, u njemu su game files, i folder DLC, sa 4 bin fajla. Treba li nešto da uradim da aktiviram DLC-ove?

Halp!

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Нисам сигуран да баш одговарам на постављено питање али Scholar.of.the.First.Sin нема везе са додацима. А постоје и две верзије Scholar.of.the.First.Sin.

Ако играш DX9/10 верзију, Scholar.of.the.First.Sin мења описе предмета и уводи новог лика који се појављује и као главоња. Алдиа се зове.Ништа друго се не мења.

Постоји и Scholar.of.the.First.Sin као "нова DX11 игра" односно то је верзија у којој се мења број противника, место на ком се налазе као и места предмета у игри. У првој зони, Things Betwixt, појављује се статута на месту које води до два џина на плажи. Плажа на којој је сандук који мења пол. То је прво место на ком видиш неку разлику ако имаш DX11 Scholar.of.the.First.Sin.

Што се додатака тиче они не мењају основну игру, само додају нове области. Ако их активираш са постојећим ликом мораш да убијеш Ротена, Гвозденог краља и не знам шта још да урадиш да добијеш кључеве. Мораш да искористиш ascetic да их пононово убијеш ако су већ мртви. Ако почнеш са новим ликом добијеш кључеве на почетку.

То је што се саме игре тиче. Што се народне верзије тиче, немам појма :)

• Upvote (+1) 1
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Scholar.of.the.First.Sin DX11, да га тако зовемо, не може да се дода на постојећу инсталацију. То је посаебна игра. Ако си играо ДС2 раније и свиђа ти се, пробај да нађеш негде нови Scholar.of.the.First.Sin и инсталирај. Садржи и све додатке. Као Prepare to Die Edition за ДС 1. Није лоше уопште.

DS1 PtD je mama svih igara :-D

Ovo što ja imam sada, i što mi radi, ovaj repack, je osnovna igra sa DLC-ovima, i to ću sade i igrati.

A taj posebni, i obogaćeni SotFS verovatno ne mogu da poteram zbog grafike. Jedino što ima je ta CODEX verzija, i piše da treba minimum GTX465, tako nešto.

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Иначе, ако ти је верзија 1.10 са калибрацијом 1.15, онда имаш онај "мали" SotFS, и видећеш пар нових описа и срешћеш, па велику главу и раме :), рецимо. Ценим да то имаш.

Онда немаш, јер печ 1.10 и кал 1.15 су донели SotFS. Али није то фрка, заиста су разлике мале. А и бос кога су додали је ОК битка, није баш епска. Вредније jе да прођеш кроз додатке него да пошто-пото јуриш SotFS.

Имај само на уму да је обогаћена игра другачија, па кад ти се опет кекад буде играо ДС2, ако можеш да потераш, пробај. Мени је било занимљиво. Додали су и нови сет, нова оружија и фанома има доста више. Има пар ствари које изазивају масовне инвазије :) Мислим да вреди да се прође још једаред кроз игру.

Ево и детаља шта су то 1.10 и  кал 1.15 донели:

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Dark+Souls+II+Scholar+of+the+First+Sin

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Игра инспирисана ДС серијалом. Само у ретро руху. Делује занимљиво.

http://www.deathsgambit.com
Edited by overkind
  • Upvote (+1) 1