s0mi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 sve najjace, carevi! megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Mene malo podsetilo na ovo - http://youtu.be/dJxj1mou03M?t=1m4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 bas to... mada, mogli smo i gore da prodjemo https://www.youtube.com/watch?v=KVoIgzM6h7o Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 imam flešbekove na muzičku televiziju srbije i misli mene gone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ае? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ae 1 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 da li je moguce da likovi po stamparijama: - i dalje koriste Corel X3 (koji je iz 2006. godine) - stampaju nesto u 1500 komada, iako bi i slepac provalio da to ne izgleda kao vizit karta vec posle prvog lista - otvaraju .AI fajl (Illustrator CS6, to sam vise puta naglasio) Corelom starim punih 7 godina. Isuse Hriste =c naravno da sam platio. jep Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Drugi put nosi u PDF-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 covek zivi u etno selu i zali se sto ljudi koriste korel iz 2006, SRBIJO MEDJU SLJIVAMA 1 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 vudu, pitao sam da li da dostavim u PDFu, EPSu, SVGu, ali je lik iz stamparije rekao da mu je okej AI i da ovo ostalo nije potrebno. car. al' opusteno, sad barem znam za ubuduce - sto dalje od prokletih stamparija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Ne nego sve nosi u PDF-u :D Ako može Svet Kompjutera da šalje štampariji PDF, možeš i ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 A i uvek možeš da odeš da odobriš sempl i da onda nemaš tih problema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 svet domaćih štamparija je divlji zapad. Neki štampaju ko sumanuti, seru se od posla, a koriste ilustrator i fotošop od pre deset godina, Corel je isto do jaja zastupljen. Da ne pominjem što većinu štampara boli kurac ako on otvori tvoj fajl u svoj raspalom kompu koji tera neku prastaru verziju programa i plus ako su boje sjebane, on će to odštampati, a ti ćeš posle da mu kenjaš. Ja svaki put kada sam štampao, na veliko, na malo, uvek sam nosio i .PDF, EPS, AI, PNG i JPEG, nikad ne znaš na šta ćeš naići. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 jel da castujemo shield na pitanje oko medijuma na kojem su ti fajlovi nošeni? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 šta znači kastovanje šilda? Mada ako misliš da pola njih ne može nekim čudom da učita baš tvoj USB, i to je tačno, ja sam neretko nosio i CDRW za svaki slučaj. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ne znam u koje štamparije idete i da li se pod štamparijom podrazumeva kopirnica sa više od dve mašine. Takođe, nebitno je u čemu šta otvara, print je print, tehnologija štampe stara bar deceniju dve tri ili više, tako da je tu korel iz 2006 potpuno nebitan. Na kraju krajeva, živeo Gutemberg! 1 Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Posle godinu dana javio se manji napad anksioznosti, sva sreca pa sam ga docekao spreman, vops, klinke , gole zene pa neki film za bleju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 studenti, pravim neku anketu, i zanima me jel se na jos nekom faksu na ovaj nacin rasporedjuju u grupe/ucionice? "raspored sedenja ce biti ovakav: 706 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 0, 1 ili 2821 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 3 ili 4, i studenti ciji broj indeksa je paran a pri deljenju sa 7 daje ostatak 5830 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 6 i studenti ciji broj indeksa je neparan a pri deljenju sa 7 daje ostatak 5" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Radiš neko istraživanje ? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 radis neko istrazivanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 VRH :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted January 15, 2014 Popular Post Report Share Posted January 15, 2014 реално до јаја је фора :Dу осталим вестима, кренула је битка од сабајле, али лаганезе...https://www.youtube.com/watch?v=nX4qYTwFdtoлаганезе 3 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 studenti, pravim neku anketu, i zanima me jel se na jos nekom faksu na ovaj nacin rasporedjuju u grupe/ucionice? "raspored sedenja ce biti ovakav: 706 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 0, 1 ili 2821 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 3 ili 4, i studenti ciji broj indeksa je paran a pri deljenju sa 7 daje ostatak 5830 --- studenti ciji broj indeksa pri deljenju sa 7 daje ostatak 6 i studenti ciji broj indeksa je neparan a pri deljenju sa 7 daje ostatak 5" bilo je na masincu nekada davno za kolokvijume kod jednog matorog sto je predavao masinske materijale, ne mogu imena da se setim. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts