Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Suprotno uvreženom mišljenju, magnovenje znači momenat, trenutak, tren. Tako da "beži u magnovenje'' bi bilo ''beži u trenutak".

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

vaistinu, pomoc prijatelja je legendarna, predlozio bi svim radnicima na gradjevini da probaju da se bodu, al onda im ne bi ostalo dinara za zivot i jelo i drogu :(

Dobila sam

izvucen bitni deo zenskog posta, jedini koji treba da se procita :D

Edited by Ћела
  • Upvote (+1) 1

When the going gets tough, the tough get going

udarila ga je stolica po glavi

nidžo, poznata mi je ova crvena nešto, kako se zove?

Gledam sliku kao tele i pitam se da li je fotoshon. Nisam mogao da se setim sta kako. A o da me zunulo, Beogradski maraton pre x godina, pomagao ortaku oko tih standova. Ako je to riba koja moz biti ta na koju mislim, mozda se zove Ivana

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Jebote kako je dobro mojim roditeljima penzionerima. Već su uplatili letovanje, i to dva termina. (Jedan 20dana, drugi 10). A ja ne znam gde mi je glava od posla (danas dan, sutra 24h), seminarskih i ispitnog roka. Odoh da večeram, finiširam i pošaljem radove.

i'm not fat, i'm just easy to see..

Gledam sliku kao tele i pitam se da li je fotoshon. Nisam mogao da se setim sta kako. A o da me zunulo, Beogradski maraton pre x godina, pomagao ortaku oko tih standova. Ako je to riba koja moz biti ta na koju mislim, mozda se zove Ivana

bah, trebalo je da se zove jelena!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...