Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ne razumem cemu opet hajka

mare ne sme da napise da je jebao i ne sme da okaci sliku na kojoj neko kaze da je jebao?

dobro, ne mozes bez znanja drugih ljudi da kacis njihove logove o tim stvarima na internet tako pobogu,

celo plz

lik je to javno napisao i da nije hteo da ljudi vide sigurno bi to zadrzao za sebe

dobro, ne mozes bez znanja drugih ljudi da kacis njihove logove o tim stvarima na internet tako pobogu, reci mi da ne vidis nista lose u ovome, ne znam kolko da je dobar ako napises ako je ovo cak i on jebo onda stvarno - i da ocekujes da te ne prebije, neko ozbiljan 

prvo, dule je veseljak, pola mojih druga se tetka kod njega zato što je lud

drugo, ne znam kako zamišljaš da me prebije čovek koji je niži od mene za glavu i ima dvaes kila manje, i koga prodavačica izbaci iz jebene prodavnice nameštaja zato što ima tetovaže po licu

treće, bilo je u kontekstu "popušio bi mu kurac, svaka čast što jebe takve ribe"

Kao npr moje lovoge sa Hristinom mare!

brate, ti se tek ne javljaj, kačio si gifove kako drkaš pišu po tamblrima, ono pedes riba koje znam te znaju kao "kifla",

da ne pričam šta si sve baronisao za ribu sa kojom se sad viđam, ja možda serem previše, ali ne lažem

sa druge strane video si celu tu ekipu u bigzu ono veče kad smo se navatali, fini su momci

Само да похвалим гсп! Два сата чекања аутобуса је скроз кул

Још 2 сата имам да се наспавам

što nisi nastavio da spavaš u studiju? ono, toplo je, udobni su kreveti, Dare te ne bi dirao... puno

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 4

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...