Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

vico, sta reci do ba dum tss :D

Ladno si blejao sa strane  [roflmao]

ne, pobila se dva klinca koja poznajem, ortaci su kao al se nisu mirisali i razdvojimo ih jednom, jedan se zaleti opet, dobije nogu u glavu i slomljenu vilicu. nije teretio ovog, ali ga tereti drzava. eto.

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

@ zvucnici

Danas brisao vufer 2+1 zvucnika i slucajno ih pojacam do kraja. Kad sam poceo da brisem i zvucnike cujem da se iz jednog tiho cuje muzika. Pogledam u komp i vidim da je ugasen, slusam muziku na ovaj jedan zvucnik i skontam da se cuje neka radio stanica.

izneverova8

Edited by sekira

@ zvucnici

Danas brisao vufer 2+1 zvucnika i slucajno ih pojacam do kraja. Kad sam poceo da brisem i zvucnike cujem da se iz jednog tiho cuje muzika. Pogledam u komp i vidim da je ugasen, slusam muziku na ovaj jedan zvucnik i skontam da se cuje neka radio stanica.

izneverova8

ortak je imao neko gitarsko pojačalo što hvata neku mađarsku radio stanicu :D

pljk!

Stigli danas Logitech Z-2300 zvucnici :D nemam muda da pustim jace od 10% da me ne izbace na ulicu. Ne znam da li da uzimam neku solidnu zvucnu ili da ostanem na integrisanoj ALC892.

sta c ti to govno kupi tannoy :tf:

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@ zvucnici

izneverova8

i meni tako na Logitech X-240 =c

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...