Failure.Sanitarium Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Upravo me je zgazio lvl 8 warrior... Imao je lik oko 14 HP, a ja 24. U ruci mi Pyro, dve frost nove, Cone of Cold...kontam to je to, razbio sam ga. Jos sam bio u nekom ludom win streak-u od oko 6 partija. Ubio me u jednom krugu. Arcanite reaper sa + 1 dmg (ukupno 6), izbacio Warsong commandera, pa Molten Gianta za NULA mane koji je uradio 8 dmg, zatim pandu koji je VRATIO Molten Gianta nazad u ruku nakon cega ga je lik ponovo izbacio, i on je naravno ponovo imao charge i novih 8 dmg, nakon cega je i jebeni panda udario za 3 dmg i to je ukupno 6+8+8+3=25. G fucking G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Upravo me je zgazio lvl 8 warrior... Imao je lik oko 14 HP, a ja 24. U ruci mi Pyro, dve frost nove, Cone of Cold...kontam to je to, razbio sam ga. Jos sam bio u nekom ludom win streak-u od oko 6 partija. Ubio me u jednom krugu. Arcanite reaper sa + 1 dmg (ukupno 6), izbacio Warsong commandera, pa Molten Gianta za NULA mane koji je uradio 8 dmg, zatim pandu koji je VRATIO Molten Gianta nazad u ruku nakon cega ga je lik ponovo izbacio, i on je naravno ponovo imao charge i novih 8 dmg, nakon cega je i jebeni panda udario za 3 dmg i to je ukupno 6+8+8+3=25. G fucking G. Znači da je imao ispod 10 života, ako je istopljeni koštao 0 mane. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Upravo me je zgazio lvl 8 warrior... Imao je lik oko 14 HP, a ja 24. U ruci mi Pyro, dve frost nove, Cone of Cold...kontam to je to, razbio sam ga. Jos sam bio u nekom ludom win streak-u od oko 6 partija. Ubio me u jednom krugu. Arcanite reaper sa + 1 dmg (ukupno 6), izbacio Warsong commandera, pa Molten Gianta za NULA mane koji je uradio 8 dmg, zatim pandu koji je VRATIO Molten Gianta nazad u ruku nakon cega ga je lik ponovo izbacio, i on je naravno ponovo imao charge i novih 8 dmg, nakon cega je i jebeni panda udario za 3 dmg i to je ukupno 6+8+8+3=25. G fucking G. kontam da si razbio tastaturu :D bas je lepo to ukombinovao, gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Znači da je imao ispod 10 života, ako je istopljeni koštao 0 mane. Da, izgleda da si u pravu. Moralo mu je faliti 20HP da bi kostao nula. Dakle, jos gore po mene. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Jednom sam mlatio naizgled pasivnog locka na priestu koji je jedva sta i igrao do trenutka kad je isto tako pao na nekih <10HP i onda odigrao u seriji Molten,Faceless Manipulator, Defender of Argus i slicne zezalice i sve to u po 1-2 primerka i zavrsio partiju k'o gospodin sa punom tablom 8/8 tauntova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Kako sam upravo razbio nekog warlock murloka, sabija me sve vreme, imam 11hp , dve karte u ruci i samo azurnog drejka na tabli, a on nekih 7 minjona na tabli (svi mogući murloci što se dopunjuju plus void). Greška mu je bila što mi nije ubio drejka, nego je udario sve na heroja, spustajući me na 11hp i mislio je da sledeći potez me dovršava. Ja dve karte u ruci, od kojih je jedna blizard, i blizard čisti ceo sto, te onda preuzimam kontrolu, on jadan opet se iscimao, pa postavo opet neku prednost na stolu sa novom turom murloca koji se dopunjavaju, a ja onda flejmstrajk pa opet lagano udaranje po heroju :D Imam osećaj da sam ga baš smorio :D Edited January 10, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Danas u areni bacam mind control tech-a na oniksiju i 6 whelpova i dobijam oniksiju. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Evo ja krenula ponovo ranked, od ovog reseta, i na ranku 23 dobijem ja warlocka 23 rank jelte... i lik izbaci alarmo-bota, pa od njega dobije na 3 turnu Nozdorma, pa sledeci put Lorda Jaraxxusa (koji je postao minion jer ga nije bacio iz ruke - sto je lol za njega), ali odmah baca i Faceless manipulatora kojim napravi jos jednog Lord Jaraxxusa, i vec mi tu nije dobro, medjutim onda od onog alarmobota mi sledeci put iskoci Ysera, pa sledeci put Alexstrasza (koja me setuje na 15 hp), i onda jos izbaci i Malygosa ... ALI nije mogao ni sa tim da me zavrsi (jer sam mnooogo dobra i imam i dalje 10hp xD) pa mi baci Ysera awakens koja mi diluje tih presudnih 10dmg. 23 JEBENI RANK xD i da dodam, 3 od 5 ovih legendary karata su mu bile golden. 1 1 Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Evo ja krenula ponovo ranked, od ovog reseta, i na ranku 23 dobijem ja warlocka 23 rank jelte... i lik izbaci alarmo-bota, pa od njega dobije na 3 turnu Nozdorma, pa sledeci put Lorda Jaraxxusa (koji je postao minion jer ga nije bacio iz ruke - sto je lol za njega), ali odmah baca i Faceless manipulatora kojim napravi jos jednog Lord Jaraxxusa, i vec mi tu nije dobro, medjutim onda od onog alarmobota mi sledeci put iskoci Ysera, pa sledeci put Alexstrasza (koja me setuje na 15 hp), i onda jos izbaci i Malygosa ... ALI nije mogao ni sa tim da me zavrsi (jer sam mnooogo dobra i imam i dalje 10hp xD) pa mi baci Ysera awakens koja mi diluje tih presudnih 10dmg. 23 JEBENI RANK xD i da dodam, 3 od 5 ovih legendary karata su mu bile golden. Ja ne znam sto se ti toliko iscudjavas za karte od lika? Pa i sam si rekao da je pao reset ranka. Sto znaci da i ljudi koji su bili u legendama krecu iz pocetka,samim tim i oni mogu da ti zapadnu u ranom rangu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ma ajde :D pa iscudjavam se zato sto sam sacekala dan-dva od reseta da se prociste ti nenormalni likovi :) Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Predao je kad je video kako sam krenuo da radim kombo na ovaj dvojac ranjenika, a tek ga je čekalo još i ovo u ruci :D Na berserkera slam, pa rampage, pa Sergeant, na worgena arčerka, i dok sam računao na koga je bolje da stavim rage u ruci, on se ubio :D Edited January 12, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 hahah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 A ovo je vec prestalo da bude zanimljivo... sad mi je skoro svaka partija cak i na casual puna likova sa po pet legendary u rukama (od kojih su obavezni ysera, rag i alekstraza)... I svi igraju onaj strimerski warrior deck sa shield slamom i shildovanjem dok nema 50 hp taj neki rad, i mejdenka, tj mage sa alekstrazom two turn kill... i tako neke stvari. Cak ni sa pristom koji je najveca gejcina u celoj igrici sa dva mind controla i dva shadow word deatha ne mogu da se izborim, nekad (retko) i uspem, al je prezajebano. Bas mi ubiVa volju za igricom :/a ja nit cu ikad imati dovoljno dasta da kupim neku legendary, nit cu imati da vejstujem 50e (jer sam jebeno jos student) za 40 packova pa da se nadam da ce da me usere neka legendary... fuck this shit :/ Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Pa ti lepo igraj Arene, budi dobra tu i preko nje obrći gold za packove i nove ture u areni, plus po koja dodatna karta i nešto dusta :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 ma jes al treba zaraditi gold za arenu :D sad imam 30g trenutno a daily questa ni na vidiku :DDD Quote Gde god krocim tu topik ne raste (ubivam s komentari topike) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 gold iskljuchivo treba trositi na arenu to je jasno ko dan :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Au koliko me nervira kada pritisnem abandon sugavi kvest a on ubaguje pa ostane isti.. Gold samo na arenu. Mozes i da platis parama jednu arenu cisto da eto skocis malo goldom i da dobijes legendarnog Gelbina. Jes da je los legendary ali eto, sta je 200 dinara za te dve stvari. Edited January 15, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ja generalno vise volim da gold potrosim na arenu ali kad mi dosadi bacim nesto i na booster s vremena na vrijeme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Raging Worgen je jebena zverina u worrior rush špilu. Neretko mi se dešava da partiju završim do 4 poteza sa njim, ukoliko mi se sklope uslovi (imam puno toga da ukombinujem sa njim), a protivnik ne ponudi odgovor u trećem/četvrtom potezu. primer 1 , u sledećem, četvrtom potezu nije imao odgovor na njega, i ubio se, pošto bi ga worgen ubio primer 2, 4 potez, a još nisam ni udario sa worgenom u tom potezu :D Edited January 24, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pullovao Ragnarosa u Areni (moja reakcija na streamu je bila WHAT THE FUCK) Igrao protiv nekog druida, lik mulja sa onim pumpanjem mana gemova i potrosi celu ruku na 1 play koji anuliram u narednim potezima i tako list ostane bez ruke i cao xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 i ja sam nekoliko puta napravio gresku da raging worgena ne shvatim dovoljno ozbiljno i ne ubijem po svaku cenu, pa izbace tount i enraguju ga i gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Znači situacija sledeća, protivnik ima 7 hp left potpuno je izdominirao board position ja kao Warlock imam 6 karata u ruci od kojih su 2 soulfire. Naravno prvo se burnujem za 2 da vucem još jednu kartu da smanjim šanse da diskardujem drugi soulfire prvim. Okinem ga u vugla i naravno diskardujem drugi soulfire :'(. Ispao sam rele što ga nisam gađao u facu pre nego što sam izvukao drugi soulfire ali sam čuvao prvi ne znajući šta će da odigra...izgubim partiju u slededećem potezu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 ziveo RNG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 I posle neka neko kaze da ysera nije OP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Uterao si mu ćirilicu :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts