Highl1 Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 siso celava, pa sedeo si u Leonu u Zenevi prosle godine, samo si ocigledno zaboravio :) kvalitet plastike jeste standardno los kao i u svakog drugog seata, ali tasteri i ekrani su ok i nekako upotpunjavaju pricu inace stvarno mi nije jasno ko bi kupio leona, koji je sad (svuda) skuplji i od golfa? mislim, realno, ja nijedan leon novi nisam video na nasim putevima do sada nema u tvom selu jebiga kod mene u ulici ima jedan bordo običan Leon, i jedan FR beli, Kotor table Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 ovi najnoviji? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 aham, naravno. Doduše, taj crnogorac nema Seat felne, nego je stavio neke custom ružne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Moram priznati da do sada ja isto nisam video nijednog, ali sad s ovom Hajlijevom pricom uzeh da vidim sta je taj FR i umalo ne umreh od smeha: "ističu trkački karakter verzije FR kao i titanijumski naplaci od aluminijuma veličine 18 cola" http://www.seat.rs/novi-leon/varijante-opreme/fr LOL Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 dobro je da si ispao pametan pa otišao na domaći sajt gde je neki raspali student prve godine filološkog radio prevod Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Isao sam na domaci jer me interesovala i cena, ali ovo nema toliko veze s losim prevodom koliko s nemanjem mozga :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 isti kurac, debilno je čitati o tehničkim detaljima na domaćim sajtovima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 eh da je raspali student filologije prve godine, još bi bilo i za razumeti i oprostiti :) najveći je problem što je ovo ili neki "sales nešto" u Seatu ili neka agencija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 a i ta cena koju trazis nije ta svakako :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts