leisure Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 najzda jbt ovaj mec je bio prekretnica za Novaka - ili ce i sam biti jedan od najvecih, ili ce samo biti odlican teniser koji je igrao sa najvecima ajde sada ikone za Sinsinati pa US Open 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 sta lupas grobarino :D on je vec sada carina medju carevima :D ne znam sta jos treba da uradi da bi dostigao to sto ti pricas :D::D::D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 da dobije rafu na rg-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Jebi!!! Ovde sam sa Mendzijem!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 pa to je nesto ni sto rodzer nije uspeo :) Novak je definitivno vec medju najvecima, leisure je upao u vremeplov i postuje iz 2010. godine :DDDD Bilo je gusto, ali obv ikona je presudila Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 (edited) ima kvalitet da osvoji 15+ GS-a u karijeri, vec nekoliko puta je propustio da osvoji do sada, a najvise zbog toga sto je gubio vec dobijene setove zbog toga sto padne u stilu Jelene Jankovic(vec 3 finala za redom do ovog finala) da je izgubio ovo, samo bi se produbilo to sranje ovako krece nalet, i mislim da ce da osvoji i US Open i Australian, pa posle RG sta bude (kada kazem najvece, mislio sam na Nadala, Federera i Samprasa, ne Vilandera, Bekera and co sa 7 GSa) Edited July 6, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Nole je u top 10 open ere i po broju GS titula i po broju nedelja na vrhu ATP liste, a to je postigao u konkurenciji Federera i Nadala koji su u 90% razgovora o najboljem teniseru svih vremena... Mislim da mu takva konkurencija daje određene pluseve na uspeh i da je svakako top tier teniser svih vremena uz pomenutu dvojicu, Samprasa i Borga. IMHO naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Ovde sam uz Lexa!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Zimonjić i Stosur osvojili u miks dublu. jebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 Nole je u top 10 open ere i po broju GS titula i po broju nedelja na vrhu ATP liste, a to je postigao u konkurenciji Federera i Nadala koji su u 90% razgovora o najboljem teniseru svih vremena... Mislim da mu takva konkurencija daje određene pluseve na uspeh i da je svakako top tier teniser svih vremena uz pomenutu dvojicu, Samprasa i Borga. IMHO naravno! Ovo je jasno kao dan. Poenta je da moze u top 3 and beyond po GS-ovima, a mislim da mu je ovaj WB prekretnica za tako nesto. Ako moze Rodja da igra ovako u ovim godinama, moci ce i Novak sigurno Vec ima izjednacen broj pobeda u duelima sa Federerom, a blizu je da stigne i Nadala(19 pobeda nad njime, od toga 4 na sljaci. sto je negde kao i svi ostali zajedno fazon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Hju Džekmen na Wimbledonu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 (edited) Nole je vec sada prejebao Samprasa po % dobijenih meceva (Sampras 77 nole 81). da ne pricamo koliko je sada jaca konkurencija.Samprasu je najveci uspeh na RG polufinale recimo. Nole je vec sada top 5 svih vremena imo. Edited July 6, 2014 by pirun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 dobar tekst http://www.b92.net/sport/tenis/masters/teme.php?yyyy=2014&mm=07&dd=07&nav_id=873458 ....'“Nisam dozvolio da mi emocije izblede, kao što je verovatno bio slučaj na Rolan Garosu pre nekoliko nedelje. Ovo je posebna pobeda – došla je u ključnom trenutku za moju karijeru, posle nekoliko poraza u Gren slem finalima. Počeo sam malo da sumnjam u sebe, mnogo mi je bila potrebna ova pobeda. Pokušaču da je iskoristim na najbolji mogući način kako bi mi samopouzdanje poraslo za ostatak sezone i karijere“, kaže Novak. Tačno u centar. Demoni više ne stoje na ramenu i ne šapuću o porazima u važnim mečevima, Đoković je stenčugu gurao uzbrdo do vrha planina, uspeo je da je izgura i da je uz pobednički smeh i suze radosnice strovali nizbrdo u provaliju, u zaborav. Zato pobeda nad Federerom može da bude prekretnica za naredne Gren slem turnire – kada je Đoković pun samopouzdanja, oklop njegove igre postaje još deblji i retko ko može da se nosi sa njime. Čekamo US open. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 nole ispao i u sinsinatiju, od robreda...to je to, ako sad ne uzme us open posle kad se porodi jelena gotovo :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 dule covece sto se ne javljas? odmor il si digao ruke od random javljanja dan-dva kasnjije? ;o) sutra vecernji program (efektivno utorak u jutarnjim casovima kod nas) na artur eshu po "nasem ukusu" ;o) prvo kruniceva vs azarenke a onda brat nishikori vs raonica nego...prekinuli malocas meceve a taman je granjolers trebalo da uzme prvi set federeru (vodi 5:2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 krunićeva car :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Koliko iritira ova Azarenka, retko gadan lik Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Auf, kakav tenis! Ne pamtim da sam cak ni Noleta gledao u ovo doba sem da je barem polufinale ili finale :) Mala je odigrala svaka joj cast... namucila je ovu grominu u odnosu na nju, a cak je i bila blizu pobede, dal je do umora, ili neiskustva... Ali pokazala je stvarno odlican tenis. Nije sto je nasa ali ne pamtim da sam gledao dobar zenski tenis skoro, ko ga je pratio seca se Henan ili kako vec, cini mi se iz Belgije, koja je cak i Serenu znala da dere, koja sad npr dominira skoro sve... I dalje stojim iza toga da je danasnji zenski tenis uzasan ali ovo je bilo uzivanje gledati, bez bilo kakve pristrasnosti jer je Kruniceva nasa igracica... svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Koliko iritira ova Azarenka, retko gadan lik this. takodje i sve ovo sto je lancemid rekao Odgledao sam treci set Kruniceve i to je prvi put da sam je gledao ikada. Odusevila me je. Neverovatno brza, stize, vraca iz trka...ali kada je sibnula 2-3 asa oko 190 kmh sa njenih 163cma ai hezus Steta sto nije prosla, jer bi, osim svih ostalih benefita, bila najslabije rangirana teniserka u Istoriji US Opena koja je prosla do 1/4 finala. Svidja mi se sto mi mala deluje kao da nema te retardacije u glavi svojstvene Ani i Jeleni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Ana i Jelena su u njenim godinama bile vec u top 10, tako da mislim da zuris, iskreno, Krunicevu u najboljem slucaju vidim na nivou Bojane Jovanovski, izmedju top 50 i top 100 i to je to... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) ajde što su bile u top 10, nego što su u tim godima stekle huge moneZ (pogotovo ana od jonexa) pa su zato krenule da se retardiraju...dok su bile relativno poor, grizle i jurile lovu i poziciju imale su osetno manje oscilacija... za krunicevu, nju sam prvi put video kako igra u nekom fed kup dublu, mislim da su ona i jelena igrale vs slovakinja...i mala je imala genijalne momente gde 2 gema pogadja linije i urdara zachudjujuce jako bez pravog zamaha a onda par gemova "trololo i don't even know what i'm doing" (stil igre koji su u mecu od prekjuce na momente upražnjavale i ona i azarenka, nekad istovremeno ;oP) vidno je napredovala od tog fed kupa (mislim da je to bilo pre 3-4 godine?) i iako ženski tenis ostaje ženski tenis, meni je zaista interesantno da vidim kako ona tako mala trči i bori se ko zmaj...kako sad ima 21 godinu ima i dalje vremena i šanse da nešto uradi i uznapreduje dosta više od 50og mesta...plasman na us openu, publicitet i keš će sigurno da joj pomognu da nađe nekog jačeg da radi sa njom (tipa anu su snimili adidasovci i njihov tim joj je pomagao dok nije imala lovu da sama placa full time tim) sve u svemu, svaka njoj čast i za ovo šta je uradila i želim joj da ponovi ovako nešto što pre naravno, lako nama da pametujemo na forumu =o) ps nadam se da ce vecheras mech vavrinka vs nishikori da bude krljanje u 5 setova =o) Edited September 3, 2014 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Kad smo vec kod Krunicke, jel samo meni malcice lici na Putina ? :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 ne menjaj dilera... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 ako neko nadje hajlajt azarenka vs krunic neka baci link ovde, posto sam trazio 2 dana i nisam nasao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Ne znam tebrex, jel si probao na sajtu US Opena http://www.usopen.org/en_US/video/2014-09-01/xknefvhrlvc1cfgztx_puz9pzke4b9_n.html koja je skotina ova Azarenka ona je ona devojcica u razredu koja se ne uplasi kada uletis sa zabom u ucionicu Edited September 3, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts