Santa Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ja bi možda počeo opet, ako su izbacili cheatere :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Pazi da te neko ne zezne,ima jako puno skamera. Mom ortaku su posle 3 meseca povukli transakciju a on je dao 13 kljuceva. Ja bi možda počeo opet, ako su izbacili cheatere :D Nema toliko bas chitera iskreno da ti kazem. Ja sam ih video samo jednom. Dosta puta sam video dole da onaj BattleEye ili kako se vec zove daje Global Banove ljudima. Kontam da se chiste od chitera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 ma znam kupio sam iz walleta, ne bih cak ni za 13 kljuceva kupio, mozda je skemer koji je skontao da ce pre da proda za 13 nego za 6 kljuceva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 (edited) reky pls Edited May 7, 2014 by Crnčuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Bar nema glitchera vise. Odavno nisam video nekog glitchera. Pobanovali su ih dosta, ovih sa WHom i beskonacno municije ima po gradovima skoro uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 A nema ih toliko. To sto kad nas ubiju vichemo da su hakeri to je druga prica :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 dajte neke savete za pocetak! za sad smo skupili samo da pucamo na sve sto nam pridje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 (edited) that's the only rule my friend! kill or be killed! Kao sto rekoh sinoc smo nas trojica, spiro, loki i ja pokidali na NEA (North East Airstrip), preziveli nemoguce i moguce :D tih 11 likova sto smo ubili, je mislim bilo 4 grupe u naletima jedna po jedna, kako smo se resili jednih tako su nam drugi dosli, da bi se na kraju svi krvavi izlogovali, krenuli smo nesto posle 22h a zavrsili sve u pola 1 :D spiro nam spasava guzice da se tako izrazim, posle toliko ubijenih dosao je zombi niotkuda i resio da ga ubije :D dok smo ja i loki zujali po airstripu i brdima jureci ostalu bagru @Sonty, nadam se da ces se vratiti! @Laki, I know right! :( Edited May 7, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 (edited) Poslednji put kad smo bili u Berezinu lik se sponuje ispred nas sa full opremom, mi ga ubijemo, on se sponuje opet tu na istom mestu sa istom opremom mi ga opet ubijemo ali on ubi kojota.. Bili u hangaru na dokovima ja i rain i puca me lik kroz zid, reseta po meni, to mi se nije jednom desilo ni ne idem vise u one hangare.. U gradovima ih ima obicno zato sto se sponuju opremljeni i vide kroz zgrade. Ne moraju da idu na aerodrome da traze loot tako da samo kampuju gradove. Na aerodromima je ok. edit: A da to sinoc bas je ekstra bilo, ali na kraju napao me zombi i ja reko aj da ga upucam, ali magnum ubagovao i nece da puca. Napunim ja mosin i ubijem ga mosinom, probam da se bandaziram ne moze.. Nema uopste Use opcija, samo inspect... Izadjem sa servera a bilo jos ljudi na nea. Kojot i Loki kampuju u toweru, a lik na krovu towera sedi i jede, kao da ga je oslobodio.. ma ludnica je bila.. Edited May 7, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 only real men plays dayz :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Pice jedne a mene niste hteli da zovete :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 mi tebe uvek zovemo, ali ti neces da igras, vec si vecito na doti i svaki put kad te pitam odgovor je "nemaju dayz u igraonii" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Hahahahaha,ali zaista nema dayz u igraoni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 LoL :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 :D Nadam se da ce da otvore crkvu u Berezinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 sektaši :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Meni je najsmesnije kada neko udari nekog i odma cujes heathen, heathen, heathen, heathen i jure ga da ga ubiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Samo sam dosao na kratko da pohvalim cybhonera koji je napokon nasao svoja jajasca uleteo u zatvor i ubio dva lika :D I sta kazete za moj maraton juce? :D Toliko sam jak da kad ubijem lika pukne server ili ljudi dobiju masskick :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 kako da izlecim nogu :( nista mi ne prijavljuje osim my leg is in pain :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 nadji morfijum, obicno se nalazi u bolnicama ili na aerodromima u zatvorima, a mozda i da napravis sa drvima i rags stap da uvijes nogu, znam da pomaze kod "fractured" povreda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 (edited) Samo sam dosao na kratko da pohvalim cybhonera koji je napokon nasao svoja jajasca uleteo u zatvor i ubio dva lika :D I sta kazete za moj maraton juce? :D Toliko sam jak da kad ubijem lika pukne server ili ljudi dobiju masskick :D Hahaha bas si duhovit dechache :P . Uvek sam nosio mosin sa long scope pa nisam hteo bas da rizikujem da me ubiju i da izgubim taj long scope,a i sam znas koliko je tesko doci do njega. Sad imam m4a1 i sad moze da se ulece u meso :) Edited May 9, 2014 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 dachacha dachacha ! aj mi objasnite kako najjeftinije da dodjem do igre .. dachachachacha patatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Najjeftinije je da uplatis 25eura na karticu i da kupis igru :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 (edited) ostane ti i kusur :D @cyb, long ranged je za nubove (osim nekoliko izuzetaka), kad budes pro kao neki pa sa PU Scope gadjaju mete u glavu sa preko 300m, onda se javi ps. ti nisi izuzetak Edited May 9, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Ali ti stalno igras sa long range :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts