cyBhoneR Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 (edited) I kad smo dotrcali nazad prijatno su nas iznenadili chiteri :) Edited May 2, 2014 by cyBhoneR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 And there's a reason why i don't want to play it anymore :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 You know nothing Sonty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Juce sam uzeo igru i to je bilo prvi put da sam igrao nesto na ovaj fazon, jebenih 11h sam juce samo igrao :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Prvo sam ubio jedno 5 likova u nekom random gradicu i onda otisao na aerodrom gde su mene i ortaka sacekala 3 lika u onim barakama, ja se ponadao da nece da pucaju odmah i vicem frendly...baja kaze "OK" i bam. Naucio sam da kad god vidim nekog ima da ga ubijem, i da ne verujem nikom nista.... I onda sam se gear jedno 4h na drugom serveru sa ortakom i uzeo m4, 200 metaka, morfijum, 1st aid... I samo nas 2 bilo na serveru i lik jedan ulazi i posle 5 sec nas ubija obojicu... Onda mu dolazi ortak na 2 min vrv da pokupi loot i nestadose.. Popizdeo sam. A najvise me nervira sto igra nije optimizovana, imam nekad i 15 fps u gradovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Juce sam uzeo igru i to je bilo prvi put da sam igrao nesto na ovaj fazon, jebenih 11h sam juce samo igrao :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Prvo sam ubio jedno 5 likova u nekom random gradicu i onda otisao na aerodrom gde su mene i ortaka sacekala 3 lika u onim barakama, ja se ponadao da nece da pucaju odmah i vicem frendly...baja kaze "OK" i bam. Naucio sam da kad god vidim nekog ima da ga ubijem, i da ne verujem nikom nista.... I onda sam se gear jedno 4h na drugom serveru sa ortakom i uzeo m4, 200 metaka, morfijum, 1st aid... I samo nas 2 bilo na serveru i lik jedan ulazi i posle 5 sec nas ubija obojicu... Onda mu dolazi ortak na 2 min vrv da pokupi loot i nestadose.. Popizdeo sam. A najvise me nervira sto igra nije optimizovana, imam nekad i 15 fps u gradovima... Upravo tako.Ti sto vichu friendly ce pre da ispale metak u tebe nego ovi sto cute :) . Ne veruj nikom samo kokaj redom. Baj d vej sto se tice tog fps-a,to nece popraviti do kraja bete. Ipak je ovo alfa,nemozes se zaliti na nista ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Ortak i ja otisli na onaj najveci aerodrom i nagorovali se ko carevi, sad cu da maltretiram i ubijam koga god vidim jebeno. Btw koja je bolja puska mosin onaj sa zoomom ili m4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Ortak i ja otisli na onaj najveci aerodrom i nagorovali se ko carevi, sad cu da maltretiram i ubijam koga god vidim jebeno. Btw koja je bolja puska mosin onaj sa zoomom ili m4? Realno to pitanje ne mozes da postavis :) . m4 je automatska puska a mosin nije. Tako da ako hoces da snajperises uzimas mosin,ako hoces rambo style ides m4 i to je to :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 imas i treci still, sacekas da svi tvoji ortaci poginu i onda tek ti uletis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Oket, znaci ortak ce snajp, a ja emku! Nagirovao sam se ko car... full camo, emka, 300 metaka, 1st aid, hrana/pice, HEALTY buff! Sisao bi u grad da ubijam ludake, ali imam 15 fps... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 first aid ti ne treba, samo zavoji i eventualno saline iv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ma zavoji, morfijum, saline IV, antibiotici! najvise zato sto zauzima 4 slota, a daje 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja mislim da su antibiotici ubagovani.A i ako te pogodi neko,tesko da ce ti antibiotici pomoci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ma pola tih lekova neces ni stici da upotrebis, jer se igra svela na trci na NEA i back to berezino da zagines Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Nekako je to interesantno :P. Zelim samo da dodam,da svaki put kad smo zaginuli,zaginuli smo zbog toga sto smo mi njih "vijali" a oni nas lepo docekali i pobili ko zeceve.Svaki put isti scenario :) . Moracemo da se dogovorimo ko ce da nosim m4a1 a ko mosin da snajperise,ocigledno je losa ideja da jedini loki nosi m4 a mi svi ostali mosine. Sutra sastanak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 http://youtu.be/drS9x2oCys8 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 FriendlyZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 ja sam stekao utisak da ovako izgleda skoro svaki susret u ovoj igri :)) a i ovaj što su ga ubili je lud, trebalo je da šeta levo desno da ovaj ne bi mogao da ga nacilja lepo u glavu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 bolje u glavu nego da te pogodi u nogu i slomi je, a jos i krvaris, sve ti ruined i ne mozes da se oporavis :D pa moras da cekas da iskrvaris i umres :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 11 likova ubismo :D 2h je akcija trajala, 2 puta sam padao u nesvest imao sam srecu da nisam prokrvario, i maxed hydrated i energized, znaci ne pamtim bolju akciju da smo imali, dva backpack-a sam promenio i pregrst opreme da bih opstao ziv, sve ruined, pa loot drugog, ruined pa loot drugog i tako u krug :D status: still alive xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 još kad bi dotu tako igrao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 jel vredi kupiti igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 av av av! kako ne! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 duzo sam, trejding pejd of jel ima neki tutorial i kolko je tesko povatati osnove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Sta si trejdovao ako nije tajna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 csgo iteme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts