Junkie Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 meni je bar 90% kola lepse u sedan varijanti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 I pezo 206? I reno dacija, ovaj talija? Hechbekovi sa dodatim dupetom su najruznija stvar na svetu. Sedani koji su to od starta su do jaja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 a honda sivik sedan i vw jetta? meni su oni lepši od heč varijanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Pa honda civik veze nema sedan sa hech varijantom ali ono ni malo, cak ni napred. Jettu hech nisam video nikad. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Jettu hech nisam video nikad. kako nisi kad je to najbolje auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 I sad sam guglao i mozda je zato sto ne postoji. Mislis golf? Pa opet, nisu isti, ne znam kakva je nova jetta ali stara jetta veze nema sa golfom, zapravo vise lici na starog pasata. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 jeste, jetta (ranije bora) je sedan varijanta golfa. mislio sam na ovu generaciju: koja dosta liči na golf 7: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Ali onda je i a4 u stvari a3 sa gepekom, a nije Sad im je slicna maska ali se i model zove drugacije i kroz istoriju su se razlikovali dosta. Nije to isto kao 206 i 206 sa dupetom. Edited December 20, 2013 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 A3 i A4 su različiti modeli, dok su golf i jetta ispod kože isti. od dačije i pežoa ih odvaja to što se ne rade samo za siromašna tržišta, pa zapravo imaju dizajn, tj uložene su pare da bi izgledali lepo. reno dačija postoji samo da bi bila jeftina, i tu dizajn prvi izleti kroz prozor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Pa istorijski jetta i golf veze sa vezom nemaju. Mozda je sad ovaj model nadogradjen golf zbog krize ili sta vec. Ova dva veze nemaju Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Jedno je kec, drgo je dvojka. Nisi uporedio iste generacije Mohi. Golf 1 Jetta 1 Kod dvojke je ista priča, ista mehanika isti enterijer, nakalemljeno dupe (ali dobro urađeno). wiki The Jetta was originally adapted by adding a conventional trunk to the Golf hatchback, and some distinctive styling (usually the front end, and sometimes slight interior changes). It has been offered in two- and four-door saloon (sedan), and five-door estate (station wagon) versions - all as five-seaters. As of 2005, over 6.6 million cars have been sold worldwide, over one-third in the United States alone. Since the original version in 1980, the car has grown in size and power with each successive generation.[1] By mid-2011, almost 10 million Jettas have been produced and sold all over the world. Edited December 20, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Pa meni ni na tvojim slikama nemaju veze sa vezom. Vise mi lici na pasata starog nego na golfa. Jasno mi je da recikliraju dizajn i inzinjerska resenja ali su napravili auto za sebe. Ono gore je 206 sa nalepljenim dupetom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Gleadj ovako mohi. Uzmi blatobran sa jette i stavi na golfa = paše. Vezni lim = paše, koševi= paše. Sa prednje strane je apsolutno identičan auto. Sa zadnje (naravno) nije. Vrata prednja su identična. Evo ti jetta 2 mohi Edited December 20, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 a honda sivik sedan i vw jetta? meni su oni lepši od heč varijanti vidiš kako je to zanimljivo, meni je sivik heč ok, iako "nije moja šoljica čaja" dok mi je sa druge strane sedan nešto najružnije ikada ... ne koliko je pežo 206 sedan, ali tu negde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Zavisi koji... prošli civic sedan mi je jako lep auto. Ovaj najnoviji mi je nekako... zadnji deo mi deluje ružnjikavo.. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Gleadj ovako mohi. Uzmi blatobran sa jette i stavi na golfa = paše. Vezni lim = paše, koševi= paše. Sa prednje strane je apsolutno identičan auto. Sa zadnje (naravno) nije. Vrata prednja su identična. Evo ti jetta 2 mohi Ali kakve veze ima sto pase vezni lim kad je poenta price bila da je nekome auto lepsi ako je sedan, a u slucaju golfa i jette je razlika vizuelno daleko veca od toga da li ima dupe ili nema, dakle ceo dizajn je promenjen i kako onda zasnivas "lepotu" samo na tome da je hech? Po toj logici mozemo eto da poredimo alfu 147 i 156 i meni je 147 lepsa iako vise volim sedane, a primera radi isto tako kad bi skinuo plastike pola stvari bi pasovalo sa jednog na drugi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 nemoguće da ne kapiraš šta hoćemo da ti kažemo, ali nemoguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Objasni mi? Ne mogu da poredim recimo 159 i julietu ali mogu da poredim 159 i breru I onda mi je 159tka lepsa Ali ne mozes da poredis civic hach i sedan i golf i jettu jer je dizajn totalno promenjen. Ne znam kako ti ne kapiras. Jednostavno neki auto je lepsi kao hatch osim ako mu totalno ne izmenis dizajn ali to onda nije vise taj auto vizuelno, a pitanje je dal ce taj totalno izmenjeni sedan biti lepsi od hecha, to zavisi od dizajna, a ne od dupeta. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 pa ti pričaš da je svaki auto ružan kad ga preprave u sedan, a ja sam ti dao dva primera koji nisu ružni. poenta je kako urade taj redizajn, a ti mi navodiš primere potpuno odvojenih modela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 @golf-jetta story: došao ortak po mene na autobusku, gledam ja auto, vidim golf dvojka, ali svetla pravougaona. Malo promrzao, malo zakovao mozak, tek gledam ja malo svetla, malo zadnji kraj auta, upao u loop. Dok me nije on "izvadio" objašnjenjem da je golf sa svetlima i maskom od džete :-) Iako je mohi fejlovao sa primerom, sa originalnim pointom zbog koga je dao primer se slažem - sve što se napravi kao hečbek, lepo je kao hečbek, a obično fejluje kao sedan ili karavan... i obratno. Ima izuzetaka, naravno, nove džete jako lepo izgledaju. Italijani imaju malo drugačiji pristup, čini mi se. Oni razvijaju celu platformu na kojoj grade različite modele - tako, recimo, u familiji Bravo/Brava/Marea su sve lepo pogodili dizajnerski, i Brava, i Bravu, i Mareu karavan (od skora ponosni vlasnik:-). Jedino su fejlovali sa Mareom sedan. Možda je fora što je Marea ljudima masovno urezana u pamećenje isključivo kao karavan, pa kad je pogledaš u sedan verziji, nešto fali, nije ti to to... Rezime - lepi su sedani ako se prave kao sedani, ako budžis sedan od hečbeka ili karavana, teško možeš napraviti da valja, jednostavno nešto ne štima kad pogledam Mareu sedan. Ili, ne daj bože, golfa karavana... @originalni post - nema od toga ništa, Evropa će uskoro i zvanično biti proglašena kontinentom hečbeka i karavana:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 pa ti pričaš da je svaki auto ružan kad ga preprave u sedan, a ja sam ti dao dva primera koji nisu ružni. poenta je kako urade taj redizajn, a ti mi navodiš primere potpuno odvojenih modela. Pa svaki auto koji preprave u sedan a da izgleda isto je ruzan, naveo si mi dva primera gde su promenili skroz dizajn i time napravili vizuelno novi auto ali su neka tehnicka resenja ostavili ista ili u slucaju civika cak i ime. Nadji mi primer identicnog auta sa dupetom i bez, meni ne pada na pamet, a pala su mi ona dva koji su uzasni. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 nismo pošli od toga da moraju da izgledaju identično do c stuba, ne znam što me zajebavaš celo prepodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Pa ja ne znam kako mozes da poredis onda jebo ga ti. Ne zajebavam te ozbiljno te pitam. Kako mozes da poredis dva totalno razlicita auta i da kazes da je jedan lepsi jer ima dupe. Ne razumem ... Eto ti bravo i brava dobro me podseti .. bravo klasican hach, brava nesto kao produzeno i uzasna je. Meni i dalje nije jasno kako mozes porediti auta koja su skroz izmenjenog dizajna i reci kako su jedna lepsa od drugih samo zbog dupeta. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 jeste, jetta (ranije bora) je sedan varijanta golfa. mislio sam na ovu generaciju: Mislim da Mohiju nema potrebe dalje objasnjavati, samo si ti ovde fejlovao jer si stavio Jettu koja je generacija sa golfom 5 a ne golfom 7, dakle ovaj si trebao da stavis uz tu Jettu, isti su do zadnjih vrata potpuno: A uz Golf 7 je ista prica s novom Jettom, razlika je bila malo u prethodnoj generaciji, ali samo u dizajnu maske. Inace nema kod nas, ali recimo VW pravi i produzenog Pola, video sam kod Srbe u Rusiji npr: Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 A, opet, da protivurečim sad samom sebi - Alfa 156 lepa i kao sedan i kao karavan(SW)... A mislim da su iste potpuno do zadnjeg kraja... Valjda kod nekih automobila dizajneri u startu planiraju razne verzije bolje i odrade bolji posao - naprave univerzalniju platformu, pa na kraju sve ispadne ok u svim, ili baru većini verzija. Eto, Bravo i Marea karavan su isti do zadnjeg kraja, i lepi, ajde da ne ubacujemo Bravu u priču:-) Znači, na istoj platformi success (Bravo i Marea karavan) i fail(Marea karavan-Marea sedan). 206 prelep hečbek, nikakav sedan... Evo, i ove novije Golf-Džeta familije su dobre, a ovaj Zwerkov Polo sedan mi deluje super... Možda ga potražim tamo negde 2025 da pazarim, kad izađe golf 11:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts