ArktickaLubenica Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Nasri nije pozvan u repku http://www.101greatgoals.com/blog/samir-nasris-girlfriend-vents-her-spleen-over-world-cup-squad-fk-france-fk-deschamps/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ni tevez ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 sramota, Franko di Santo i Rodrigo Palacio... mislim ono, jedini razlog zbog kojeg bih mogao da pomislim zasto ga nije zvao jeste taj da u rotaciji sa Mesijem i Aguerom on je tek treci izbor, pa ovaj ne zeli da mu Karlito sjebe atmosferu...ali Franko di Santo seme ti jebem Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 4 gola dao lik u verderu...pastore je bio logicniji izbor koji takodje nije nesto blistao ali je igracina kad vec nije hteo teveza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) mislim da mesi nesto ne gotivi Tevketa..i da ga zato ni dosad nije zvao.. A Nasri, iako ga ne gotivim jer je Na$ri, po fudbalskim kvalitetima svakako zasluzuje mesto, no moguce da rusi atmosferu u ekipi ovako, jer je nadrkani arapski mamlaz.. Kolumbija ima malo jaci sastav napada od Brazila :) - Falkao, Dzekson Martinez, Baka, Ramos, Murijel..A sa strane Gvardado i Dzejms Rodrigez..Haos edit: Zao mi Iska, magican igrac, a izduvao je za mesto u Spaniji..glupi Anceloti je kriv Edited May 14, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Nasri je ciga, i ja ga u životu ne bih zvao u ekipu. 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Za Nasrija je odavno donesena odluka, zbog nepostovanja saigraca, neumesnih izjava itd. Bolje da je Barkosa zvao, umesto Di Santa. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Nego za koga navijate a da nije Bosna? Mislim da ću prvi put da navijam za Argentinu! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 meni je isto bosna prvi pik :) posle toga recimo neko od juznoamerikanaca a da nisu brazil i argentina... mozda urugvaj ili kolumbija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 kolumbija iz sve snage..cak mozda malo i belgija! koja je pritom pozvala samo jednog spica - lukakua.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 nisam neki nacionalista, ali što bi neko navijao za Bosnu? Ja sam uvek za Žabare i Engleze, mada mislim da Englezi neće proći grupu. Belgija mi je zanimljiva isto 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 pa ne znam, ja gotivim nekoliko igraca iz te bosne, jedino mi ne mirise pjanic uvek sam i ja za engleze, ali mi u poslednje vreme postaju gadni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Japan! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Italija tradicionalno, a Urugvaj zbog Suareza i Forlana...Bosanci ce imati moju podrsku, ali pod uslovom da gledam dok Marjan prenosi :D Argentina u kojoj nije Rikelme, nije moj tip :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Urugvaj zbog trave i Kolumbija zbog kokaniđe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Urugvaj, Kolumbija, BIH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ima nas bas puno simpatizera kolumbije,pored njih za engleze i meksikance,gotivni su mi jos belgijanci i cileanci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 (edited) obala slonova i belgija Edited May 14, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 pritom sastav engleske mi se cini jezivo los..ne vidim kako bi mogli da prodju grupu osim da ih bas ne usere.. Smoling, Velbek i Dzons su iza sebe imali jezivu sezonu a svi su pozvani..Ne znam kako mogu da se izvuku osim da oni naprimer uopste nikada ne igraju i ni ne ulaze ni na minut..lepo je sto su tu Ox, Sterling, Lambert i slicni ali je za ovu grupu to nedovoljno.. 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 sramota, Franko di Santo i Rodrigo Palacio... mislim ono, jedini razlog zbog kojeg bih mogao da pomislim zasto ga nije zvao jeste taj da u rotaciji sa Mesijem i Aguerom on je tek treci izbor, pa ovaj ne zeli da mu Karlito sjebe atmosferu...ali Franko di Santo seme ti jebem Tevez ce tesko da bude i treci napadac jer je pre i Iguanin, za koga bih pre rekao da ce da bude u paru sa Mesijem nego Aguero, jer im ipak treba jedan spic koji ima preko 170cm. A za Pastorea mi stvarno nije jasno. Ja navijam za Argentinu, ali mislim da ce da popushe, izmedju ostalog i zbog loshe forme Mesija Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 ja apsolutno ne vidim problem da Karlito, Aguero i Mesi igraju iza Iguaina kao jedinog pravog spica...mada opet, ima bas mnogo kombinacija jer je tu i Di Maria, tako da je Pastore u tom ofanzivnom delu potpuno nebitan...iza njih ne vidim problem sa Banegom i Maskom (opet bzvz sto Kambijaso nije pozvan, jer mi je zahvalniji nego Mask, al ajde)... Tevez je realno pure class, i u ovakvoj Argentini, koja ima samo vanserijske napadace i prosecne veziste i prosecnu odbranu, treba valjda prilagoditi ekipu onome sto imas...morace istog tog Aguera i Mesija ili Di Mariju i da zameni nekim ko moze da preokrene tok meca...pritom, najrealnije od svih ovih opcija je da ce u napadu igrati Iguain i Aguero, iza njih Mesi, i levo-desno Di Maria i Laveci, a Karlito je apsolutno na svim tim pozicijama upotrebljiv... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 mislim da mesi oce da igra u sredini Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Navijacu za Brazil, Urugvaj i Engleze i po prvi put za Italijane, Ciro Immobile FTW a nadam se propasti Nemaca, Holandjana i Spanaca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 navijacu za nasu momcad JER TAKO STANKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=20&nav_id=850774 steta :/,igracina je lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts