Astora Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Juce smo zena i ja uplatili 14 dana u Grckoj more za sledecu godinu jul mesec i na njenu inicijativu smo poceli pricu oko kupovine auta i da sa novom djuntom idemo na more. Posto se prvenstveno njoj a i meni svidja gore pomenuti auto, zanimaju me vasa misljenja vezano za ovu djuntu. Jos bolje ako je neko imao ili jos uvek ima ovaj auto da mi kaze prednosti i mane. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1422990_Renault_Megane_2003_god Ovako nesto hocemo da kupimo na prolece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 pa ja se ne razumem u kola, ali par ljudi kazu da je super, sestrin decko ga ima, udoban i malo trosi, ali ima mali gepek. A ti imas dvoje dece. I ocete na more :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 bas to sam hteo i ja da prokomentarisem,mali ti je ovo auto za 4 clana porodice:),jesi razmisljao o laguni mozda kad ti se renoi vec svidjaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Nisam neki stručnjak za automobile, ali imam određene emocije prema Meganu, i to kecu, pa moram da dam svoje mišljenje - Megan dvojka je jedan od najružnijih auta ikad napravljenih, to ti garantujem i potpisujem! "Kačket", "Dupe" i slični nazivi ga prate... E, sad, možda je dobar, ali u tu priču se uključuje i ono što stalno čujem, da je kod nas održavanje Reno poskupo - mada ovo može biti samo neki mit, nemoj mi ovo verovati 100%, raspitaj se kod kompetentnijih. Za mene je buio pravi šok i užas kad sam provi put video taj dizajn, posle keca, koji mi je bio, a i sada je, prelep auto. I danas se malo stresem kad vidim dvojku... Pogledam u stranu dok ne prođe! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Iskreno, jesam ali u ovoj prici nisam samo ja. Laguna je lep auto i prostran. Imao sam benzinca davne 1996-te godine i pokazao se kao jedan od pouzdanijih auta koje sam ja imao ali bih ovaj put Megana. Sto se tice prtljaga, nismo mi zahtevni ali na kraju krajeva, mogu ugraditi nosace na krovu.. Prikolicu imam a kuku cu obavezno ugraditi. A sto se tice kradje, nemoj me u bedak odmah stavljati <3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Ili tom istom meganu u karavanskoj verziji? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) Megan dvojka je jedan od najružnijih auta ikad napravljenih, to ti garantujem i potpisujem! "Kačket", "Dupe" i slični nazivi ga prate... ti garantujes da je nesto ruzno? :D meni je dupe kod megana 2 bas to nesto sto ga odvaja od drugih automobila, i uopste ne mislim da je ruzan auto :D Edited November 29, 2013 by nevrstahp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Pa 'de ces Megana kad se zna da su Francuzi najgori automobili? :) Salu na stranu, nisam ga vozio, ali znam nekoliko ljudi koji ga imaju i generalno su zadovoljni. Ako ti je manja potrosnja bitna nemoj gledati 1.9dci, vec 1.5dci, pa tu opet vidi da li oces varijantu od 85KS ili 105KS. I ovo sto Santa kaze, kolega moj ima karavana, vrlo lepo izgleda, a mnogo je prakticniji, pogotovu za porodicu. Pritom on recimo ima 1.9dci Megana koga je uzeo s proverenom kilometrazom od skoro 200k km na satu i coveka super sluzi, osim kad ga da zeni pa ga ona spuca negde :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) dupli post Edited November 29, 2013 by nevrstahp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Imamo trenutno jednog karavana, forda focusa. Prostran auto jeste ali mali auto je mali auto i ima dosta prednosti u odnosu na karavane. Zeni je uplaceno polaganje i iskreno se nadam da ce poloziti da barem jedan deo puta ona preveze. Gledao sam dosta komentare vezano za Megana i uglavnom se krecu ova misljenja sa fotke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Имам ја овог мегана :) Ош да купиш !:)))) Новембар 2003 !:) 1.9 дизелаш увежен је и ради ко сат ! Бољи нећеш наћи !!:)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) ti garantujes da je nesto ruzno? :D meni je dupe kod megana 2 bas to nesto sto ga odvaja od drugih automobila, i uopste ne mislim da je ruzan auto :D Pa eto, ja se još nisam oporavio od užasa koji mi je izazvalo kad sam ga prvi put video. Mada, ukusi su različiti, a ti si, očigledno, ass-man :-) A ima verovatno logike malo i u tome što trojka, opet, nema dupe - ergo, odsekli su ga jer ne valja - bar ja to tako tumačim... Edited November 29, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Имам ја овог мегана :) Ош да купиш !:)))) Новембар 2003 !:) 1.9 дизелаш увежен је и ради ко сат ! Бољи нећеш наћи !!:)))) Nemam ja toliko para :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 imam ja lagunu, mene sluzi odlicno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 i mene moj hjundai, jedino sto puno trosi, ima mali gepek i nije megan 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 juri 1.5 , 1.9 ti stvarno ne treba , vozio sam 1.5 85ks .. i 120-140km/h je jos uvek ok.. a "normalne" voznje trosi 4-5l .. ako i toliko lulz.. 100-110km/h je meni potrosnja isla oko 4l dupe je ogavno meni licno.. ali je prakticno.. ima dosta mesta unutra iako je neko rekao da nema .. recimo 2 velika kofera, 2 srednja i jos mesta ostane kad budes kupovao uzmi onaj koji nema senzor na filteru goriva.. bez njega je servis ~70e, sa njim dodaj jos 50e .. tast ima tu zajebanciju modeli do neke 2005 iirc su imalu probleme sa pumpom goriva koja se self-destructuje.. ne znam dal samo 1.5 ili i 1.9 iz same voznje.. A-B je super.. za pripadnike muskog pola nudi tacno 0% uzivanja u voznji .. preglednost unazad je uzasna.. sijalice su pain in the arse za zamenu kao i dosta drugih stvari.. nije za vikend tinkering 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 Hvala puno na savetu. Meni generalno dupe ne smeta, auto mi je lep i udoban. Nisam isao u neku duzu voznju pa ne mogu da dam tacnu ocenu ali cujem razlicita misljenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Mislim da sto se udobnosti tice tu brige nemas, ja sam se vozio u Fluensu, svakako jedan od najudobnijih automobila u kojima sam se ikada vozio. Doduse zato je ovo sto Junkie kaze - vozacki osecaj nikakav... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Kako nikakav osećaj u vožnji kad stiže do Niša za 20 minuta?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 To je nis expres, sto bi isao kolima za nis ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 ima cale megana 1.5 dci 85KS 2005. god odlican auto, ima ga od 2008, nije imao nikakva dodatna ulaganja u njega osim standardnog servisa, prosecna potrosnja mu je nekih 4-4.5L, moze opusteno da se voze 4 osobe.... gepek je taman, nije ni mali kao sto pricaju preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 ja bi se uvek otvorio za nekog japanca u ovakvim slucajevima ;) 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 ima cale megana 1.5 dci 85KS 2005. god odlican auto, ima ga od 2008, nije imao nikakva dodatna ulaganja u njega osim standardnog servisa, prosecna potrosnja mu je nekih 4-4.5L, moze opusteno da se voze 4 osobe.... gepek je taman, nije ni mali kao sto pricaju preporuka Hvala Grbo :) Uzgred, jesi bio sinoc? Vlado, ne bih Japanca ni za dzabe, ne volim ih nikako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 onda lazem Hvala Grbo :) Uzgred, jesi bio sinoc? Vlado, ne bih Japanca ni za dzabe, ne volim ih nikako.. nisam, bila je kucna varijanta puna grobara i delija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 ja bi se uvek otvorio za nekog japanca u ovakvim slucajevima ;) Pkako! Vlado, ne bih Japanca ni za dzabe, ne volim ih nikako.. Nigga pls! Btw, meni je ovaj megan uvek bio ruzan i uzeo bih ga samo ako moram:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts