dovlagsi Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 el nuevo c klaso Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Pa nisam nešto oduševljen, više mi se sviđaju i A klasa i onaj CLS ili kako god, a ovaj mi nije nešto spec. Nekako mi je sav "nadut" a sa malim farovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 do want Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 zadnji deo su usrali za medalju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Da, prednji deo mi je OK, ali su zadnji zasrali... Jos jedan problem je to sto je nekako neproporcionalan auto - zadnji deo kratak, a prednji dugacak. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 cekajte bre ljudi, pa ovo su spy shot-ovi kad profi fotograf bude uzeo posao, ima svima da se sviđa ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) Da, prednji deo mi je OK, ali su zadnji zasrali... Jos jedan problem je to sto je nekako neproporcionalan auto - zadnji deo kratak, a prednji dugacak. Ali i ovo boldovano spada pod "zasrali su zadnji deo" zar ne? :) dovla, nema šta da traži ni 120 profi fotografa, kad je zadnji deo očajan pa je očajan :) Kao da su uzeli dizajn buduće E klase pa odsekli malo od nazad da ga upakuju u C klasu inače, ova c klasa me podsetila na ovo: jedno od najružnijih "dupeta" ikada Edited November 18, 2013 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 još gore, uzeli su realno S klasu i smanjili je max: a taj bmw3 gore ima samo ta svetla ruzna, sve ostalo je kul Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 U onoj opremi izgleda odlično, aj da vidimo kad izađe i osnovna verzija na šta će ličiti Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Može. Jes da i dalje jebe taj zadnji deo, ali može :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 zadnji deo je preužasan. kao nešto što bi napravio hyundai :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 Zvanične fotografije! 10 cm duža, 4 cm šira, sa sve manjom masom... Novi mali dizel motori u ponudi, od 1600 kubika sa 115 odnosno 136 KS snage. 2,2-litarski ostaje i dalje u ponudi, sa 170 KS ili 204 KS. Benzinci sa 4 cilindra idu od 156 do 238 KS, a "šestak" dolazi kasnije sa 333 KS! Novitet je svakako opcija hibrida, koji će biti dostupan u izboru i sa benzinskim i sa dizel motorom. Oba će imati preko 200 KS, sa potrošnjom na nivou malih, gradskih automobila. Cena u Nemačkoj: od 33.500 evra za osnovni C180. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 al ovaj displej, i kod A i CLA, a i nove C deluje kao da je zakačen neki kinez 7" aftermarket alibaba tablet Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 A samo kad bi sklonili taj displej, tabla bi bila ko u Vejrona lijepa Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ali sta ce onda sa svim truperima ovoga sveta? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts