strokan Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 ја бих камуфлажу ставио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 izgleda da je sranje stock, videcemo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 гледао сам квикибејбијев преглед тенка и фино га је похвали, смао треба да се штекаш и користиш то што може да спусти пушку доста ниско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 ja generalno koristim ovo za sve med/heavy tenkove if viewrange <400m than bino, vent rammer else coated optics, vent, rammer u ovih 400m obicno dodje BIA+3%view range skill(vezista) (+2%view range skill sa komandira; nije obavezan ako tenk ima kupolu sa viewrange od 390m+) ovo je setup za randome, malo su drugaciji za neke heavy tenkove, pogotovo za cw Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Pitanje, sta da stavim od opreme na Super Pershinga. Stavio sam vent i rammer, ali mi je sad dilema sta da stavim trece (a i da iskoristim popust sad za vikend :). Bino mi trenutno deluje da najvise ima smisla jer cu dalje da vidim nekoga, a poprilicno sam statican, pa cenim da u razmeni vatre na daljinu imam vise sanse od vecine. Vidim da neki preporucuju Gun laying drive, ali mi deluje da mi aim time nije bas toliko los. Vertical stabilizer kapiram da nema nikakvog smisla jer se krecem kao kornjaca :) Kamuflaza mi isto deluje besmisleno u kontekstu da posadim tenk i cekam da me rokaju, to mi trenutno deluje kao najsmisleniji nacin koriscenja ovog tenka, juce sam u nekoj borbi bio sam protiv 4 T8 tenka na jednoj strani, jesu mi sve po spisku na kraju, ali sam ih zadrzao dovoljno dugo da dok sam ja umro je rezultat vec bio nesto tipa 8:3 za moj tim. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 meni u poslednje vreme ide na kurac jako kad krenu da me rokaju iz daljine, a ja ih ne vidim, ima da stavljam bino na sve tenkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Spall liner? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Vidis, o tome nisam razmisljao a deluje interesantno, kako se to u praksi pokazalo? Nikad nisam koristio. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ne znam, ne igram hevije, ali igram artiljerije :D I Super Pershing je sporać kojeg je uvek lako skenjati odozgore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ma jebote, sporiji sam u njemu od E75, stvarno ga preterase :) Probacu, deluje interesantno, ako nista prebacicu na nekog drugog heavy tenka koji je velika meta tipa E75/100 (kad ga uzmem :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Pa nije tako ali ima onaj stil igre de se krije ispod niskog zaklona i boli ga u principu uvo za kupolu jer ima onaj dodatni spaced :) Artiljerija obožava takve tenkove :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 imaj na umu da spall liner zna da uspori dodatno tenk jer je poprilicno tezak (1 tona je za tierX teskase) mediumi koriste verovatno laksu verziju, ali imaju i slabije motore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 ovaj e100 mi je bas razocarenje, videcu dal ce biti bolje kad uzmem poslednji top btw, dal i ja da stavim spall liner na sta1, mada mi je malo nelogicno njega na medium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Nekako nikako da mi priraste za srce Object 416, odigrao sam već 250 partija sa njim :/ Nije sidescrape brawler kao A-44 a nije baš ni za izdaleka i ima 0 armora sviuda :D Ne mogu da ga izvalim nešto... A najveća je prednost to što drugi ne znaju u principu šta da rade kada te vide... A ide mi se na Object 430 II iako mi svi govore da idem na T-54, je l' ima neko tu granu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Ja sam zbog tog T-54 krenuo da igram ruske mediume, ali nisam stigao jos :) u principu ga svi hvale... Inace ovaj T110E5 mi se u poslednje vreme bas svidja, samo treba da udjes u fazon s njime, ali tipa 5-7k dmg po partiji nije nimalo retko i dosta cesto mozes da ih izdominiras :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 t54 em sto je dobar, takodje sa njim otkljucavas t62 i obj 140...sve pohvale plus je HD model :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Ali igra mi se 416 II a ne farmaju mi se i on i t-54 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 zavrsi onda tu granu pa kreni po ove ostale :) svaka je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 t 54 vise nije ono sto je bio,a stock t 54 je nesto najgore sto sam probao da vozim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 plus je HD model :) kad ce bre da ubace HD modele za sve tenkove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQRIQ Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 SerB bi ti odgovorio When its done its done. Znaci bice kada bude bilo gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Oduševljen sam objektom 430 II :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 t 54 vise nije ono sto je bio,a stock t 54 je nesto najgore sto sam probao da vozim:) Из мог искуства то је тенк са најлажљивијим оклопом уз бочни оклоп ИС - 3. Дешавало ми се да ми одбије погодак у бок и дупе са Фердинандом, са осталим тенковима да не причамо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Jedini problem sa Borsigom je što ne znam nikada koju pušku da koristim xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Po meni je onaj "duzi" sto ima 246 penetration tu neprikosnoven, jeste da ovaj ima veci dmg i rof, ali ces ulaziti u high tier partije gde je penetration jako bitan. Osim naravno ako se ne odlucis da pucas gold :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts