Jump to content

rebro

Level 2
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rebro

  1. Једна од ставки у предстојећем печу : "- Fixed a case where fleets who found themselves outside base range would be instantly deleted." Што се тиче тих сулудих објава ратова мислим да имају везе са националним фокусом који АИ одабере. Другим речима проблем је у најбитнијим нацијама које једине имају уникатне НФ(плус Пољска ако је неко пазарио скупљу верзију игре), тако да се надам да је проблем решив. Рецимо у мојој партији је Јапан са којим тада нисам био у савезу објавио рат СССР негде месец дана пре него што сам ја планирао да их нападнем што је сјајно, али је зато објавио рат Америма у сред опште кланице у Русији . Вероватно су један за другим истражили два НФ везана за објаву рата. Ај и нешто позитивно да се спомене...огромна већина јединица је корисна и вредна утрошених ресурса, што је прилично ретка појава у стратегијама. Слична ствар је и кад је изучавање нових јединица и доктрина у питању, мало шта делује да је бесмислено истраживати. ХоИ вики одлично функционише и редовно је ажурирају колико видим, препорука сваком ко планира да се упусти у ово је да прво одвоји мало времена и баци поглед пошто је у самој игри прилично тешко скапирати поједине механике.
  2. Ништа нисам играо месецима осим нешто мало Offworld trading company(одлична игра) и наравно Пес, али откад је ово изашло закуцан сам испред монитора кад год имам времена. Успео сам са Швабама и њиховим савезницима малтене све да покорим до `41. осим Америке која је из неког разлога катастрофално слаба...вероватно су им Јапоси сатрли морнарицу, а и ја сам им урнисао конвоје и авијацију тако да нема смисла настављати партију. Могуће да је чињеница да нисам покорио већ сам ушао у савез са Холандијом која је једна од ретких земаља која држи озбиљне количине гуме (критичног ресурса за Немачку и Италију пре свих) учинила партију другачијом, тако да нећу унапред да тврдим да је игра прелака. Оно што је ОП написао око искрцавања је иако на први поглед делује супер можда највећа мана игре тренутно, јер је АИ упоран у томе толико да губи невероватне количине јединица у самоубилачким акцијама. Генерално понашање АИ је до те мере лоше да сам одустао од планиране куповине игре макар док не среде нека горућа питања. Неки примери: - катастрофалан избор јединица...тако да ћете се борити против тенкова јако ретко, а и тад ће то бити лаки тенкови, другим речима против панцера 3 или нечег сличног слабо шта ће вам правити проблеме...да сам знао то раније на неки начин бих гледао да правим бедније дивизије и учиним игру мало тежом - АИ одбија да изучава новије авионе тако да ћете се рецимо у теорији `45. са млазњацима борити против противника који има предратне моделе авиона - ово нисам приметио да се неко бунио на Парадоксовом форуму па могуће да је у тој мојој партији био изузетак...али за 5 година нисам изгубио ни један једини конвој, а све време сам довлачио нафту из Јужне Америке. Другим речима конвоји су пролазили кроз Ламанш најопуштеније - самоубилачки избор кад и против кога ући у рат Е сад, игра има потенцијал да постане најбоља Парадоксова по мом мишљењу и с обзиром на то какве су биле претходне њихове игре по изласку ова је јако добра. Масу одличних ствари су убацили, мени можда омиљена је чињеница да можеш да мењаш идеологију и своје и туђих земаља релативно лако, тако да су опције и могућности играња тотално различитих партија бесконачне(рецимо ја сам исекташио Холандију и Аустралију фашизмом тако да је Јапан лакше издоминирао на Пацифику). Оно на шта људи највише кукају је `поједностављен` систем организације напада, али нико те не приморава да користиш исти, а са друге стране неупоредиво мање времена се губи на беспотребном мршењу.
  3. Јел може неко објашњење о чему се ради за нас са јефтиним улазницама
  4. Не постоји, једино негде да бациш па касније да се вратиш по ствари. Иначе у Новиграду има лик са бесконачном количином пара којем можеш да продајеш ствари, да сам га извалио раније уштедео бих тону времена и живаца мада касније скапираш да паре нису проблем уопште.
  5. А јесам магарац, истриповао сам се да је то она линија где је т28 и т95 ... да,да то је врхунска линија мада сам ја ту стао код т29 плански, а и он ме сморио иако је језиво јак.
  6. Та америчка линија ТДова је једна од најгорих (ако не и најгора) у игри макар кад су виши тирови у питању. Колико видим и за годишњицу Нормандије је прилично безвезан специјал, почели су опако да се штекаре.
  7. rebro

    Vesti

    И ово је изникло
  8. Хвала црнцу за објашњење. Данас сам налетео на први багован квест Apiarian phantom, колико сам видео на интернетима не постоји решење проблема. У принципу немојте само истраживати грађевине у околини Honeyfill meadworks док не почнете да радите баш тај квест (источно од Новиграда, релативно близу) и све би требало да буде ок.
  9. Како сте бре успели већ да пређете игру?? Блејим гајби са сломљеном ногом већ недељама и контам да нисам ни на лапо игре, шта ви радите? Иначе део извесног ланца квестова који се овде спомињао ме из неког разлога до јаја асоцирао на True detective, не знам дал је још неко имао сличан трип. Ако би био неко љубазан да објасни како се на форуму укључују спојлери, да не кажем споилери био бих му захвалан...
  10. Невероватно да у 2015. години изађе оволико квалитетна игра и то игрива од старта без икаквих крпљења. Вуцарам се по Велену већ не знам колико дана, не зна се чиме сам више одушевљен, буквално без мане игра за сада. Иначе јебем све редом оном дрипцу у селу које се налази северно од острва на средини Велена (мрзи ме да улазим у игру да видим како се зове) који има негде 500 гвент карата са 10 јачином, а лик је неки небитан трговац невезан за квестове...изгубих не знам колико времена, пара и живаца покушавајући да га добијем узалудно.
  11. Коначно заврших мисије за Штуга 4 који је игром случаја 200 пута гори од Штуга 3 Хвала им што те не терају да играш са артиљеријом, у супротном не бих ни јурио мисије.
  12. Ај будите добри па уделите
  13. rebro

    Dragon Age 3

    Нисам много играо, али за сада неко размишљање ми је да су контроле негде 500 пута мање проблематичне од мртве тактичке камере. Само да је прегледније поднео бих и контроле и дегенски АИ и чињеницу да има 0-2 итема које можеш да мењаш на ликовима...и кеца сам играо вечито паузирајући игру у борбама, тако да ми је АИ најмања мука.
  14. rebro

    Dragon Age 3

    Никако да се натерам да дам шансу овоме, али у међувремену налетех на овај текст који може бити од помоћи некоме ко није играо неки од претходних делова http://kotaku.com/a-beginners-guide-to-all-things-dragon-age-1658487212
  15. This war of mine, a oд игара са списка - ДОС. Мало чудновато је да је на списку Вулфенштајн, а не Метро који је реално далеко боља игра.
  16. Немам још право да пишем пп, али зато могу да их читам. Буди добар па шибни објашњење. Иначе, после неколико недеља играња ПЕСа мени је постао скроз прихватљив. Не прође утакмица да се не деси нека умоболна ситуација, али опет је довољно добар да буде баш добро зезање кад се игра против другара. Чини се да је дриблинг тежи у односу на 13, али зато пас у празно је доведен до апсурда. Као и увек, убедљиво најзанимљивије је кад се не игра са најјачим клубовима, јер је разлика између пар најбољих и добрих клубова и играча бар на истом нивоу као и 13. ако не и већа. АИ је већ друга прича, на суперстар се дешавају чуда која би сваког нормалног одвратила од игре за сва времена, мада ево баш сам јуче успео да узмем ЛШ на суперстар (уз сплетове немогућих околности и губљење количине живаца) иако никад нисам волео против компјутера да играм. Било би лепо да је бољи, али и овакав није ни упола црн колико се већини људи учинио на први поглед, треба му дати шансу дефинитивно па онда давати коначни суд и обавезно играти против људи. У међувремену су се појавили и занимљиви печеви и твикови, један од коректних је радио наш лик, а уместо песедита ту је песгалакси.
  17. Ако ме око не вара, немају Арденe већ швабе са западног фронта (додатна армија)
  18. Купих Western front armies за 6 јурослава (на Стиму је тренутно 10), па ћу после годину дана неиграња овог чуда поново да кренем. Некако ништа без Амера кад је ЦоХ у питању . Поред тога скинух Ардене - кампања делује прилично коректно, мада стварно ми је нелогична цена од 40 eвра... Ако је неко вољан да игра , нек се пријави па да се кољемо или да пикамо 2 на 2. ( steamcommunity.com/id/zamenik )
  19. rebro

    This War of Mine

    Коначно нађох времена да је одиграм, за сада је одлична. Игра нуди јако мало објашњења како шта функционише (рецимо испод које температуре мора да се пали пећ која подиже температуру у склоништу) већ све мора да се изваљује у ходу. Не постоји снимање, ако не рачунамо аутоматско на почетку сваког дана, тако да је једини начин да се скапира цела механика игре као и кад шта радити учење на сопственим грешкама и почетак испочетка. За сада нисам копао по нету у потрази за решењима и саветима, а исто саветујем и сваком ко намерава ово да пика јер кад се извале неке ствари не делује претешко игра, а питање је дал ће ико имати живаца испочетка да креће након што је једном пређе. Иначе доста ствари су донекле рендом - са којом екипом ћеш на почетку кренути, кад се која локација отвара итд. Јесте да је изашло брдо игара у задње време, али саветујем сваком да проба ово чудо.
  20. Вероватно нешто пропуштам, али на том сајту колико видим има само цена на Стиму. Јел си угледао неку конкретну понуду коју нисам снимио или ми саветујеш да пратим тај сајт не би ли налетео на попуст? Ја ово чудо пратим, мада не знам дал је то добро или лоше http://www.allkeyshop.com/blog/ Немам право на пп, па морам овде да пискарам.
  21. Ако није проблем нек неко окачи кад се појави следећи пут на попусту CoH 2 Western front armies - био бих му веома захвалан. Видех да је на Хамбл бандлу био око 6.5 евра пре пар недеља. Тако нека цифра би била коректна мада сам близу става да не купујем ништа Реликово више, али ајде...
×
×
  • Create New...