Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

mislim da bi trebalo vec da prerastes tu fazu

Cak i na maskenbalu :)

ali... to je pravi friday swag... pokusao sam da se uklopim medju znojave rnb ljubitelje! a i nikad se nisam osecao onoliko gengsta! 

inb4 znam...  to je zato sto nisam :(

samo red ruske, red mimoze, red bele pa u krug :)

plus potapanje  u meso, kolu, pavlaku i ajvar! :Q

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Pao je prvi fudbal u ovoj godini o/

Vreme je kao stvoreno narednih par dana da se maksimalno iskoristi za rekreaciju dok ne zaladni, još su svi u Jgd za praznike, pa se i ekipe lako skupe.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ćela je sportista, oprošteno mu je  [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ma Dule nije to nista, ja sam sutra, pa u ponedeljak opet 24h.. :)

@topik

Obnevidela sam.  [b)] Moram da prelistam svih 588 stranica Statističkog prikaza zdravstvene delatnosti u Beogradu za 2012. godinu. A i ja znam da odaberem temu.. Socijalno-medicinski aspekti karcinoma grkljana. 

i'm not fat, i'm just easy to see..

Ja iz nekog razloga poslednji put kad sam probao tekilu ispovracao sam se legijatis posle tipa 5 minuta, uopste mi nije bilo muka, cak mi se dopao ukus ali kao da sam progutao kamen, otisao ispeglirao se i cirkao pivo posle najnormalnije.

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...