Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Fino jutros, lepo toplo i prijatno, nema puno ljudi, milina.

 

Nego, da pitam - jel palo nekome napamet da pere one platnene podloge za miša u veš mašini? Ne znam što bi bio problem, posebno ako je na nižoj temmperaturi, ali hajde da pitam za svaki slučaj.

Не знам да ли рачунаш у платнене Стил и Рејзер подлоге али ја сам прао обе у хладној води, програм за ручно или осетљиво. Ништа им не фали.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

Имамо исту. Мало благог детерџента и лагано. Ја тако перем и ранчеве.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

cabke, intervenisi

 

Voleo bih da mogu, ali vitjini postovi tipa onog iznad govore u kom grmu leži zec i gde treba da se interveniše, odnosno prati i kukolj seče u korenu. Pomenuo sam to još pre par meseci

 

 

 

Velika količina randoma se zadnjih dana registrovala na forum zbog nagradnih igara što organizuje rur na fejsu, ko zna šta nam je noć donela20724f513debb6a5e.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...