SpiRo Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Ej i jesmo pokidali njubove, steta sto nas nije bilo 5 do kraja ali je dobro bilo. Sledeci put.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Kupio sam Lunaricu, zanimljiva ja. Mogli bi opet da se skupimo neko vece da je isprobam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Lunara je super. Nabudzio sam 10 lvl u cugu, samo sa par heroja mi se to desilo. Patch je doterao. Inace, pre neki dan sam kupio Thralla. Brate mili, ja ne znam kako sam ziveo do sada bez tog heroja :)Procitao sam da ga nerfovali - pa kako je on tek bio pre patcha kada sada bije ko sveti ilija? Znaci, prvi heroj sa kojim nisam isao cak ni u try mode, pravac qm - prva partija 11 ubistva, ostali po 4-5 (top damage), vezao 5 pobeda za redom, ne pamtim da mi je neki heroj tako dobro legao :)Specijalka, uz Zagarinu, mozda najbolja u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Nisu ga nerfovali znacajno, malko su smanjili basic attack damage, i povecali sunderingu cd za 10 sekundi. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Kupio sam Lunaricu, zanimljiva ja. Mogli bi opet da se skupimo neko vece da je isprobam.jel to onaj heroj što si rekao da je sranje? :pLunara je super. Nabudzio sam 10 lvl u cugu, samo sa par heroja mi se to desilo. Patch je doterao.Inace, pre neki dan sam kupio Thralla. Brate mili, ja ne znam kako sam ziveo do sada bez tog heroja :)Procitao sam da ga nerfovali - pa kako je on tek bio pre patcha kada sada bije ko sveti ilija? Znaci, prvi heroj sa kojim nisam isao cak ni u try mode, pravac qm - prva partija 11 ubistva, ostali po 4-5 (top damage), vezao 5 pobeda za redom, ne pamtim da mi je neki heroj tako dobro legao :)Specijalka, uz Zagarinu, mozda najbolja u igri.realno kida oduvek. sećam se kad sam ga prvi put izabrao bio sam na fazon, kako se bre ovako lako igra sa ovim likom :)btw, igram sinoć i ispadne mi glupi "waiting to reconnect" ekran 5 min pred kraj i uopšte mi ne registruje partiju :(( a bio neki ubi bože meč od pola sata užasni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Jel se ja tripujem ili je u poslednje vreme mnogo vise meceva koji traju preko 25-30 min?Ustvari 100% sam siguran da ih ima vise. Znam i kada cekamo drugara, pre kada vidis da je u 18 min meca, to bude gotovo, u poslednje vreme nacekamo se, bude i preko pola sata mec.Da li je to zaista zbog boljeg matchmakinga, pa su partije tvrdje i neizvesnije, ne verujem da je 50% veci damage fortova bas toliko produzio partije. Normalne partije traju normalno idalje, samo cesce igram partije preko 25 min nego pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Jel se ja tripujem ili je u poslednje vreme mnogo vise meceva koji traju preko 25-30 min?Ustvari 100% sam siguran da ih ima vise. Znam i kada cekamo drugara, pre kada vidis da je u 18 min meca, to bude gotovo, u poslednje vreme nacekamo se, bude i preko pola sata mec.Da li je to zaista zbog boljeg matchmakinga, pa su partije tvrdje i neizvesnije, ne verujem da je 50% veci damage fortova bas toliko produzio partije. Normalne partije traju normalno idalje, samo cesce igram partije preko 25 min nego pre.blizzova želja je da partije budu još kraće, pominjali su to negde, tako da ne verujem da će, čak i ako je bolji matchmaking, to ostati dugo tako. a ako je tačno to što kažeš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Kupio sam Lunaricu, zanimljiva ja. Mogli bi opet da se skupimo neko vece da je isprobam.jel to onaj heroj što si rekao da je sranje? :pSshshshs buff-ovali je ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Sada dosta veliki dmg pravi ako je ne fokusiras.. Ups dupli post.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Spiro i ja dominiramo HL iako nam se padaju polu idioti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ja sam tu večeras pa da odigramo pokoju.Mislim da treba Kerigan da levelujem tako da Spiro spremi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ja sam tu večeras pa da odigramo pokoju.Mislim da treba Kerigan da levelujem tako da Spiro spremi se!I ja da vezbam Abathura, to je dobitna kombinacija. Za protivnicki tim ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 ima sve da iskidamo šta je sa tobom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ajde večeras ogogo, dajte tačno vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 ima sve da iskidamo šta je sa tobom! Ajde večeras ogogo, dajte tačno vremeIsto kao i Spiru, nekad mi se desi i da mi ne izda rezultate nikakve, pa se posle pojave.btw, pozdrav za drugare od sinoć, u operi je bilo divno :)Pa ja mogu kad god, ali znam da Saint i pretpostavljam djaPe igraju od 9. Tako da mozemo od 9 svi onda, ja cu verovatno biti tu i ranije ^^ Lucky nema brige! Symbiote na tebe i idemo u pobede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ae ja cu doci na bar 2-3 gamea oko 9!Spiro ti si najvise igrao sa Luckyem, daj neke kvote koliko ce comboa pogoditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ae ja cu doci na bar 2-3 gamea oko 9!Spiro ti si najvise igrao sa Luckyem, daj neke kvote koliko ce comboa pogoditi Sta ti je, plese covek. Evo videces, pogadja 10/10 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Jerli se skupljamo? Ajde dok nismo zaspali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Krenulo je sporo, tri poraza za redom. Ali smo im posle objasnili sa jedno 5 pobeda o cemu se radi.. CAK je i Abathur pobedio !! :D Sa1Nt je sumnjao u Abathura ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 (edited) Ae ja cu doci na bar 2-3 gamea oko 9!Spiro ti si najvise igrao sa Luckyem, daj neke kvote koliko ce comboa pogoditi ja ne znam ni šta je kombo tako da smo ok! Edited February 27, 2016 by Lucky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 ja ne znam ni šta je kombo tako da smo ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Danas pao 3 ranka zbog maloumnih idiota koji rasuju 1 na 5 konstantno.. I napises kretenu nemoj da ides sam upropastices ceo game ma ne jebe zivu silu covek ide u nepovrat i tako 5-6x zaredom u 5-6 gejma zaredom.. Nema kraja moronima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 ja ne znam ni šta je kombo tako da smo ok! al' sam u međuvremenu saznao, tako da ćemo sad da iskidamo. jedino što se završava rotacija tako da ću morati da sačekam narednu priliku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Aaaa pa ja nisam znao da je Xul specijalista. Pocinje stednja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts