Dusan_k Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Ko uz kurac i Anuba i Jainu sam kupio kad su bili 10k, da tipa za ~2-3 nedelje oni snize. Bem ti zivot, pa kako je to pravda!11Btw jel neko ima ChoGalla? :D Nisam ga jos ni jednom video, trebali bi da su ga ubacili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 sad je patch u 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Meni leze ovaj patch nikad bolje. Ja se bas razmisljao izmedju Artanisa ili Djane pre neki dan. I reko aj Artanis posto mi je gotivniji a posle cu Djanu, i sada vidim pade na 4k. Ali ipak prvo Tychus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Dobre partije na rur streamu, za malo da sve 3 dobijemo! :D pa kad ja nisam igrao! :)) šteta što nisam mogao da pogledam sve lepo, ali baciću pogled na snimak! :)taman sam kupio uther-a i uthera/she mi sa novu updatehaha, realno :)) Ko uz kurac i Anuba i Jainu sam kupio kad su bili 10k, da tipa za ~2-3 nedelje oni snize. Bem ti zivot, pa kako je to pravda!11Btw jel neko ima ChoGalla? :D Nisam ga jos ni jednom video, trebali bi da su ga ubacili?tek je sad upao, plus pošto smo EU to sve uvek kasni pomalo...Meni leze ovaj patch nikad bolje. Ja se bas razmisljao izmedju Artanisa ili Djane pre neki dan. I reko aj Artanis posto mi je gotivniji a posle cu Djanu, i sada vidim pade na 4k. Ali ipak prvo Tychus.nisam još stigao da probam, ali ova razlika u levelima koju hoće da ubiju, videćemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Ako neko zeli ChoGalla postoji chat za razmenu istog (/join Chogall), javljam se i da distribuiram ovde, kako god vam je lakse. Ako neko zeli dodajte me na listu.Mada vec sad ima vise lajnova gde ljudi traze nekog bez heroja nego obrunuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Kad se odsajlensujem cu da idem da ga gain-ujem. Deluje ultra zanimljivo. Tek sam sad primetio da imam 23-6 win/loss sa Nazeebom.. Mnogo dobar heroj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Igrao danas dva puta protiv Cho'Galla i lagane pobede. U drugoj slucajno se pogodilo da imam Anuba i on je direktna pobeda protiv Cho'Galla. Uskocim i Cocoon-ujem njega i onda ova 3 mucenika prebijemo. Ili Cocoon-ujem hilera pa ih opet prebijemo 3icu. Bas je onako smesno bilo, nisu imali nade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Kod mene ista prica, bukvalno svaki ranked svi mole "plzzz no ChoGall plz" :D, 3 partije vs njega su bile cist stomp, unistili smo ih. Igrao sam i 1 partiju sa ChoGallom u timu, medjutim bilo je na Dragon Shireu, gde se bas jako oseti da nas fizicki ima 4, pogotovo sto su oni imali i falstada sa might gustom i raspalog murkya, uspeli smo 1 keep da im srusimo, bili jaci u fightovima u glavnom, ali nije vredelo, napravili nam livadu na kraju i srusili nas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Kod mene ista prica, bukvalno svaki ranked svi mole "plzzz no ChoGall plz" :D, 3 partije vs njega su bile cist stomp, unistili smo ih. Igrao sam i 1 partiju sa ChoGallom u timu, medjutim bilo je na Dragon Shireu, gde se bas jako oseti da nas fizicki ima 4, pogotovo sto su oni imali i falstada sa might gustom i raspalog murkya, uspeli smo 1 keep da im srusimo, bili jaci u fightovima u glavnom, ali nije vredelo, napravili nam livadu na kraju i srusili nas.. meni je u svakoj partiji juče bio chogall na obe strane.plus u jednoj sa onim epic skinom za njega, ne znam ni odakle mu.od svih partija koje sam odigrao, samo u jednoj je lik igrao dobro sa njim (tj. dva lika). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ness Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 21.9% win sa Cho'Gall-om na hero ligi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 21.9% win sa Cho'Gall-om na hero ligi.....ne čudi me, zajebano je igrati tako (čak i kada se neko "nakači" abadurom na drugoga vidi koliko je hevi usmeriti magiju kada ne znaš gde će drugi da ide) a i sama osnova da postoji ovakav heroj je čisto zezanje, sigurno niko ne misli da će ga neko ozbiljno birati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pobedih 2 sa ChoGallom u timu ! Plot twist, i protivnik je imao ChoGalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pobedih 2 sa ChoGallom u timu ! Plot twist, i protivnik je imao ChoGalla ja sam od svih partija juče samo jednu izgubio sa chogallom u timu a protivnik je uvek imao chogalla.genijalni društveni eksperiment blizzardov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Promene koje nisu u noutsima.Nova holo build je efektivan od 13. lvla. Jer pre lethal decoy-a hologrami ne dismountuju/prekidaju channeling (zmaj, tribjut itd) Jasno mi je zasto su to uradili ali to ne umanjuje moju tugu. :CGaz turet umire posle 2 auto attacka. Nisam jos probao ingame da vidim koliko je bahata promena, ali verujem da je i te kako primetno. Smradovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Wat? Sta su tacno promenili kod Gaza i Nove? Stvarno nisam skontao na sta mislis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Nova je pre patcha mogla hologramom da dismountuje neprijatelje, ili da prekine channeling tribjuta npr, sada ne moze t o da radi do 13. lvla. gde uzima skill da hologrami rade dmg. Gazovi tureti su bili izdrzljiviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 (edited) Juce sam onako pritisnuo Cancel Search i izasao iz igre. Danas vidim da sam opet low priority i 3 rank.. Nisam bio ljut onako nasemjao sam se i pozeleo im smrt.. edit: To za Gazlowa nije promenjeno. Igrao danas i normalno imaju hp tureti. Edited November 19, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Hm... ok , cuo sam tako. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ma i ovako nije jak, samo fali da ga nerf-uju. Dosta bi se ubedario.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Chogall je prezabavan :DI op. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 (edited) Chogall je prezabavan :DI op. De op kada ima 20% win rate edit: Ja jos nisam izgubio protiv Cho'Galla niti pobedio sa Cho'gallom. Ne znam ni kako ima tih 20%, to mora da je na nekom 45 ranku.. Edited November 19, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Ja lagano dobio 2 partije i sad mi heroj u inventaru. Normalno da mu je winrate nizak kad zavisi od dvoje ljudi. Prvu partiju protiv nas je ušao drugar koji je rank 1, igrao je Gala, a drugi R39 Choa, izuli su nam tim iz gaća. Nismo mogli da se sastavimo. Druge dve smo lagano dobili kad sam skapirao šta i kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ness Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 (edited) Smesan je Cho'Gall ako ga anti pickujete sa ovima sto prze % max helta, ne daj boze kharazim ulti da baci na chogalla...Verujem da ce smisliti nesto da mu ubace tipa 50% HPa da mu bude HP,a 50% neka vrsta shiled-a ili tako nesto, ovako nema poente uzimati ga,potrosite 2 picka a dovoljan je 1 antipick da ga totalno usere.. Edited November 20, 2015 by Urosh92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Mene vratio ruski Cho'Gall u r1, bio je u protivnickom timu Ocekujem opet neki dc u lobiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Jooj koliko volim da pick-ujem Gazlova na ovoj novoj mapi Towers of Doom. Samo njega igram na toj mapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts